Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım cok tbrk ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınkaydirigubbakcemile5

umutlummm senı cok ozledımmmm nerlerdeydın bakım sen nıye gelmıyorsun topıgeeeee

Sana da günaydın Sevdacığıımm. Nasılsın canımıniçiii. Sorma gülüm yaa, ben de sizi özledim vallahii. Ama muhasebe servisinde çalışıyorum ben. O yüzden de sen de az çok bilirsin kii, ay sonu işleri, yıl sonu işleri. Beyanname günleri, veri girisi günleri derken öyle çokk yoğun çalışıyorum ki, ancak bu kadar ugrayabiliriyorum topice. Demek meleğimiz yarın 9 haftalık oluyoorr. Daha dün gibi canım yaa güzel haberini alışımız. Zaman gerçekten su gibi akıyor. Hamilelik depresyonu neyim takma kafana. Hem şurda olsa olsa 7 ay daha depresyon yapabilecek hamilelik sana. Bana sorarsan bütün gün evde oturup kendini boğma. Yalnız kaldıkça insan daha çok depresyona giriyor. Ama bu arada kendini fazla yormadaann... Benim de şaka maka 10 gün sonra 4 ay geçmiş olacak düşüğün üzerinden. Sana diyorum ama, ben de arada sırada diyorum, düşmeseydi şu kadarlık olacaktı bu kadarlık olacaktı diye. Herşey bizim için. En başı bizlerin sağlığı. Çenem düştü yine görüysun muu baak... Aramızda kalsın ama, ben bu ay korunmadııımm. bilmiyorumkismile Nasıl olsa hamile kalamıyorum yahuu, bir de korunmaya mı çalışacağım dimi amaa Bizim burada çok iyi bilinen bir doktor var ona gideceğim ama accık pahalı. Ekonomiyi biraz düzelteyim soluğu doktorda alacam inşallahh. Sık sık buralardayım artık canım. görüşelim...

ıPEKYOL ve ÖZLEM147 ikinizi de yürekten tebrik ederim canımmm. Allahım hep yüzünüzü güldürsün inşallah. Analı babalı büyütmeyi nasıp etsin Allah.

canım cok sevındım yaa boyle guzel syler duymak ii gelıooo :))) Allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın cnmm

kızlar hepinize tek tek canı gönülden teşekkür ederim. ınşallah Rabbim tez zamanda sizlere de nasip eder. çarş. günü testi tekrarlayıp doktora göstericem. inşallah o zamana kadar katlamış olur.

ipekyol inşallah Allah nasip eder de birlikte ilerleriz cnm.

alminascım yanlış hatırlamıyosam seninde ağrıların vardı. doktorun ne dedi bunun için?? bi de folikasite başladınmı??

kızlar benim belirtiler iğneden hemen sonra başladı ama zaten ilk hafta iğnenin etkisidir bence. çünkü ilk haftada hemen belli olmaz diye düşünüyorum. en belirdin olanı adet olmama 4 gün kala karnıma giren ağrılardı. hala da devam ediyor. bence belirtilere çok takılmayın. çünkü düşündükçe kendiliğinden vücut tepki veriyor. en güzeli adet gününü beklemek derim ben.

canım belirtilerin hepsi adet dönemi belirtileri ile aynı.Sen adet günün geçince hemen test yaptır..Kaç gün oldu sen iğneni yaptıralı

Canım 5 Ocakta sabah 11 de yapıldı iğnem.10.000mg lık pregnyl vuruldum. yalnız ben 5inden itibaren günde 2 tane içmem için 1 kutu progestan verdi doktorum onu da içiyorum şu anda. ayın 20 sinde bitecek ve 23 ü gibi normalde adet olurum ilaç bitince normal adet tarihimde 23'ü olacaktı.

slm canım.senin daha çok yeniymiş.adet gününü baklemelisin.Çünkü çatlama iğneside hamlilelik belirtilerine benzer etkiler gösteriyor.Ben 19 aralıkta iğne olmuştum.Göğüs şişkinliği karın ağrısı falan o zamandan devam ediyor.Hatta doktoruma ağrılarımı sordum,yumurtalar çatlamamış olabilir demişti..zemuszemus

bakalım 21 inde kadar bekleyeceğim 21 inde kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Cevapların için teşekkür ederim canım.

TEBRİKLER...walla bana da umut vcerdin be güzelim..eşinin spermiogram değerleri ne çıkmıştı.?? biizm de çok düşükte o nedenle umudumu bırakmak istemiyorum. son gaz çalışmalara devam edicem ama. 11.günde hala benim yumurtam oluşmamıştı. ne zaman olur ne zaman çatlar da çalışmalar işe yarar bilmiyorum... bana değerlerinizi söylesene canım yaa...

