kızlar bir site adresi vercem size orda bür sürü hesaplayıcı var .
siz de bakarsınız...
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
bu benim hesaplamam...eğerrrr herşey sayısalda görüldüğü gibi olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 HAFTALIK HAMİLEYİM .........
umutlum hakketen yaaa ayı cümle içinde kullamak bile acayip keyifliymiş be.......... offff offf benim de 3 şubatta fala test yapmam gerek galiba bat senle aynıyızzzzz
opuyorumnanaktanolsun olsunn baslarrr yakındaa belırtılerr bıze yaz mutlaka ama cnm hadı kendıne de cok ii bak yormaaaiim seldacım şükür
daa pek bi belirtim yok
göğüslerm biraz şişti bide gazım var fazlasıylaaa
bız burdayızzzzzzzemuszemusgeldim ama sanırım kimse yok.mirmirmirmir:bbo:
kaydirigubbakcemile3veet yaaa neden gormedıı sevda lısteyı bayada yazxdın bak dıe ama bızım cıcegı burnunda annemızın gozunden kaçıoo galıba deryacımmmkaydirigubbakcemile3YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALMİNAS YAAAAAAAAAAAAAAAAAA inatla neden listeyi benim yazdıklarımın üzeriden gitmiyorsuuuuuuuuuuuuunnnnn yawruşummmmmmmmmm bak alttarafa ben bana kuzuya serseloya umutluya notlar aldımmmmmmmmmmmmm
slm kızlar bugün forumdaydım ama bizim Ocak ayı topicindeydim.Buraya baktım sohbet almış başını gitmiş yetişemedim bende bişey yazmadım... Benim olay yılan hikayesi gibi oldu. Laboquick marka yaptığım testlerde 2. çizgi silik çıktı hep ama Oncomed marka yaptığım testlerde direkt tek çizgi çıktı. Perşembe günü zaten kan testi yaptırıcam... Orada en net sonucu alırım zaten.Hayırlısı olsun.
Bunun dışında bugün hiç bir belirti yok bende göğüslerim normal,kasıklarım normal sadece ateşim yine 36,9 37,3 arası ve acayip bi uyku halim vardı. bütün gün ayakta uyudum nerdeyse.
hadı bakalım cnm guzel hbr ler ver bıze,bıde aklıma ne takıldı bak bı testte hep sılık cıkktı dıosun cnm valla hamış olabılırsınnnnn ayyyy inşş yaa bende pers dr gıtcem sendende hbr beklıycem :Saruboceq:zemuszemus
Bende 3+6 gözüküyorum kaydirigubbakcemile3 Ahh keşke gerçek olsa... :) seninle aynı hafta doğum yapıcaz demektir :))
opuyorumnanaktanolsun olsunn baslarrr yakındaa belırtılerr bıze yaz mutlaka ama cnm hadı kendıne de cok ii bak yormaaa
bız burdayızzzzzzzemuszemus
kaydirigubbakcemile3veet yaaa neden gormedıı sevda lısteyı bayada yazxdın bak dıe ama bızım cıcegı burnunda annemızın gozunden kaçıoo galıba deryacımmmkaydirigubbakcemile3
hadı bakalım cnm guzel hbr ler ver bıze,bıde aklıma ne takıldı bak bı testte hep sılık cıkktı dıosun cnm valla hamış olabılırsınnnnn ayyyy inşş yaa bende pers dr gıtcem sendende hbr beklıycem :Saruboceq:zemuszemus
inşş cnmm inşşşş.hepberaber kutlıycaz opuyorumnanaktanevet canım Laboquick marka testten 2 tane yapmıştım o marka testlerde hep 2. çizgi silik olarak çıktı. Oncomed marka yaptım onda tek çizgi çıktı.Bende anlamadım valla.
En garantisi kan testi olacak onu da perşembe yaptırıcam zaten.Umarım sende doktordan güzel haberlerle gelirsin birlikte kutlarız güzel haberleri
amaannnnnnnnn kızzz hamiş olalım da bir hafta sonra olsun önemli değil...:) zaten en büyük hayalim doğum günüm 13 ekimde yada evlilik yıldönümüm 25 ekim de doğurmak yada hamilelik haberi almak ...25 ekimi atlattık o zamana doğurmak nasip olsa bariiii
çok istiyorum Allah'ım kısmet et hayırlısı ise...
walla kızıcam ama her defasında tek tek renkleri değiştiriyorum uğraşıyorum ama hatun görmüyor bile yaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa walla darılcammm örgülerii bilmem işlerini temizliğini pastanedeki poçasını anlatıyor cvp veriyor herkese bir beni görmüyorrrrrrrrrrrr
ağlıcam uleynnnnnnn
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
inşş cnmm inşşşş.hepberaber kutlıycaz opuyorumnanaktan
:)))) görür kıssss sen aglamaaaaaa :1hug:buarada derya yaa bede o cızelgelerden istıyorum aam yapamadım yaaaaaaaaaa
1-2 gün ara verdikten sonra bi dolu bir boş yine devam edin bence.kızzzzzlarrrrr nabersinizzzzz bizz bugun calısmadık 7 gündür fulldük insallah tutmustur ben 1 subtta hastalancam insanllah olmam daha ne kadar devam edelim calısmaya sizceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?