Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

malesef fiyatlar yüksek iğneyi 5 tlye yaptılar bizim sağlık ocağı parasız yapıyo bende doktor arıyodum annem mehmet atamana git diye tutturdu oda çok iyi bi doktor hatta funda hanımdan daha iyi ve tecrübeli ama bana yumurta takibi yapılcağı için eşim istemedi yoksa mehmet atamana giderdim cnm bende çok sık gidiyorum belkide karşılaşmışızdır 16 şubatta gidicem bidaakine allah nasip ederse inşallah karşılaşırız
senin sorunun neydi cnmrahim filmi istedimi funda hanım senden bana ilk progestan vermişti onla başlamıştık 2. ayda klomen verdi busefer olmazsa rahim filmi isterim dedi inşallah gerek kalmaz

ıgnenın etkısı vucuttan 12 gunde cıkıyor eger etkısı gecmeden yaparsan pozıtıf cıkar bılgın olsun

içindeyağ olmayan kek tarifi bilen var mı burda okudum sünger kek diye şimdi bulamıyorum yumurta ve su vardı gerisini htırlamıyorum

içindeyağ olmayan kek tarifi bilen var mı burda okudum sünger kek diye şimdi bulamıyorum yumurta ve su vardı gerisini htırlamıyorum

seselom benım tarıfımde yag var ama tadı cok guzel oluyor hıc te bayatlamıyor hep yumusak kalıyor

1bardak sut bırbardak yag 4 yumurta 2 pk kabartmöa tozu 1 bardak seker 2.5 bardak un
tadı az gelırse seker eklersın benım tarıfımde yogurt yok yogurt sertlestırıyor sadece sut koyuyorum bır dene ıstersen

kızz bul ben keke bayılırımmmm bul da yapalım nasıl bişeyseeeee...hadi hadi akşama yaprak dökümü var çayınyanında iyi gider ...kocişle tartıştık yaaaaa düzelme hedayesiii :)

sağol bitanem benim olumunekankayizsmileilgin için teşekkürler kocişim akşama keke istedi onu yapacağım sen de yap annenlre götürürsün akşam yersiniz yakın olsa ben yapayım sana ama eminim sen benden güzel yaparsınopuyorumnanaktan

sevdacım bişey merak ediyom.hamilelikte başlangıçta göğüslerde hassasiyet ve ağrı oluyo yaherkestemi oluyo.sende de oldumu.malum sürekli göğüslerimi sıkıştırıyom belki ağrı vardır die.üüff ya hepten yiycem kafayı.ohaoldumsmile

arkadaşlar....serseloo buldum buldummmmmmm

YAĞSIZ KEK - lezzetler.com Yemek Tarifleri

--------------------------------------------------------------------------------
YAĞSIZ KEK
Tarih: 04.May.2006
32 defa bakıldı

--------------------------------------------------------------------------------

YAĞSIZ KEK

MALZEMELER
5 adet yumurta
1 su bardağı ılık süt
2 su bardağı şeker
3 su bardağı un
1 adet kabartma tozu
1 adet vanilya

HAZIRLANIŞI
Yumurta ve şekeri derin bir kapta iyice çırpın. Yavaş yavaş unu ekleyin. Karışıma sütü ilave ederken kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. ıyice çırpın. 5 dakika kadar beklemeye bırakın daha sonra yağladığınız tepsiye veya kalıba dökün fırına sürün 30-35 dakika pişirin.

YAĞSIZ KEK

7 adet yumurta
2 su bardağı pudra şekeri
2 su bardağı un
2 paket vanilya

Şeker ve yumurta bembeyaz olana kadar çırpılır, üzzerine elenmiş un ve vanilya katılır, bol miktarda yağlanmış kek kalıbına dökülür.
Not: Yumurta sayısı çok olduğu için kabartma tozu kullanılmamaıştır.

alminasım kaç derecede ve kaç dakika pişiriyorsun tatlım

evet canım oldu once rengı koyulastı ucları cıktı el suremez oldum kenarlarındakı kahverengı pıtırcıklı seylerde kabardı bırde benım cok gazım vardı okadar baska hıc bırsey jhıssetmedım ama goguslerım ates gıbı yanıyordu 4.5. haftadan sonra gectı ve akıntım basladı

kuzummmm ; seldaaa
canım istediğin çizelgeyi tekrar sana gönderdim açıklayıcı bilgileriyle geçmişi okudunmu ..özelden msn gönder sitersen birikte bakalım olurmu ???

yaparsın ama son mesajda resimli anlatımıyla gönderdim bende hep ordan yapıyorum...yapamıyoruz diye cetrefilliyle kasmayın kendinizi hepimizi birilerinden öğrendik ... bende düne kadar yapamıyordum ben de yeni öğrendim :)

öptm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…