Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bir site adresi vercem size orda bür sürü hesaplayıcı var .
siz de bakarsınız...
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi

bu benim hesaplamam...eğerrrr herşey sayısalda görüldüğü gibi olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 HAFTALIK HAMıLEYıM .........

umutlum hakketen yaaa ayı cümle içinde kullamak bile acayip keyifliymiş be.......... offff offf benim de 3 şubatta fala test yapmam gerek galiba bat senle aynıyızzzzz

Bende 3+6 gözüküyorum kaydirigubbakcemile3 Ahh keşke gerçek olsa... :) seninle aynı hafta doğum yapıcaz demektir :))

iim seldacım şükür
daa pek bi belirtim yok
göğüslerm biraz şişti bide gazım var fazlasıylaaa
opuyorumnanaktanolsun olsunn baslarrr yakındaa belırtılerr bıze yaz mutlaka ama cnm hadı kendıne de cok ii bak yormaaa
geldim ama sanırım kimse yok.mirmirmirmir:bbo:
bız burdayızzzzzzzemuszemus
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALMİNAS YAAAAAAAAAAAAAAAAAA inatla neden listeyi benim yazdıklarımın üzeriden gitmiyorsuuuuuuuuuuuuunnnnn yawruşummmmmmmmmm bak alttarafa ben bana kuzuya serseloya umutluya notlar aldımmmmmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3veet yaaa neden gormedıı sevda lısteyı bayada yazxdın bak dıe ama bızım cıcegı burnunda annemızın gozunden kaçıoo galıba deryacımmmkaydirigubbakcemile3

hadı bakalım cnm guzel hbr ler ver bıze,bıde aklıma ne takıldı bak bı testte hep sılık cıkktı dıosun cnm valla hamış olabılırsınnnnn ayyyy inşş yaa bende pers dr gıtcem sendende hbr beklıycem :Saruboceq:zemuszemus

ya buarada simdı kasıkımda agrı olduubilmiyorumkismile bugunde aklıntım oldu bırden bende sasurdum.sanırsam almınascımın dedıgı gıbı yumoslar buyume surecıne gırdı yada gırıoooozemuszemusohh ohhh hadı buyuyunnnn yumoslarr sonrada çatlayı verınnnnn:dance:

evet canım Laboquick marka testten 2 tane yapmıştım o marka testlerde hep 2. çizgi silik olarak çıktı. Oncomed marka yaptım onda tek çizgi çıktı.Bende anlamadım valla.
En garantisi kan testi olacak onu da perşembe yaptırıcam zaten.Umarım sende doktordan güzel haberlerle gelirsin birlikte kutlarız güzel haberleri

Bende 3+6 gözüküyorum kaydirigubbakcemile3 Ahh keşke gerçek olsa... :) seninle aynı hafta doğum yapıcaz demektir :))

amaannnnnnnnn kızzz hamiş olalım da bir hafta sonra olsun önemli değil...:) zaten en büyük hayalim doğum günüm 13 ekimde yada evlilik yıldönümüm 25 ekim de doğurmak yada hamilelik haberi almak ...25 ekimi atlattık o zamana doğurmak nasip olsa bariiii
çok istiyorum Allah'ım kısmet et hayırlısı ise...

walla kızıcam ama her defasında tek tek renkleri değiştiriyorum uğraşıyorum ama hatun görmüyor bile yaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa walla darılcammm örgülerii bilmem işlerini temizliğini pastanedeki poçasını anlatıyor cvp veriyor herkese bir beni görmüyorrrrrrrrrrrr
ağlıcam uleynnnnnnn

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

inşş cnmm inşşşş.hepberaber kutlıycaz opuyorumnanaktan

:)))) görür kıssss sen aglamaaaaaa :1hug:buarada derya yaa bede o cızelgelerden istıyorum aam yapamadım yaaaaaaaaaa

20 kilo verdiren diyet

Eğer vermeniz gereken kilo 20’ye yakınsa, bu diyeti bir deneyin!

Ota Zayıflama Merkezi, 1.60 boyundaki 25 yaşındaki ve 76 kilo bir bayanın uygulaması gereken bir diyet örneği hazırlamış. Buna göre; bu diyeti uygulayacak kişinin ıdeal ağırlığı 56 kilo, vermesi gerekense 20 kilo.

Sabah saat 09.00
1 Tatlı kaşığı bal, reçel
1 porsiyon peynir
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık

Saat 11.00
1 porsiyon meyve

Öğle saat: 13.00
3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 - 150 gr.)
1 su bardağı ayran
2 ince dilim ekmek
Salata (istenildiği kadar)

Saat 16.00
2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Akşam saat 19.00
8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
2 ince dilim ekmek
ıstenildiği kadar salata

Saat 21.00
2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt

kızzzzzlarrrrr nabersinizzzzz bizz bugun calısmadık 7 gündür fulldük insallah tutmustur ben 1 subtta hastalancam insanllah olmam daha ne kadar devam edelim calısmaya sizceeeee

Sana da günaydın Cetrefilli. kaydirigubbakcemile3
İkimizden başka da kimseler uğramamış buraya. Kızlaaarr nereye kaybeldiniiz bakiim. Haydiin uyanın artıkınn.
Deryacıığım demek anladın beni, demesi bile güzelll tabii. Bi de o link göndermişsin ya, hani ne kadar zamanda hamile kalınır diye, ben hiçbirine uymuyorum yahuu senağlama 22 ay oldu bende hala tık yokk. Aaa dur durrr %90 a giryorum galiba 4 ay önce olmuştu ya gebelikk. Hakkaten doğru mu ne bu oranlarrr bilmiyorumkismile

umutlucum bak gelmeye basladılarkaydirigubbakcemile5, maşallah bu topik hiç boş kalmıyor

kızlar ben de adet çizelgesi yapmaya çalısıyorum ama beceremiyorum, bana yardımcı olur musunuz??:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…