bende senin gibi düşünüyorum canım en iyisi beklemek biraz daha ama inan o kadar zorki... düşünmeyeyim diyorum ama aklım hep orda... eyvahedigeldismile
inşallah hakkımızda hayırlısı olur... kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar benim kociş gelir ben mutfağa dalıyım...yerimseniben...herkese hayırlı akşamlar...öpüldünüz...
arkadaşlar benim kociş gelir ben mutfağa dalıyım...yerimseniben...herkese hayırlı akşamlar...öpüldünüz...
görüşürüz olumunekankayizsmileburaları ihmal etme yok yazarım haaaaaaaaklava:
slm kızlar bnde yeni katıldım aranıza insallh hamile olarak devam ederim :)
bnm bu ay biraz karısık gerci cuma günü ist gidyorum subat tatili malum c tesi kulomn bitiyo bn kac gün sonra doktora gidicem bide 25 saat yolculuk biraz bu ay zor olur gibme geliyo ama yinede sansımı deenemek istyorum
evet canım alttan muayene ediolar.zaten adetliyken daha net belli oluyomuş.umarım hakkında hayırlısı olur...
slm kızlar doktordan geldim yumurtalar süper dedi iğnemide vuruldum gelgelelim sorum ilşki saatinde 20ocak 03.30da ilşki olsun sonrası gün aşırı olsun dedi napiim ben şimdi saatimi kurayım adamı nası ikna edeyim ben nerelere gideyim offff
merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. uzun zamandır takip ediyorum aslında sizi, fakat henüz yeni üye oldum. ben de bu ay klomene başladım. ama dr. bana sadece gecikmen olursa tahlil yaptıracağız dedi, çatlatma iğnesi falan demedi. klomeni ilk ay kullananların hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. ama tabi ki de düşünmeden de duramıyorum. lütfen benim için de dua edin.
canımdr saat verdiğinide yeni duydum ilahi.benim dr.um iğneden 36 saat sonra ilişki dedi.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy ve 2 saat bekle dedi.bizde genelde yatmadan yapıyoruz ve ben sabaha kadar belimde yastık bekliyorum bazen 3 ,4 saat olmuş oluyor.sende bu şekilde yap canım.
yinede saat konusunda sen bilirsin ama aynı durumda ben olsam o saatte kalkıp yapmak zoruma gider.uykum olduğu zaman beni kimse kaldıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?