Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızzzzzzz ne ara ördün :hulya:50 tane hırka yelek hamarat hatun bu ya

kızlar benim de bayağı çeyizim varmış haaa bazılrını unutmuşum bile

canlarım nasılsınız....hepinizi çok özledimzemuszemus....alminasım,serselom,umutlum,gelinc,kukuleta,balsurat ve diğer arkadaşlarım...Arada topiğe gelip yazılanları okuyorum....hamile arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler diliyorum...ben napıyorum memorial tüp bebek merkezine gidiyorum...geçen ay dr.um adetlerimin düzenlenmesi için cyclo-progynova adlı bir ilaç verdi...onu içtim ve bitti...bugün yarın adet olursam 2.veya 3.günü tekrar gidicem ya tedaviye devam edicez yada tüpe başlıcaz....Dualarınızı esirgemeyin...hepinizi çok seviyorum..a.s.

canım arkadaşım arada böyle uğrayın ya bugün yok yazıldın biliyo musun?balsurat kadınlar kulübünde yok nedenini anlşamadım esemos da yok sen arada gel bari balsurattan haberin var mı?

canımmm hosgeldın tedavın hayırlı olsun ozledık senıııı

canım arkadaşım arada böyle uğrayın ya bugün yok yazıldın biliyo musun?balsurat kadınlar kulübünde yok nedenini anlşamadım esemos da yok sen arada gel bari balsurattan haberin var mı?

canım benim gelirim tabi....balsurat herhalde kk dan cıkmış...

canımmm hosgeldın tedavın hayırlı olsun ozledık senıııı

canım bende özledim....inşallah güzel haberler verebilirim sizlere...

ya arkadaşlar balsuratın adı kadınlar kulubü olarak mı değişti haberiniz var mı...çünkü benim arkadaş listemde balsurat çıkmış onun yerine kadınlar kulubü gelmiş...bende hatırlamıyorum kadınlar kulubü adında bir arkadaşım olduğunu..sizlerinde arkadaş listenize baktım sizlerdede var...

merhaba kızlar bişey sorabilir miyim

yumurtlama takipi ne hangi gün başladınız ? adetin 2. günün den 5. günene kadar şans var değil mi?

ve dr bu tedaviye başlamadan önce illa ki hormon testleri istiyor mu? ve hangi gün istiyor? bazı dr lar 2. gün bazıları 5. gün diye biliyorum yanlış mı?

şimdiden teşekkür ederim umarım yavrularınıza kavuşursunuz en yakın zamanda

deryacıııım geçmiş olsun canım, ya bu topik o kadar hızlı ki sayfalar hemen akıp geçiyor, alınma sen:1hug:
saol canım ... bilmem o kadar küstüm yazdım yine beni sallayan olmamışş walla bir küsersem aylarca gelmem

Deryaaaamm kırılma güülüüm. Kıyamam sanaaa. vallahi ben işyerindeyim biliysin. o yüzden kaçırmış olabiliirim seni. yıl sonu mizanı tutmuy daa üzerine afiyetttt laelaelaelaelae

anlıyorum seni ama lafımı atığım yerlere gitmiyor nedenseeeeeeeeeeee

saol tatlım yazdığın bir yorumu okudum . gzel fikir demisin ama ben de cvp verdim sonra bişey yazdınsa bilmiyorum...yeni resim ekledim bakarsın :)

BURDAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Bİ VARMIŞIM GİBİ DAVRAN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…