canımın ıcı bende de 3 kalp olmus kız bu kalpler ne ıse yarıyor
kızlar ne yemeği yaptınız bugün
slm arkadaşlar herkese...ben uzun süredir topice yazmıyordum ama ara ara yazılarınızı okuyordum...bu geçen süre içerisinde 2 kere aşılama denedik ve olmadı...şimdi yeniden liste tutulmaya başlanmış ve sevdanın da uğuru bu listeye bulaşmış diye duydum...ben de bu uğurdan nasibimi almak istiyorum herkes gibi inşallah benim tarihim de 11 şubat...sevdacım beni de eklersen sevinirim.
kukuleta09 selam geldinmi yaa epeydir görünmüyordun..benim de dün aklıma gelmiştin...naber ???
iyiyim deryacım sağol...aşılamadan çok umutluyduk eşimle ilkinde kist oluştu ikincisinde olur inşallah diye ümitlendik ama yine olmadı...hayırlısı allahtan bakalım inşallah...sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar...
hoşgeldina.s. uzun süre uğramayanları yok yazıyoruzkaydirigubbakcemile2 seni de yok yazdıkolumunekankayizsmile demi alminaskaydirigubbakcemile3şaka bir tarafa hoşgeldin arkadaşım uğurlu topiğimize
ben olacagına tum kalbımle ınanıyorum hatta yarın sırf sana ozel dua edecegım hamılelerın duası kabul oluyormus her cuma sela ve ezan arası dua edıyorum yarın senın ıcınde edecegımm merak etmekaydirigubbakcemile5
iyiyim deryacım sağol...aşılamadan çok umutluyduk eşimle ilkinde kist oluştu ikincisinde olur inşallah diye ümitlendik ama yine olmadı...hayırlısı allahtan bakalım inşallah...sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar...
sağol canım hoşbulduk aslında haklısınız böyle uzaklaşmak burdaki arkadaşlara biraz ayıp oluyor belki ama ben buraya takıldığım zaman uzun süre bebek fikrini kafamdan atamıyordum ve stresimi artırıyordum o nedenle uzaklaşmak istedim biraz...ama gördüm ki öyle de olsa böyle de olsa olmuyor o yüzden artık istediğim gibi davranıcam...sen nasılsın herşey yolunda değil mi?
canım bende 3 kez klomen denedim ama aralıklı 2.sinde benim kst oldu .. sonra doğum kontrol hapı kullandım 2 ay arksından 1 ay ara verdik normal seyri için . bu ay yine klomen kullandım ama tam yumurtlama günüme 1-2 gün kala eşimin sperm değerlerinin çok düşük olduğu haberini aldık yıkıldık ama boş geçirmedim yine de. ne olursa olsun bir cengaver işimi görür dedim:) bekliyorum şimdi de 2-3 şubat gbi test yapcam regl olmazsmmmm
ben iyiyimkaydirigubbakcemile2 canım hala bekliyorum ama biliyorum ki minik tosbam :ecrin_bebek:gelecek birgün
ya kızlar bişey sorcam,benim beklenmeyen adet tarihim 21,22 si.yani bugün yarın.eğer günüm geçerse test yapayımmı?çünkü iğneden 14,15 gün sonra test yapın demişti burda arkaaşlar.iğne tarihim 14 ocak yani 6 gün oldu.ne yapmalıyım?
çok iyi yapmışsın canım 1 sperm bile işimizi rahatlıkla görebilir hadi bakalım hayırlısı inşallah olur...benim de kist oluştuğunda doğum kontrol hapı kullandırdı ve ben de 1 ay ara vermiştim sen de klomenden sonra olmazsa eğer (ki inşallah olur) aşılamaya mı geçeceksin...QUOTE]
yok tatlım aşılama olması için sperm sayısının da belli bir sayı üzerinde olması gerekli. ama bizde o sıkıntı var. o nedenle klomen 2x1 kullanmıştım. 5x1 e kadar denenecek eşime de yarın doktor ne derse bakcaz belki ona da klomen vercek... ona göre 5x1 dede hala olmaz ise tek çözümümüz mikroenjeksiyon... 5000 tl falan depo etmemiz gerekiyor. para biriktirmeye çalışıcaz ...evi değiştrp daha ucuz kirası olan bir yere gidelim diye bakıyorum ama evimden daha uygun bir yer bulamadımarıyoruzzz .... maaşlar artmıyor bari evden kar edelim dedik ama bakalım nasip..... gerçi babacım saolsun siz onun parasını dert etmeyin ne gerekliyse yapın bebeişin parasını ben vercem size diyor ama :) ahh babam ahh hep büyüklüğünü gösterir..
günün geçince test yap hadi hayırlısı:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?