arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok mu
dr lar genlede 3.gün ve 21.gün bazı hormon değerlerine bakarlar ultrasonla yumurtalarına bakarlar.ve senin şikayetlerin doğrultusunda tetkikler isteyebilir.biz ilaç kullananlar 3.-5.arası klomen başladık.ilaç bitince 2 günde bir yumurta gelişimine baktılar.gerekli görülürse çatlatma iğnesi verirller .ilişki günleri tavsiye ederler.bazı hastalra rahim kalınlaşması için estrofem ve çatlama gününden itibaren progesteron takviyesi de yaparlar.netten daha geniş bilgi elde edebilirsin.çok komplike bi yapımız var.drlar bütün olarak değerlendirmeye çalışırlar.umarım fikir edinmişsindirmerhaba kızlar bişey sorabilir miyim
yumurtlama takipi ne hangi gün başladınız ? adetin 2. günün den 5. günene kadar şans var değil mi?
ve dr bu tedaviye başlamadan önce illa ki hormon testleri istiyor mu? ve hangi gün istiyor? bazı dr lar 2. gün bazıları 5. gün diye biliyorum yanlış mı?
şimdiden teşekkür ederimumarım yavrularınıza kavuşursunuz en yakın zamanda
walla mı ? Yaaa bende 78kiloyum doktor bu kiloyla hamile kalamazsın falan dedi 2 doktor bende 3.doktora geçtim o da kilo alma dedi. Pko varmıydı sende ? şimdi kaç kilosun ????
bana doktor zayıflamam için glifor verdi canım 88 kilodan 84 kiloya düştüm sonra hamile kaldım 85 oldum o da düştü ama kiloyu veremedim 85 le başladım galiba 86yım şu an pko yok canım
minikim kadınlar kulubü olarak yazıyor ama balsurata ne oldu kazen beye sorsak cevap verir mi ki!!!!!!!!!!!!
canım ben son mesajları okudum kadınlar kulubünün...biraz işler karışık gibi...fazla kurcalamamak lazım gibi geldi bana...akannehir
minikim ben birşey anlamadım
canım özelden yazıyorum.....
kızlar adetliyken yumurtlama takipi için vajinal bakıyorlar değil mi
walla simeraycım yumurtaların durumu hiç belli olmuyo maalesef.daha bir gün geçmiş reglinden.bence bikaç gün daha bekle,adet görmezsen bir test yap.göğüs ağrıları aslında hamilelik belirtisi fakat sen yinede hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekle.canım inşallah hamilesindir.opuyorumnanaktan
kızlar adetliyken yumurtlama takipi için vajinal bakıyorlar değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?