afıyet olsun canım bende sımdı yıyecegım
selam naber canımolumunekankayizsmile
hosgeldın hıc merak etme hamıs olmadan bu topıkten cıkmak yok zemuszemustedavın hayırlı olsun ıstanbula gelıyormussun bız neredeyse cogunlugumuz ıstanbuldanız yardımcı olabıleccegımız bırsey olursa lutfen cekınmeden soyleolumunekankayizsmile
aslında var ist da avrupa yakasında gidebilecegim iyi bi kadın dogumcu varmı bm bugun ikinci gün c tesi 5. gnm bitiyo klomnde doktor 3 gün ara ver 4. gün doktora git dedi bide 21 18 gün progestrona baktr dedi yaniş 2 kere gitmm lazım en az
sağol cnm bende cankata gidiyorum funda doğana çok ilgili bi hanım birde yaşına ve tecrübesine güveniyorum benide çok umutlandırıyo motive ediyo mesela bu ay klomen verdi ve pregnly5000 çatlatma iğnesi verdi piyasada yokmuş ama çok etkiliymiş onu bulmaya çalış dedi yani eşdeğeri olsun arama demedi bende buldum birde söylediklerini not olarak kendi yazıp elime veriyokaydirigubbakcemile3 Mesela dün ilişki saatini yazıp elime verdi bende eşime verdim ben kızıma hamileyken ayşegül gürlere gitmiştim hiç beklediğim ilgiyi göstermedi funda hanım gayet güleryüzlü ve ilgili bi doktor tavsiye ederim yani
Alminasım Sevdaam noldu kii niye bıraktın listeyi tatlıım. Yoruluyormuymuş yoksa benimm tatlı arkadaşımm.
sıkıldım ya yok rengı bılmem neymıs yok nıye 2 lıste varmıss falan fılan aman tarıh yazsın yeter bu kadar cıddıye almak gerek yok dıye dusunuyorum ben ugrasamam boyle seylerle ısteyen ıstedıgı gıbı tutsun evet ben lısteyı devır almıstım cunku ılgılenen kımse yoktu o kadar emek bosa gıtmesın dıye dusundum sımdı masaallah topık kalabalıklastı tutan bırısı cıkacaktır nasılsa
canım nasıl gidiyor hamişlikinşallah yolundadır herşey,herşeyin en güzeli senin olsun.:1hug:
ıyı gıdıyor canım bugun 11.haftamdayım kısmet olursa ay sonunda kontrole gıdecegız tarama testlerı ıcın merakla beklıyoruz babamızda cınsıyetı ıcın meraklanıyor senın nasıl gıdıyor somestr tatılınız yaklastı
evet canım yaklaştı şükür.alkisalkisalkis.tabiki rabbim eli ayağı düzgün çocuk nasip etsin herkese ilk önce ama ben erkek çocuklarını çok seviyom,eşim farketmez diyo ama.kızlarda tatlı ama afacan bir erkek çocuğu ne hoş olur:dance:.tabi hayırlısı.bakalım benimde 2 gün içinde beklenmeyen adetim.inşallah hayırlı haberleri veririm.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
walla haklısın deryacım.bende olsam basmıştım çıngarı.zaten sen yapınca kıyamet,erkek yapınca ne olmuşki oluyor.erkek bencilliği işte,yinede çok takma ama bidaha olmaması içinde iyi bir ders ver bence.kadınların içgüdüsü iyidir.rahatsız oluyosan o kadından uzak tut.eşin eminimki kötü bişey düşünmüyodur ama kadının yaptığı hoş değil.evli adamla ne oturuyon dipdibe.rahatsız olacağını tahmin etmeliydi.
kadın bekar bir şırpıntı tam anlamıyla öyle sinir oluyorum.... walla şu adamların gamsızlıı deli ediyor beni az evel yine dedim burdan biriyle ben aynı koltukta otursam ne dersin dedim.hoopp olmaz ben erkeğim ben bir şey hissetmedim çünkü seni seviyorum ama sen birerkeğin yanında oturduunda o erkek bişey hissedebilir dedi..baba babaaaaa deidm nasıl bir mantıksaaaaaaaaaaaaAhh canım benim yaaa haksız da değilsin şekercim.Maalesef çalışma ortamı olunca böyle durumlar meydana geliyor haliyle... O kadın evli değil miymiş?
Canını sıkma ve bu kadar ani ve dik çıkışlar da yapma eşine... herkes bir kenara çekilir yine ortada ikiniz kalırsınız.Rahatsızlığını iğneleyici laflarla belli et. Yada kinaye yap ama kavga boyutuna sürükleme. Erkekler bu kadar ince düşünemiyorlar.Ona göre kadının yanına oturması gayet normaldir.otobüste yada minibüste de böyle oturulabilir gibi düşünüyorlar.Biz bu tarz konularda daha hassas düşünüyoruz. Yüzlerine söyleyincede ne varki bunda gibi umarsızca bir cevap alırız zaten. Sen burda kendini dengelemeye çalış tatlım.Düşününce eminim eşinde bunun garip bir durum olduğunu anlamıştır ama yiğitliğe b.k sürdürmeyecekler ya hemen üste çıkmaya çalışırlar.
