cetrefilli;gyshnky,serserlom;umutlummmmm;özlem147;fhna ve misafir arkadaş................
hepinize günaydın....kızlar gerginim dündne beri kocamla tartışıyoruz beni sinir etmek için epey efor sarfediyr başarıyordaaa gerim gerim gerginimmmmmmmmmmmmm
kızlar deryanın msn iletisinde hasta yazıyor, dün demişti migrenim tuttu diye, o mu yoksa baska bişey mi ola ki???
cetrefilli;gyshnky,serserlom;umutlummmmm;özlem147;fhna ve misafir arkadaş................
hepinize günaydın....kızlar gerginim dündne beri kocamla tartışıyoruz beni sinir etmek için epey efor sarfediyr başarıyordaaa gerim gerim gerginimmmmmmmmmmmmm
umutlucum bak gelmeye basladılarkaydirigubbakcemile5, maşallah bu topik hiç boş kalmıyor
kızlar ben de adet çizelgesi yapmaya çalısıyorum ama beceremiyorum, bana yardımcı olur musunuz??:kedi:
tam sordum sen geldin, valla görmemiştim, kalp kalbe karsıymısa.s.canım çok teşekkür ederim dikkatine...geldim geldim hastayım ama gerginlik daha fazla kocama kızgınımm delirtti beniiii yineee...
deniyorum canım beceremezsem msnden sorarım sana, çoook teşekkürlercanım benim bak şu linke tıkla ..ordan seç ve profilime gel.ordan hakkımda yazan yere gel..çizelge diye bir yer var. kalem işaretini tıkla bir kutucuk çıkacak oraya yaptığın en son çizelgenin olduu sayfada sonupng olan adresi kopyala oraya ekle. olması gerek..yapamayan varsa msn adreslerinizi özelden yazın msn de konuşup yapalım... ok???
Wedding Ticker
ii cnm bende napım işte pıneklıorum :))) ya bakarmısın cızelgeyı nereye kaydettım yaaa(derya yaptı sağolsun ama ben yanlış yere yaptım galıba bole oldubilmiyorumkismile
kızlar sizinle özel herşeyimizi paylaşıyoruz burda bunu da paylaşmak istedim...fikirlerinizi bekliyorummmmmmmmm
eşim iş yerinden bir çalışma arkadaşıyla birlikte gelip gidiyor. adam bizi sabah alıyor akşam da alıp eve brırakıyor. ama orda muhasebede çalışan bir ( şırpıntı) kadın var onu da ara bir yerden alıyorlar işe götürüyorlar akşam evine bırakıyorlar falan ben görmüyorum daha evvel indiğim için arabadan ... bir kaç defa eşimin hem iş hem de özel telefonndan aradığını gördüm ve kızdım neymiş çıksın diye aramış çok sinirlendim...almaya gideceğiniz saat aşağı yukarı belli en fazla 10-15 dk oynar bekleyiversin aptmanının kapısına kadar gidilior beklesin sanane sen neden aramıyorsun kouşma arama istemiyorum diye uyardım....
akşam beni almaya gelecekler kar var die bende dolmuşla gitmedim bekledim. iş yerimde herkes çıktı bina boşaldı bede çıktım mecbur kapının önünde birini bekleyen bir abi vardı iş yerinden onla beklemedim murat huzursuz olmasın şimdi ahmet abiyle bekliyorum dersem dedim yürüdüm durağa orda bekledim buz soğukta... geldiler araba kango arkası yatırılmış malzemeler var benimki önce oturuyor bende mecbur yanına sığıştım elini omzuma attı gidiyoruz... arabadan indik sen böyle mi geldin deidm . evet dedi ne varki dedi ...eve gittim işten çıktığından beri böyle i geldin sen dedim evet ne var ki bunda kadriyede benim yanıma oturdu işte dedi. kış günü montlarla bir kişilik ön koltukta 2 kişi biri bayan biri erkek...ne dersiniz??????????
sarıldınmı ona da dedim bastım cıngarı ...delirdimmmmmmmmmmm ne yapcaktım ya dedi...binmeseydin başka arabayla gitseytdin arabayı ben kullanırım ben öyle oturramam sen geç otur deseydin yapmak istemedikten sonra çözüm çok dedim. ben sen huzursuz olma diye iş yerinde beklemedim geldim soğukta durakta bekledim dedim .
vıdı vıdı vıdı koptu kavga ordaaaaaaaaaaaan çocuk isteğime kadar geldi...acayip doluyum anlayacağınız........evli olduğunu unutma ve bir şey yaparken derya böyle yapsa ben ne derim diye düşün dedim . ben gidip iş yerinde bir erkekle aynı koltuğa otursam ne dersin dedim....
bugün de 2 tane yüklemem ihracatım var inşallah hatam olmaz sıkıntı yaşamam . böyle işyte kızlar yapın yoprumlarınızı
Hayırlı olsun inşaallah..Saat konusu önemli eğer iğne vurulduysa çünkü 36 saat sonra çatlıyo foliküller..Hangi hastane,hangi doktora gidiyosun?doktorundan memnun musun?Ben de kocaeli'deyim onun için soruyorum çünkü iyi bir doktor bulamadım.Şimdilik cankat tıpa gidiyorum..
Buarada yastık kalça altına konulacak fakat çok yüksek bir yastık olmaması gerekiyomuş
deryacım kesinlikle haklısın ama cok tepki gösterip olayı kendine döndürme, çünkü erkekler her zaman hem suclu hem gücsüzdürkesinlikle sevgili dahi olsanız böyle yapmaması lazım ki kaldı ki evlisiniz, ama yine de sakin sakin konus, erkekler malesef kadın inceligine detaylı düsünme yetisine sahip deiller. yani bi de su var, o arabayı süren de sonucta evli oldugunu biliyo eşinin, ne düşünmüştür, olmaz yani, kusura bakma yangına körükle gitmek deil niyetim, ama ipleri arad bir cekmekte fayda var yani...
kızlar yemege gidiyorum, hepinize afiyet olsun:)
gyshky ; yazdım güzelim seni hamişleri altındaki listemize yazdım bakarsınnnnnnn
aysima04; duydumda böyle dakikasıyla sevişme saati vere doktor hiç duymamıştım...doktor atış yapıcak yai çatlama anında spermlerin ilerleme hızına göre areketlerii fala mı hesaplamış...nasıl bir şey bu yaa :) 03.30 da birlikte olun dediğine göre sen iğneyi 12 saat önce falamı oldunnnnn
walla kurcanyawrum saati... yapcak bişey yok ..doktorun idealisttt...koca bence kızcak ama :) ya bir de saat kurup adi yaramazlık yapcaz dendimi konsatre olmak da komik ben gülerim walla :) aydi kolay gelsinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?