Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

aslında var ist da avrupa yakasında gidebilecegim iyi bi kadın dogumcu varmı bm bugun ikinci gün c tesi 5. gnm bitiyo klomnde doktor 3 gün ara ver 4. gün doktora git dedi bide 21 18 gün progestrona baktr dedi yaniş 2 kere gitmm lazım en az

canım ben anadolu yak tuzladayım avrupa yakasında bıldıgım dr yok ama belkı dıger arkadasların vardır avrupa yakasında hangı ılcede olacaksın belkı anadolu yak gecmek ıcın uygun bır ılcedır

Ya evet ben de O'na gidiyorum aynı doktora gidiyoruz yani :)bana da cuma günü çatlatma iğnesi verdi ama ikisini de yazdı reçeteye..biz de ovitrelle'yi yani pahalı olanı bulduk..Bana da çok güleryüzlü davranıyo ama ben önce Konya'da oturuyodum oradaki doktorum çok çok iyiydi en başta güven veriyodu bilgisine çok güveniyodum...burada öylesini bulmaya çalıştım ama zor...Ama Funda hanım da iyi zaten yaşlı ve tecrübeli...ama cankat fiyatlarına %100 zam yapmış maaleef
Hakkımızda hayırlısı olsun canım..belki de karşılaşmışızdır bile çünkü çok gidiyorum

Alminasım Sevdaam noldu kii niye bıraktın listeyi tatlıım. Yoruluyormuymuş yoksa benimm tatlı arkadaşımm.

sıkıldım ya yok rengı bılmem neymıs yok nıye 2 lıste varmıss falan fılan aman tarıh yazsın yeter bu kadar cıddıye almak gerek yok dıye dusunuyorum ben ugrasamam boyle seylerle ısteyen ıstedıgı gıbı tutsun evet ben lısteyı devır almıstım cunku ılgılenen kımse yoktu o kadar emek bosa gıtmesın dıye dusundum sımdı masaallah topık kalabalıklastı tutan bırısı cıkacaktır nasılsa

canım nasıl gidiyor hamişlikinşallah yolundadır herşey,herşeyin en güzeli senin olsun.:1hug:

canım nasıl gidiyor hamişlikinşallah yolundadır herşey,herşeyin en güzeli senin olsun.:1hug:

ıyı gıdıyor canım bugun 11.haftamdayım kısmet olursa ay sonunda kontrole gıdecegız tarama testlerı ıcın merakla beklıyoruz babamızda cınsıyetı ıcın meraklanıyor senın nasıl gıdıyor somestr tatılınız yaklastı

evet canım yaklaştı şükür.alkisalkisalkis.tabiki rabbim eli ayağı düzgün çocuk nasip etsin herkese ilk önce ama ben erkek çocuklarını çok seviyom,eşim farketmez diyo ama.kızlarda tatlı ama afacan bir erkek çocuğu ne hoş olur:dance:.tabi hayırlısı.bakalım benimde 2 gün içinde beklenmeyen adetim.inşallah hayırlı haberleri veririm.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ıns adet olmazsın bende erkek cocuk sevıyorum hatta bebegın erkek oldugunu ıddıa edıyorum ama esımde kız bu dıyor ılk bastan berı kız olacak hıssedıyorum dıyor aılemde kız ıstıyor anneanne dede teyze hala kuzenlerım hepsı kız ıstıyor ve kız dıyorlar bakalım hayırlısı bellı olacak 2 hafta ıcınde

ayn iş yerinde çalışıyorlar.... neyse almıştır inşallah dersini benim adam görcez akşama...

kadın bekar bir şırpıntı tam anlamıyla öyle sinir oluyorum.... walla şu adamların gamsızlıı deli ediyor beni az evel yine dedim burdan biriyle ben aynı koltukta otursam ne dersin dedim.hoopp olmaz ben erkeğim ben bir şey hissetmedim çünkü seni seviyorum ama sen birerkeğin yanında oturduunda o erkek bişey hissedebilir dedi..baba babaaaaa deidm nasıl bir mantıksaaaaaaaaaaaa

canım çok doğur söylüyorsun hep kavgalar 3. şahıslar yüzünden çıkıyor ben deliryorum sinirden ama kavganın kahramanının haberi bile yokkkkkkk

tamam denicemmmmmmmmm
sen bana mı kızdınnnnnnnnnnnnnn????????????? liste meselesi için ...msn de de yoksun hala ??? tama ben de bırakıyorum ya ben etraf kalabalıklaştı rengarenk olalım cıvıl cıvıl keyfimiz gelsin diye gülerek yazmıştım listeyi de öyle gülerek yazılarını yzmıştım...tamam ben de karışmıcam sözzzzzz dokunmuyorum ...uğur senin uğurun...senin elin değdi .uğur getirdin...al ben sana kolaylık olsun diye yazım hepsini bunun üzerinden takip et arkadaşım diye yoksa 2.liste gibi rekabet asla aklımdan geçmedi.... yemin ederimmmmmmmmmmmmmm

bakalım akşama görcezzzzzz

kızma bana nolurrrrrrrrrrrrrrr özür dilerim seni üzdümseeeee afedersin arkadaşımmmmmm güzel anne...nolur özür dilerimmmmmmmmmmmm.....afettin mi ???????????

bence kız olcak :)

walla allah gönlünüze göre verir inşallah.ya beklemek işkence bütün bir ay düşünmemeye çalıştım ama vakit azalınca heyecan oluyo ister istemez.inanırmısın her tuvalete gidişimde dualar ediyom herhangi bir akıntı olmasın diye.bide bu ara fazla beyaz sarı akıntım oldu pek olmazdı bukadar.acaba adetmi oldum diye tuvalete gidiyom korkuyla.oofff allahım sen büyüksün güldür şu yüzümüzü.:Saruboceq::Saruboceq:

hayır kızmadım sadece bır lıste yuzunden sayfalarca yazı yazılmıs bence onemsız bır meselenın bu boyuta gelmesı garıbıme gıttı renklı olsa ne olur renksız olsa ne olur adı yazsın tarıhı yazsın yeter resmen ben fırcalanmısım yanı gormuyormusun nıye kendınınkı gıbı yazıyorsun vs vs kac sayfa yazı bununla ılgılı

kız 2 dakika ayrıldım neler olmuş yaaaaa gülüm benim önemli olan listenin renkli değil uğurlu ve güncel olmasıolumunekankayizsmile

alminasım bak benim 2. kalbim olmuş seviyem yükselmiş k.k da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…