kızlar ben geçen ay klomen kullandım ve ovitrlle vruldum bu ay yapmadı doktorum geçen ayın etkisi bu ayda devam eder dedi bu ayın 12 13 14üncü günü iş önerdi bu şekilde hamile kalamazsam sebebi nedir sizce offfffffff
canım sıralama şu şekilde gidiyor. klomen ile 3 yada 4 ay deneme yapılıyor olmazsa rahim filmi çekilip tüplere bakılıyor onda da sorun çıkmazsa eşinin sperm değerlerine bakılır.onda da sorun yoksa sebepsiz infertilite teşhisi konur önce aşılama denenir mikroenjeksiyon ve tüp bebeğe kadar yolu var :)
çatlatma iğneni ne zaman vurulmuştun canım? çünkü gebelik kanda 4. yada 5. gün kesin çıkıyor
gecen pazartesı vuruldum iğnemı cnm ben 28 aralıkta yanı.dr bugun 2 3 gun oncesı yumurtlamn olmıs dedı yanı catlamış yumoşlarım
doktor direkt bir tarih vermedi bana... ama ben şu an progestan almaya devam ediyorum 15 gün boyunca alıcam bittiğinde adet olursam zaten tutmamış demektir eğer olmazsam tutmuş ve sıkı sıkıya tutunmuş demektir Ve inşallah 2. seçenek olur. Fakat ben 13-14 gün sonra kanda baktırmayı düşünüyorum.
Canım sanırım hamilelik varsa 2-3 gün sonra kanda kesin belli olur.
ozman ben reglımı beklemem yanı ayın 15 sını beklemem.bu pazt bı yaptıtım kan tahlılı :))))
ben olsam bende dayanamam :) kaydirigubbakcemile3
Canım bende Klomen kullanırken çektirdim Bence zararı olmaz aa bir yrıntı adetin bitip abdest aldığın gün çekilecek sonrasın da yatarsın 1 saat kadar ve ardından eşinle ilişki ... Lütfe dene bence faydası oluyo... Rabbim istesin yeterki..
canım bence çok önemli bi şey yok
eşinin spermiogramı nasıldı
kist basit kistmiş yani önemli değil, sekel değişiklik önceden enfeksiyon ya da travma geçirdiğini düşündürebilir ama şu anda aktif bi şey değil demek. hidroselde testislerde biraz sıvı var demek
sen ne kadar çok güel biliyorsun bunları ? salıkçımısın yoksa:)
çok saol walla rahatlattı yazdıkların ama bakalım spermiogram tekrar yaptırınca ne çıkacak inşallah sonuç iyidir de benim klomen tedaivsi ile bu iş olur..canım kocişim dün mikroenjeksiyon la olcaksa bebeğimiz adını mikro koyalım falan diye beni güldürmeye çalışıyor:)
dualarımız senınle cnm inş kırmızılar gelmezzz.kırmızılar yerıne bebişin gelırrr..:Saruboceq:Kızlar bugün büyük gün.Hasta olmazsam yarın test yaptıracam.şimdiden randevumu alayım.Dualarınızı bekliyorum...opuyorumnanaktan
Kızlar dayanamadım bugün gittim dr üstten baktı bebek göremiyorum dedi.Zaten çok erken sat 7 aralık olduğu için.B hcg istedi.Akşam aldım sonucumu beta hcg:475,46.Yarın tekrar gidecem.Dua edin kızlar...inş bebişim içimdedir:Saruboceq:
kızlar herkese günaydın..
arkadaşlar, iğne olan arkadaşlar sözüm size. iğneden sonraki ilk 10-12 gün test yaptırmayın yanlış çıkar. çünkü iğnenin içindeki hormonlar nedeniyle testler pozitif çıkabiliyo. nitekim burda örneklerini gördük. iğnenin tam olarak vücuttan atılması 10-12 gün sürüyo. hem zaten hamileysek eninde sonunda öğrenicez. bu kadar stres yaparsak olanı da kaybederiz. onun için sabırlı olun. hepi topu 2 haftacık değilmi?? başka şeyler düşünün kendinizi kaptırmayın. her belirtiyi de hamileliğe yormayın çünkü kullandığımız ilaçların tamamı hormon ilaçları. göslerde şişme ve ağrı, ucarında koyuluk yapar, şişkinlik yapar, başdönmesi yapar vs vs hamilelik belirtisi olarak nitelendirdiğimiz tüm belirtileri hamile olmasak da ilaçların etkisiyle ve psikolojik olarak da kendimiz yaparız. onun için sakin olun, acele etmeyin, sabredin derim ben.
Yaaa kızlar şimdi Özlem arkadaşımız böyle diyince benim kafam çok karıştı. Benim doktorum iğneden sonra şu zaman gel bu zaman gel demedi. Sadece güzel haberlerini bekliyorum dedi ayrılırken. Ben 5 Ocak sabah 11 de vuruldum iğnemi. Acaba ne zaman test yapsam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?