Hiç canını sıkma tatlım.bak sonra böyle ortam gergin diye bebişin korkar gelmez.
canım çok doğur söylüyorsun hep kavgalar 3. şahıslar yüzünden çıkıyor ben deliryorum sinirden ama kavganın kahramanının haberi bile yokkkkkkkDeryacığımm seni çok iyi anlıyorum, konunda da haklısın. Ben de evliliğimizin ilk yıllarında çok kıskançtım. Olur olmaz birçok şeyden sorun çıkarırdım. Ayıptır söylemesi, yeri geldi arkadaşlarının eşlerinin eşime samimi davranmaları bile sinirlerimi bozardı. Ama artık öyle değilim çookk şükür. Şükür diyorum, çünkü bu kıskançlık eşimin başının etini yememle bitmiyor, kendimi de çok üzüyordum. Yani en büyük zararı yine kendimize veriyoruz canımıniçiii. Benden sana tavsiye, şöyle düşün. Eğer eşin seninle evlendiyse seni seviyordur. Hala evli kalıyorsa da hala sevmeye devam ediyordur. Onlar bizim kadar ince düşünemezler çoğu zaman sen de bilirsin. Biz düşünürüz, onlara da anlatmaya çalışırız. Ama inan bana tecrübeyle sabittir ki, onlar bizi anlamaazz. Anlatmaya çalıştıkça da dır dır ettiğimizi düşünürler. bahsettiğn hatun sıcacık arabada evine kadar götürüldü, ve eminim ki sizden eşinden habersiz bi şekilde keyfine baktı. Sen de, akşamı ve bugünü eşine de kendine zehir ettin. Değmez bitaaneem. Vallahi değmeezz. Daha ılımlı bir şekilde yaklaş eşine, ne yapayım başkalarıyla benim kadar samimi olmanı kıskkanıyorum dee. Tatlı dilinle idare et yanii canım beniim.
tamam denicemmmmmmmmmkızlar slm nasılsınız benım adam evdeydı ıslerı vardı sımdı gıttı ınternet ona lazımdı bende laptopu kullanmak ıstemedım zararlı olur dıye ben aynıyım evdeyım degısıklık yok aksam annemlere gıdecegız cok soguk grıp falan olurum dıye hıc evden cıkmıyorum derya bence olayı bu kadar buyutme esının aklında o kız yoksa bıle sen boyle davranarak aklına dusuruyorsun hata edıyorsun
buarada kızlar ben lısteyı tutmak ıstemıyorum deryaya devır edıyorum yada takıp etmek ısteyen baskası varsa oda takıp edebılır umarım lıstedekı herkes hamıs kalır ve burada bebıs ıcın bekleyen kımse kalmaz
deryacım çok haklısın cnm aynı şey benimde başıma gelse çıldırırım ama ben bu türdeki kadınları anlamıyorum yaa bence iyi niyetli erkekleri suistimal ediyolar aynı şekilde benim eşimin iş arkadaşı face de her şeye yorumunu yapıp senli benli konuşması bile beni rahatsız ediyo neolursa olsun bırak teması bi resmiyet olmalı eğer samimiysende bi abi bi bey lafı olmalı hitaplarda ...
bence sen gayet güzel ifade etmişsin kendini biraz empati kursun
sıkıldım ya yok rengı bılmem neymıs yok nıye 2 lıste varmıss falan fılan aman tarıh yazsın yeter bu kadar cıddıye almak gerek yok dıye dusunuyorum ben ugrasamam boyle seylerle ısteyen ıstedıgı gıbı tutsun evet ben lısteyı devır almıstım cunku ılgılenen kımse yoktu o kadar emek bosa gıtmesın dıye dusundum sımdı masaallah topık kalabalıklastı tutan bırısı cıkacaktır nasılsa
ıyı gıdıyor canım bugun 11.haftamdayım kısmet olursa ay sonunda kontrole gıdecegız tarama testlerı ıcın merakla beklıyoruz babamızda cınsıyetı ıcın meraklanıyor senın nasıl gıdıyor somestr tatılınız yaklastı
ıns adet olmazsın bende erkek cocuk sevıyorum hatta bebegın erkek oldugunu ıddıa edıyorum ama esımde kız bu dıyor ılk bastan berı kız olacak hıssedıyorum dıyor aılemde kız ıstıyor anneanne dede teyze hala kuzenlerım hepsı kız ıstıyor ve kız dıyorlar bakalım hayırlısı bellı olacak 2 hafta ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?