ooo selda hanımda buradalarmısss
slm kızlar doktordan geldim yumurtalar süper dedi iğnemide vuruldum gelgelelim sorum ilşki saatinde 20ocak 03.30da ilşki olsun sonrası gün aşırı olsun dedi napiim ben şimdi saatimi kurayım adamı nası ikna edeyim ben nerelere gideyim offff
mrb cnm hosgeldınnnzemuszemus..bugun gormedım bende galıba ya gayeyı sen apıosun cnm nasılsun varmı belırtı falanmrb kızlar bugün gündüz giremedim annemdeydim
maşallah kaynatmışsınız yineee
gaye den haber yok galba merak ediorum çok
kızlar merhaba aranıza yenı katıldım bende bu ay klomen kullandım ve yumurtalarım cok guzel olusmus doktorum catlama ıgnesı verdı ve bu ayın 28 beklıyorum ne olur dua edın de hamıle kalmıs olayım:Saruboceq:
mrb kızlar bugün gündüz giremedim annemdeydim
maşallah kaynatmışsınız yineee
gaye den haber yok galba merak ediorum çok
mrb cnm hosgeldınnnzemuszemus..bugun gormedım bende galıba ya gayeyı sen apıosun cnm nasılsun varmı belırtı falan
sende hoşgeldın aramıza zemuszemuscnm iğnenı nezman vuruldun cnm
slm kızlar bugün forumdaydım ama bizim Ocak ayı topicindeydim.Buraya baktım sohbet almış başını gitmiş yetişemedim bende bişey yazmadım... Benim olay yılan hikayesi gibi oldu. Laboquick marka yaptığım testlerde 2. çizgi silik çıktı hep ama Oncomed marka yaptığım testlerde direkt tek çizgi çıktı. Perşembe günü zaten kan testi yaptırıcam... Orada en net sonucu alırım zaten.Hayırlısı olsun.
Bunun dışında bugün hiç bir belirti yok bende göğüslerim normal,kasıklarım normal sadece ateşim yine 36,9 37,3 arası ve acayip bi uyku halim vardı. bütün gün ayakta uyudum nerdeyse.
canım hakkında hayırlısı olur inşallah.yarın güzel haberlerini bekliyoruz ama olmasada lütfen sıkma canını,rabbim hayırlısını nasip eder.inşallah olur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar doktordan geldim yumurtalar süper dedi iğnemide vuruldum gelgelelim sorum ilşki saatinde 20ocak 03.30da ilşki olsun sonrası gün aşırı olsun dedi napiim ben şimdi saatimi kurayım adamı nası ikna edeyim ben nerelere gideyim offff
yaa bide listenizde ben yokuuuummmm ü:çok üzgünüm:
seni hamiş olmanı bekliyorum yawruuuuuuuuuu dur oraya ekliyim seni olurmuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?