Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlucum bak gelmeye basladılarkaydirigubbakcemile5, maşallah bu topik hiç boş kalmıyor

kızlar ben de adet çizelgesi yapmaya çalısıyorum ama beceremiyorum, bana yardımcı olur musunuz??:kedi:

canım bende bılmıodum derya yaptı sağolsuın ama ben yanlış yere kayıt ettım yaa ((

ay olmadı cnm ongorulen formatta degılmış ole yazdı aman sonra yapımm deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesınnnnn aaaaaaaaaaaa olmadı bak off

kuzucum biz bu işlerden anlamıyoruz valla:roflol: ben de kendim yapıyorum hatta bi internet sayfası acıp onun adres cubuguna yapıstırıyorum yaptıgımın takvimin linkini, ama kkda kilo takip yerine yapıstırınca uygun deil diyoookafamçokkarıştı

:roflol::roflol:aynen cnm vala nıe böle oldu yaaa dün derya bana bı lınk yazdı bıkaç sayfa gerıde sende ordan bak bı secersın ay ben baktım yabancı yazıodu anlamadım deryacım yapmıs onu koyım dedım onuda beceremedım baksana avatar remımde duruoo :roflol:serselonıun dedıgını yaptım ondada formata uygun degıl dedı aaaaaaa nasıl uydursak acep bunu formataa deryaaaaaaaaaaa hala yokkkkkkkk

:roflol::roflol:rezil olduk :roflol: heh işte ben de deryanın gönderdiği linkten sectim, bir de ingilizce sözlük actım bilmedigim kelimeleri baka baka yaptım da işte link uyumlu mu deildir nedirbilmiyorumkismile

:roflol::roflol:rezil olduk :roflol: heh işte ben de deryanın gönderdiği linkten sectim, bir de ingilizce sözlük actım bilmedigim kelimeleri baka baka yaptım da işte link uyumlu mu deildir nedirbilmiyorumkismile

sorma valla rezıl oldukkı hemde ne oldukk :)))acep sorun lınkte olmasın yanı bızde degıldır cnmmmm lınktedır:roflol::roflol:yıne sen bakmıssın yapmıssın ben hazıra kondum bıde hahahahahhahahahhahahadelikafadulden

neyse takvimsiz daha karizmayız diyelim de kendimizi avutalım:teytey::dance::dance::teytey:

Herkese selamlar kızlar... Bugün eşimi gönderdikten sonra tekrar yattım yeni kalktım.... wc ye girdim kasıklarımda ağrı ve belimde gerginlik vardı ve sanırım adet oluyorum kahverengi akıntı geldi mafoldumben canım çok sıkıldı. çok üzgünüm yaa.

canın saolsun arkadasım yaaa, hem şöyle düşün allaha şükür sağlıklı kadınlarız adetimizi oluyoruz en azından, hayırlısı olsun, üzme kendini, bu ay deilse de bir sonraki ay o da deilse bir sonraki mutlaka olacak,allah emeklerimizi boşa cıkarmaz üzme sen kendini:teselli:

dur canım acele etme belki yerleşmedir. benim tam adet günümde hafif pembemsi olmuştu ama arkası gelmedi. biraz daha bekle bakalım

kızlar deryanın msn iletisinde hasta yazıyor, dün demişti migrenim tuttu diye, o mu yoksa baska bişey mi ola ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…