UMUTLU allah yardımcın olsun.... günler çabuk geçiyor. çok daha iyi olacaktır da merak etme...edirnedesin eğer çorlu çok uzak demezsen annemin doktorları var karıkoca ikisi de kadın doum doktoru özel de de hastanede de yerleri var. benim adımı söylersen uygunbir rakam yaparlar. benim annem ebe - hemşire de hastanede birlikte çalışmışlardı eer tesr yada uzak değilse tavsiye ederim her ikisini de.

bakalım 21 inde kadar bekleyeceğim 21 inde kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Cevapların için teşekkür ederim canım.

hadi bakalım güzelim :) sırasende :CüvCüv:

deryacım umudunu kesme tabiki. Allah ne zaman isterse o zaman vericek. bunu kabul ettimi zaten iş bitiyo. bizim yaptığımız tedaviler vs. hep vesile canım. benim eşimin geçen sene 27 milyon ve %45 ileri hızlı hareketliydi. geçen ay 14 milyon ve %35 ileri hızlı çıktı. tabi öğrenince böyle bi düşüşü şok olduk ve çok korktuk. böyle yüksek düşüşlerin nededi çoğu zaman varikosel yada Allah korusun testis kanseri olabiliyomuş. sonra testler doplerler falan yapıldı ama çok şükür bişey çıkmadı. nedenini geçen sene 15-20 kg. vermişti eşim. ona bağladı doktor. sonra klomen tedavisi verdi ona da canım. ayrıca ben ona evde keçiboynuzu kürüyle orjinal bal kürü uyguladım. yanlız tedavisi başlamadan benim iğnem falan olmuştu. bunu da artı parantez belirteyim. eşim ilaçlara başlamadan kalmış oldum yani.

tamam canım hakkında hayırlısı ıns hersey ıyı olur senın ıcın hep dua edıyorum korunma tabı kızım ne gerek varr :) tutarsa bebıs olur tutmazsa zevk hanesıne yazarsın heheheh:)))) dr unu secmek onemlı ıns ıyısıdırde paranda emegınde bosa gıtmez arkadasım

[

sevda nerdesinnnnn cnm ben dayanamadım ve gıttım yaptırdım test :)) 15dk sonra cıkar sonuc belkı cıkmıstrda bırazdan gıtcem almaya.onlar söylemıomuş ama sonucunu sinirler burda yazıcam bakalım ne cıkıcak kızlarr dua edinnnn :Saruboceq:

canım umarım çok güzel bi haber alırsın.hamileler kervanına sende katılırsın canım.adetin kaç gün geçti.güzel haberlerinin bekliyoruz

sevda ( alimanas ) ve kuzuuu ( selda) buluşmuşlar efendim.... kan tahlili vermeye gitmişler ardından da kahve içmişler..biz de burda çalışalımmmmmmmmmm

bu buluşmanın tekrarlanmasınııııııııııııııııı;;;
en kısa zamanda benimle de tanışılmasınııııııııııııııııııııııııı ;
akabilinde eşlerle birlikte toplaşılmasınıııııııııııı .....
uymayanınnnnnnnn kk da tepesine çökülmesini rica ederim :)

KISKANDIMMMMMMMMMM

:))))) canımmm bugun konusurken cıktı ve gıttık kan tahlılıne yaptırdık taaa yarın aksam 7 den sonra vercekler sonucu..tabıkıde tanısıcaz hatta bugun onu konustuk sevdayla hep bırlıkte toplanalım bıgun diee:)))buarada ben yarına kadar beklemeyıp baska yerde yaptırdım sonucu aldım ama malesef kı negatıf cnm olmamış tutmamış oysa dr ii cok ii dıodu ama tutmamış ne yazıkkı kanda 0,31 cıktı sonucum:çok üzgünüm:

canım umarım çok güzel bi haber alırsın.hamileler kervanına sende katılırsın canım.adetin kaç gün geçti.güzel haberlerinin bekliyoruz

alamadım cnm malesef ı sonuc 0,31 cıktı,sasırdım aslında ilk klomenm kullanısmdı ilk catlama iğnesı olusumdu hersy ii dedı dr yumurtlaman olmus demıstı inş tutar dedı ama ne yazıkkı tutmamıs:çok üzgünüm:reglmı beklemedım ben cnm aralık 15 te olmustum regl enson merktan bekleyemedım ama ztn beklesemde bsy cıkmıycaktı kırmızılar gelıcek yanı

üzülme canım bi dahakine olur inşallah rabbim ne zman isterse o zman oluyor hayırlısı neyse o olsun hakkımızda ben bişey soracağım
bende klomen kullanmıştım bu 2. kullanışım bugün dr gittim ymurtan gelişmiş dedi çatlamak üzere yumurtan dedi ister iğne yaptır istersen bekle kendi çatlasın dedi napayım alayımmı acaba iğneyi yoksa bekleyeyimmi dr bana bıraktı sonrada gün aşırı ilişki verdi seninde böylemi olmuştu canım başka ilaç vermedi daha önceki dr da iğne yapmamıştı bide bana progeston diye ilaç vermişti bu dr vermedi bu ilaçtan sen içtinmi bu ilaçtan canım napcam şaşırdım offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…