Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cetrefilli;gyshnky,serserlom;umutlummmmm;özlem147;fhna ve misafir arkadaş................
hepinize günaydın....kızlar gerginim dündne beri kocamla tartışıyoruz beni sinir etmek için epey efor sarfediyr başarıyordaaa gerim gerim gerginimmmmmmmmmmmmm

a aaa hayırdır deryacım, canım umarım büyük bi mesele değildir, hem hep bize gelecek deil ya arada bi eşlerimize geliyolar-tatlicadiarzu- hiç germe kendini, sen ne kadar rahat olursan karsıda ki o kadar yarılıyor, taktik meselesi. sıkma canını lütfen...a.s.

günaydın canım ne oldu yaaaaa kaynananlar mı yine:tomato:

umutlucum bak gelmeye basladılarkaydirigubbakcemile5, maşallah bu topik hiç boş kalmıyor

kızlar ben de adet çizelgesi yapmaya çalısıyorum ama beceremiyorum, bana yardımcı olur musunuz??:kedi:

canım benim bak şu linke tıkla ..ordan seç ve profilime gel.ordan hakkımda yazan yere gel..çizelge diye bir yer var. kalem işaretini tıkla bir kutucuk çıkacak oraya yaptığın en son çizelgenin olduu sayfada sonupng olan adresi kopyala oraya ekle. olması gerek..yapamayan varsa msn adreslerinizi özelden yazın msn de konuşup yapalım... ok???
Wedding Ticker

canım çok teşekkür ederim dikkatine...geldim geldim hastayım ama gerginlik daha fazla kocama kızgınımm delirtti beniiii yineee...
tam sordum sen geldin, valla görmemiştim, kalp kalbe karsıymısa.s.
deniyorum canım beceremezsem msnden sorarım sana, çoook teşekkürler

ii cnm bende napım işte pıneklıorum :))) ya bakarmısın cızelgeyı nereye kaydettım yaaa (derya yaptı sağolsun ama ben yanlış yere yaptım galıba bole oldubilmiyorumkismile

yawruşum işlerim çoktu gelemedim bir de kocamla tartışınca gelmedimmmmmmmmmm

bak sana akşam ben hazırlamıştım bu linkteki adresi

profilim---hakkımda---çizelge orayı aç tıkla kutucuğa olduu gibi kopyala...olmazsa da msn adresini özelden yaz ordan msn de konuşur yaparız olurmu ????

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;95/st/20090614/e/%D6Z%26amp%3BSEL/dt/1/k/96a4/event.png

bak tatlım yadaaaa profiline gel...profili düzneleye tıklaaa aılan sayfada ; kan grubu vs yazan yerin altında yine çizelge yazan bir kutucuk var tatlım oraya sana yoladığım linki tıkla yapıştır....
http ile başlayıp png ile bitecek . farklı bir şey eklersen o zaman format farklı falan der...ok ...

kuzuuuuuuuuuuuu cetrefilli sizin için mesai harcadım ve resimli anlatım buldum....artık burdan da yaparsıız kızlar....

linki tıklayın açılcak...

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

herkese merhabalaaarrrrr.walla hayret ediyorum maşallah sabah erkenden buradasınız ne güzel.dükkanı erken açıyonuz desene.opuyorumnanaktan.acayip alışkanlık yapıyo evde olmadığımda aklım hep burda,sizde.iyki varsınız.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:enbuyukkk:

kızlar sizinle özel herşeyimizi paylaşıyoruz burda bunu da paylaşmak istedim...fikirlerinizi bekliyorummmmmmmmm

eşim iş yerinden bir çalışma arkadaşıyla birlikte gelip gidiyor. adam bizi sabah alıyor akşam da alıp eve brırakıyor. ama orda muhasebede çalışan bir ( şırpıntı) kadın var onu da ara bir yerden alıyorlar işe götürüyorlar akşam evine bırakıyorlar falan ben görmüyorum daha evvel indiğim için arabadan ... bir kaç defa eşimin hem iş hem de özel telefonndan aradığını gördüm ve kızdım neymiş çıksın diye aramış çok sinirlendim...almaya gideceğiniz saat aşağı yukarı belli en fazla 10-15 dk oynar bekleyiversin aptmanının kapısına kadar gidilior beklesin sanane sen neden aramıyorsun kouşma arama istemiyorum diye uyardım....

