inşallah hepimize ugurlu gelsin maşallah
huuuuv bravo becerikli hatun, hangi ara ördün o kadar kazagı? güzel günlerde giydirirsin inşallah
ben bebekm ıcın 50 ye yakın yelek hırka ordum kız erkek karısık ama benımkının cınsıyetı bellı olsun dıgerlerını sızlere dagıtacagım orgu bılmeyen arkadaslar varsa bana ınternetten atsınlar modelı ben orerım nasıl olsa evde oturuyorum hedıyem olsun :hulya:
kızzzzzzz ne ara ördün :hulya:50 tane hırka yelek hamarat hatun bu ya
aysonunda bellı olacakmıs canım zeyhatın bellı olmus ama soylemedı
bılmem soylemedı
motor var bende delikafaduldendelikafaduldenresımlerını cekıp koyarım sıteye
kızlar benim de bayağı çeyizim varmış haaa bazılrını unutmuşum bile
canlarım nasılsınız....hepinizi çok özledimzemuszemus....alminasım,serselom,umutlum,gelinc,kukuleta,balsurat ve diğer arkadaşlarım...Arada topiğe gelip yazılanları okuyorum....hamile arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler diliyorum...ben napıyorum memorial tüp bebek merkezine gidiyorum...geçen ay dr.um adetlerimin düzenlenmesi için cyclo-progynova adlı bir ilaç verdi...onu içtim ve bitti...bugün yarın adet olursam 2.veya 3.günü tekrar gidicem ya tedaviye devam edicez yada tüpe başlıcaz....Dualarınızı esirgemeyin...hepinizi çok seviyorum..a.s.
canlarım nasılsınız....hepinizi çok özledimzemuszemus....alminasım,serselom,umutlum,gelinc,kukuleta,balsurat ve diğer arkadaşlarım...Arada topiğe gelip yazılanları okuyorum....hamile arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler diliyorum...ben napıyorum memorial tüp bebek merkezine gidiyorum...geçen ay dr.um adetlerimin düzenlenmesi için cyclo-progynova adlı bir ilaç verdi...onu içtim ve bitti...bugün yarın adet olursam 2.veya 3.günü tekrar gidicem ya tedaviye devam edicez yada tüpe başlıcaz....Dualarınızı esirgemeyin...hepinizi çok seviyorum..a.s.
canım arkadaşım arada böyle uğrayın ya bugün yok yazıldın biliyo musun?balsurat kadınlar kulübünde yok nedenini anlşamadım esemos da yok sen arada gel bari balsurattan haberin var mı?
canımmm hosgeldın tedavın hayırlı olsun ozledık senıııı
canım benim gelirim tabi....balsurat herhalde kk dan cıkmış...
canım bende özledim....inşallah güzel haberler verebilirim sizlere...
saol canım ... bilmem o kadar küstüm yazdım yine beni sallayan olmamışş walla bir küsersem aylarca gelmemderyacıııım geçmiş olsun canım, ya bu topik o kadar hızlı ki sayfalar hemen akıp geçiyor, alınma sen:1hug:
Deryaaaamm kırılma güülüüm. Kıyamam sanaaa. vallahi ben işyerindeyim biliysin. o yüzden kaçırmış olabiliirim seni. yıl sonu mizanı tutmuy daa üzerine afiyetttt laelaelaelaelae
nber cnm nasılsın :)) dun face de gordum yazını ayy yorum yaptım ama hata verdı sınır oldum zatn sonrada kapadım pc yı bugun de çay döküldu üstune şimdi tusları bı garıp oldu yawww bilmiyorumkismile özgur aksma anlamaz inşeyvahedigeldismilesonra dıycek kendı pc nı bozdun sıra bna mı geldı.canımcım lıstene bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok guselll olmus valla.bende perş gunu dr gıtcem bakalım yarın klomende son gun bu ay ii seyler olsunnn hepeımız içinn :Saruboceq:
BURDAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Bİ VARMIŞIM GİBİ DAVRAN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ben guzel haberler verecegıne ınanıyorum sık sık topıge ugra eskı gunlere donduk dımı serselomolumunekankayizsmile
arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?