Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok mu

ateş ölçme topiğinden hatırlıyorm CADIARZUseni arkadaşım bak yumurta takibine 2.gün gidiyorsun bizler yani bu topikteki çoğu arkadaşım klomen kullanıyoruz doktor kontrolünde daha sonra klomen bitince doktor yumurtaların gelişimi için sana gün verecek ona göre doktora gideceksin yumurtan ya da yumurtalartın belli bir büyüklüğe ulaşınca doktorun ya kendiliğinden çatlamasını bekler ya da çatlatma iğnesi yapacak ve size:hulya: çalışma günleri verecek ona göre de tutarsa bebişin:ecrin_bebek: gelecek umarım anltabilmişimdirbilmiyorumkismilebiraz uzun oldu kusura bakma uzman olduk artıkkaydirigubbakcemile3

dr lar genlede 3.gün ve 21.gün bazı hormon değerlerine bakarlar ultrasonla yumurtalarına bakarlar.ve senin şikayetlerin doğrultusunda tetkikler isteyebilir.biz ilaç kullananlar 3.-5.arası klomen başladık.ilaç bitince 2 günde bir yumurta gelişimine baktılar.gerekli görülürse çatlatma iğnesi verirller .ilişki günleri tavsiye ederler.bazı hastalra rahim kalınlaşması için estrofem ve çatlama gününden itibaren progesteron takviyesi de yaparlar.netten daha geniş bilgi elde edebilirsin.çok komplike bi yapımız var.drlar bütün olarak değerlendirmeye çalışırlar.umarım fikir edinmişsindir

walla mı ? Yaaa bende 78kiloyum doktor bu kiloyla hamile kalamazsın falan dedi 2 doktor bende 3.doktora geçtim o da kilo alma dedi. Pko varmıydı sende ? şimdi kaç kilosun ????

bana doktor zayıflamam için glifor verdi canım 88 kilodan 84 kiloya düştüm sonra hamile kaldım 85 oldum o da düştü ama kiloyu veremedim 85 le başladım galiba 86yım şu an pko yok canım

ah sultan ne olacak bu kılolarakannehir

Canlarım Zeyhatın oğlu olacakmış diye biliyorum ama umarım yanılmıyorumdur. Kız Sevda hangi arada ördün onca örgüyü? ben burdan koşa koşa eve gdiyorum, evde de sürekli koşturup iş yapıyorum. Dizi izlemeye bile fırsatım olmuyor çoğu zaman. Vallahiii hellal sana tatlııım.

minikim kadınlar kulubü olarak yazıyor ama balsurata ne oldu kazen beye sorsak cevap verir mi ki!!!!!!!!!!!!

minikim kadınlar kulubü olarak yazıyor ama balsurata ne oldu kazen beye sorsak cevap verir mi ki!!!!!!!!!!!!

canım ben son mesajları okudum kadınlar kulubünün...biraz işler karışık gibi...fazla kurcalamamak lazım gibi geldi bana...akannehir

kızlar şuan o kadar garip bir durumdayımki anlatamam... biraz uzun olacak ama anlatıp size akıl danışmak istiyorum.

3-4 ay önce polikisikover olduğumu öğrendim. ilaç kullanmaya başladım 3 aydır düzenli adet görüyorum. bunun yanında bebiş istediğimiz için klomen içtim. çatlatma iğnesi vs, geçen ay 1 yumurtam gelişti aşılama oldu fakat olmadı...
bu ay klomenle yine yumurta takibinde en son 14 ve 15mm lik iki yumurtam vardı. sonra bir akrabamız trafik kazası geçirince şehir dışına çıkmak zorunda kaldık ve yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olmadı. doktorum birkaç gün daha klomen kullandırdı sonra gün aşırı ilişki dedi. fakat biz sadece 13. 19. ve 20. gün birilkte olabildik. yumurtalar gelişip kendiliğinden çatlamış olabilirmi hiç bilmiyorum.

ve kaç aydır düzenli olan reglim 1 gün geçti.
sizce hamilemiyim yoksa kist falan olmuş olabilir mi ya da çatlatma iğnesi olmadığım için birkaç gün gecikme normalmidir? ne olur bana akıl verin yaaa... göğüslerim şişti balon gibi dokununca acıyo ama hala regl yok...

walla simeraycım yumurtaların durumu hiç belli olmuyo maalesef.daha bir gün geçmiş reglinden.bence bikaç gün daha bekle,adet görmezsen bir test yap.göğüs ağrıları aslında hamilelik belirtisi fakat sen yinede hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekle.canım inşallah hamilesindir.opuyorumnanaktan

arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim..

ben yarına dr randevusu aldım. yarın reglimin 3. günü..... umarım zamanlamam doğrudur. ilk 2 gün biraz yoğun kanamam olduğu için dışarı çıkamıyorum, 3. gitmeye mecbur kaldım.. umarım en yakın zamanda meleklerimize kavuşuruz...

bende senin gibi düşünüyorum canım en iyisi beklemek biraz daha ama inan o kadar zorki... düşünmeyeyim diyorum ama aklım hep orda... eyvahedigeldismile

inşallah hakkımızda hayırlısı olur... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…