akşam beni almaya gelecekler kar var die bende dolmuşla gitmedim bekledim. iş yerimde herkes çıktı bina boşaldı bede çıktım mecbur kapının önünde birini bekleyen bir abi vardı iş yerinden onla beklemedim murat huzursuz olmasın şimdi ahmet abiyle bekliyorum dersem dedim yürüdüm durağa orda bekledim buz soğukta... geldiler araba kango arkası yatırılmış malzemeler var benimki önce oturuyor bende mecbur yanına sığıştım elini omzuma attı gidiyoruz... arabadan indik sen böyle mi geldin deidm . evet dedi ne varki dedi ...eve gittim işten çıktığından beri böyle i geldin sen dedim evet ne var ki bunda kadriyede benim yanıma oturdu işte dedi. kış günü montlarla bir kişilik ön koltukta 2 kişi biri bayan biri erkek...ne dersiniz??????????

sarıldınmı ona da dedim bastım cıngarı ...delirdimmmmmmmmmmm ne yapcaktım ya dedi...binmeseydin başka arabayla gitseytdin arabayı ben kullanırım ben öyle oturramam sen geç otur deseydin yapmak istemedikten sonra çözüm çok dedim. ben sen huzursuz olma diye iş yerinde beklemedim geldim soğukta durakta bekledim dedim .
vıdı vıdı vıdı koptu kavga ordaaaaaaaaaaaan çocuk isteğime kadar geldi...acayip doluyum anlayacağınız........evli olduğunu unutma ve bir şey yaparken derya böyle yapsa ben ne derim diye düşün dedim . ben gidip iş yerinde bir erkekle aynı koltuğa otursam ne dersin dedim....

bugün de 2 tane yüklemem ihracatım var inşallah hatam olmaz sıkıntı yaşamam . böyle işyte kızlar yapın yoprumlarınızı

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: K LOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ HAVUC+INCIR KURU
108.ipekyol51..................................... ................SEROHEN+IGNE
109.zazez......................................... .................KLOMEN+CATLATMA IGNESI

[deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak
gyshnky.........................................................2.çizgiyi silikte olsa gördü..kan testi yapıp pembişlere gircekkk

]
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

OCAK AYI LİSTESİ

meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
umutlu22....................................17 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
jale33.........................................25 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK
asudebahar................................30 OCAK

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

MELEĞİM VE AŞKIM.............1 ŞUBAT
SERSELO.............................2 ŞUBAT
CETREFİLLİ...........................2 ŞUBAT
EMİNE KAYA........................6 ŞUBAT
AYSIMA04.............................6 ŞUBAT
KUZU84................................12 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
DİŞİKUŞ................................15 ŞUBAT
KTG......................................15 ŞUBAT
penyez26::::::::::::::::::::::::::::::BİLDİRECEK

kızlar kimse bişey yazmadı bekledim bekledim...ben işlerimi halletmem gerek 2 yüklemem var. çıkıyorum kızlar ben....görüşmek üzere yine fırsat bulursam girerim...

sevdaaaa ; kuzu , umutlummm gelirseniz benden haberleri okursunuz..öptümmmmmmmmmmm hepinizi

walla haklısın deryacım.bende olsam basmıştım çıngarı.zaten sen yapınca kıyamet,erkek yapınca ne olmuşki oluyor.erkek bencilliği işte,yinede çok takma ama bidaha olmaması içinde iyi bir ders ver bence.kadınların içgüdüsü iyidir.rahatsız oluyosan o kadından uzak tut.eşin eminimki kötü bişey düşünmüyodur ama kadının yaptığı hoş değil.evli adamla ne oturuyon dipdibe.rahatsız olacağını tahmin etmeliydi.

Ahh canım benim yaaa haksız da değilsin şekercim.Maalesef çalışma ortamı olunca böyle durumlar meydana geliyor haliyle... O kadın evli değil miymiş?
Canını sıkma ve bu kadar ani ve dik çıkışlar da yapma eşine... herkes bir kenara çekilir yine ortada ikiniz kalırsınız.Rahatsızlığını iğneleyici laflarla belli et. Yada kinaye yap ama kavga boyutuna sürükleme. Erkekler bu kadar ince düşünemiyorlar.Ona göre kadının yanına oturması gayet normaldir.otobüste yada minibüste de böyle oturulabilir gibi düşünüyorlar.Biz bu tarz konularda daha hassas düşünüyoruz. Yüzlerine söyleyincede ne varki bunda gibi umarsızca bir cevap alırız zaten. Sen burda kendini dengelemeye çalış tatlım.Düşününce eminim eşinde bunun garip bir durum olduğunu anlamıştır ama yiğitliğe b.k sürdürmeyecekler ya hemen üste çıkmaya çalışırlar.
Hiç canını sıkma tatlım.bak sonra böyle ortam gergin diye bebişin korkar gelmez.

sağol cnm bende cankata gidiyorum funda doğana çok ilgili bi hanım birde yaşına ve tecrübesine güveniyorum benide çok umutlandırıyo motive ediyo mesela bu ay klomen verdi ve pregnly5000 çatlatma iğnesi verdi piyasada yokmuş ama çok etkiliymiş onu bulmaya çalış dedi yani eşdeğeri olsun arama demedi bende buldum birde söylediklerini not olarak kendi yazıp elime veriyokaydirigubbakcemile3 Mesela dün ilişki saatini yazıp elime verdi bende eşime verdim ben kızıma hamileyken ayşegül gürlere gitmiştim hiç beklediğim ilgiyi göstermedi funda hanım gayet güleryüzlü ve ilgili bi doktor tavsiye ederim yani

Deryacığımm seni çok iyi anlıyorum, konunda da haklısın. Ben de evliliğimizin ilk yıllarında çok kıskançtım. Olur olmaz birçok şeyden sorun çıkarırdım. Ayıptır söylemesi, yeri geldi arkadaşlarının eşlerinin eşime samimi davranmaları bile sinirlerimi bozardı. Ama artık öyle değilim çookk şükür. Şükür diyorum, çünkü bu kıskançlık eşimin başının etini yememle bitmiyor, kendimi de çok üzüyordum. Yani en büyük zararı yine kendimize veriyoruz canımıniçiii. Benden sana tavsiye, şöyle düşün. Eğer eşin seninle evlendiyse seni seviyordur. Hala evli kalıyorsa da hala sevmeye devam ediyordur. Onlar bizim kadar ince düşünemezler çoğu zaman sen de bilirsin. Biz düşünürüz, onlara da anlatmaya çalışırız. Ama inan bana tecrübeyle sabittir ki, onlar bizi anlamaazz. Anlatmaya çalıştıkça da dır dır ettiğimizi düşünürler. bahsettiğn hatun sıcacık arabada evine kadar götürüldü, ve eminim ki sizden eşinden habersiz bi şekilde keyfine baktı. Sen de, akşamı ve bugünü eşine de kendine zehir ettin. Değmez bitaaneem. Vallahi değmeezz. Daha ılımlı bir şekilde yaklaş eşine, ne yapayım başkalarıyla benim kadar samimi olmanı kıskkanıyorum dee. Tatlı dilinle idare et yanii canım beniim.

kızlar slm nasılsınız benım adam evdeydı ıslerı vardı sımdı gıttı ınternet ona lazımdı bende laptopu kullanmak ıstemedım zararlı olur dıye ben aynıyım evdeyım degısıklık yok aksam annemlere gıdecegız cok soguk grıp falan olurum dıye hıc evden cıkmıyorum derya bence olayı bu kadar buyutme esının aklında o kız yoksa bıle sen boyle davranarak aklına dusuruyorsun hata edıyorsun
buarada kızlar ben lısteyı tutmak ıstemıyorum deryaya devır edıyorum yada takıp etmek ısteyen baskası varsa oda takıp edebılır umarım lıstedekı herkes hamıs kalır ve burada bebıs ıcın bekleyen kımse kalmaz

deryacım çok haklısın cnm aynı şey benimde başıma gelse çıldırırım ama ben bu türdeki kadınları anlamıyorum yaa bence iyi niyetli erkekleri suistimal ediyolar aynı şekilde benim eşimin iş arkadaşı face de her şeye yorumunu yapıp senli benli konuşması bile beni rahatsız ediyo neolursa olsun bırak teması bi resmiyet olmalı eğer samimiysende bi abi bi bey lafı olmalı hitaplarda ...
bence sen gayet güzel ifade etmişsin kendini biraz empati kursun

deryacım kesinlikle haklısın ama cok tepki gösterip olayı kendine döndürme, çünkü erkekler her zaman hem suclu hem gücsüzdür kesinlikle sevgili dahi olsanız böyle yapmaması lazım ki kaldı ki evlisiniz, ama yine de sakin sakin konus, erkekler malesef kadın inceligine detaylı düsünme yetisine sahip deiller. yani bi de su var, o arabayı süren de sonucta evli oldugunu biliyo eşinin, ne düşünmüştür, olmaz yani, kusura bakma yangına körükle gitmek deil niyetim, ama ipleri arad bir cekmekte fayda var yani...

kızlar yemege gidiyorum, hepinize afiyet olsun:)

afıyet olsun canım bende sımdı yıyecegım

heheheheh valla doktorum çok şeker yaa elinden geleni yapıo kadıncağız bi pozisyon önerisi olmadı onu nasıl atladı anlamadım:roflol: kocamla konuştuk uyumucaz 3 e kadar artık allah yardım etsin bize :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…