Ya evet ben de O'na gidiyorum aynı doktora gidiyoruz yani :)bana da cuma günü çatlatma iğnesi verdi ama ikisini de yazdı reçeteye..biz de ovitrelle'yi yani pahalı olanı bulduk..Bana da çok güleryüzlü davranıyo ama ben önce Konya'da oturuyodum oradaki doktorum çok çok iyiydi en başta güven veriyodu bilgisine çok güveniyodum...burada öylesini bulmaya çalıştım ama zor...Ama Funda hanım da iyi zaten yaşlı ve tecrübeli...ama cankat fiyatlarına %100 zam yapmış maaleef
Hakkımızda hayırlısı olsun canım..belki de karşılaşmışızdır bile çünkü çok gidiyorum
ya kızlar bişey sorcam,benim beklenmeyen adet tarihim 21,22 si.yani bugün yarın.eğer günüm geçerse test yapayımmı?çünkü iğneden 14,15 gün sonra test yapın demişti burda arkaaşlar.iğne tarihim 14 ocak yani 6 gün oldu.ne yapmalıyım?
ya anlamış değilim neden böle hassas konularda genellikle kız tarafı daha fedakar ve düşüncelidir.erkek tarafı hiç oralı olmadığı gibi bide laf sokarlar,senden beklerler herbişeyi.çok iyi yapmışsın canım 1 sperm bile işimizi rahatlıkla görebilir hadi bakalım hayırlısı inşallah olur...benim de kist oluştuğunda doğum kontrol hapı kullandırdı ve ben de 1 ay ara vermiştim sen de klomenden sonra olmazsa eğer (ki inşallah olur) aşılamaya mı geçeceksin...QUOTE]
yok tatlım aşılama olması için sperm sayısının da belli bir sayı üzerinde olması gerekli. ama bizde o sıkıntı var. o nedenle klomen 2x1 kullanmıştım. 5x1 e kadar denenecek eşime de yarın doktor ne derse bakcaz belki ona da klomen vercek... ona göre 5x1 dede hala olmaz ise tek çözümümüz mikroenjeksiyon... 5000 tl falan depo etmemiz gerekiyor. para biriktirmeye çalışıcaz ...evi değiştrp daha ucuz kirası olan bir yere gidelim diye bakıyorum ama evimden daha uygun bir yer bulamadımarıyoruzzz .... maaşlar artmıyor bari evden kar edelim dedik ama bakalım nasip..... gerçi babacım saolsun siz onun parasını dert etmeyin ne gerekliyse yapın bebeişin parasını ben vercem size diyor ama :) ahh babam ahh hep büyüklüğünü gösterir.. lmaz:
ıgnenın etkısı vucuttan 12 gunde cıkıyor eger etkısı gecmeden yaparsan pozıtıf cıkar bılgın olsun
ya anlamış değilim neden böle hassas konularda genellikle kız tarafı daha fedakar ve düşüncelidir.erkek tarafı hiç oralı olmadığı gibi bide laf sokarlar,senden beklerler herbişeyi.lmaz:
cunku adı ustunde oldugu gıbı onlar erkek tarafıdır kız tarafı kızlarının mutlulugu ıcın damatlara ıyı davranmak zorunda hıssederler kendılerını
cunku adı ustunde oldugu gıbı onlar erkek tarafıdır kız tarafı kızlarının mutlulugu ıcın damatlara ıyı davranmak zorunda hıssederler kendılerını
yok walla bizde gelinler daha şanslı.yada adı üstünde şans:çok üzgünüm:
ya anlamış değilim neden böle hassas konularda genellikle kız tarafı daha fedakar ve düşüncelidir.erkek tarafı hiç oralı olmadığı gibi bide laf sokarlar,senden beklerler herbişeyi.lmaz:
öyle güzelim malesef babalarımız kız vermekle kalmıyorlar ki sadece damat alıyorlar onun sorumluluğunu da alıp 2-3 katı iş yüklüyotlar kendine..düşünsene torunu olanlardan bak ; kız tarafımı daha çok şey alır döker deviirir erkek tarafımı ??? doğumda öncesinde sonrasında kız anasımı gelir kalır ilgilenir yemek yapar hizmet eder bebea bakar erkek anası mı ????
aslında evlendirmekle kurtulmuyorlar daha büyük belaya bulaşıyorlar....
erkek olmak erkek ailesi olmak kolay ne varki ;? hele benimkilerrrr evlenmeden önce hamile kalmış düğünü mecbur hızlandırmışlar lisede evlenmiş ( bana da ahlak dersi veriyor ) büyüyünce de çocuğum yazık okumak istememiş çalışıp para kazanayım diye iş hayatına atmış kendini ne getirdiyse vermiş bunların elineeee alıştırmışşşş evlendi para kesildi kıymete bindi oğulları....torun morun istemez onlar zatennnn kalsın onların ilgisi dee benim anam babam kardeşim sevdiklerim yeter...
ayy neyse bu konu gerginnnnnnnn almıyımmmmmmm
içindeyağ olmayan kek tarifi bilen var mı burda okudum sünger kek diye şimdi bulamıyorum yumurta ve su vardı gerisini htırlamıyorum
canım ya aynı dertler valla.sıkma canını.inan değmiyo.kıymet bilmeyince bilmiyolar.okadar iyi olki.sen eşinle mutlu ol boşver.mesafe şart.ne karışırım ne danışırım hesabı.dilerim gözlerin resmindeki gibi hep güler.:içelim:öyle güzelim malesef babalarımız kız vermekle kalmıyorlar ki sadece damat alıyorlar onun sorumluluğunu da alıp 2-3 katı iş yüklüyotlar kendine..düşünsene torunu olanlardan bak ; kız tarafımı daha çok şey alır döker deviirir erkek tarafımı ??? doğumda öncesinde sonrasında kız anasımı gelir kalır ilgilenir yemek yapar hizmet eder bebea bakar erkek anası mı ????
aslında evlendirmekle kurtulmuyorlar daha büyük belaya bulaşıyorlar....
erkek olmak erkek ailesi olmak kolay ne varki ;? hele benimkilerrrr evlenmeden önce hamile kalmış düğünü mecbur hızlandırmışlar lisede evlenmiş ( bana da ahlak dersi veriyor ) büyüyünce de çocuğum yazık okumak istememiş çalışıp para kazanayım diye iş hayatına atmış kendini ne getirdiyse vermiş bunların elineeee alıştırmışşşş evlendi para kesildi kıymete bindi oğulları....torun morun istemez onlar zatennnn kalsın onların ilgisi dee benim anam babam kardeşim sevdiklerim yeter...
ayy neyse bu konu gerginnnnnnnn almıyımmmmmmm
kızz bul ben keke bayılırımmmm bul da yapalım nasıl bişeyseeeee...hadi hadi akşama yaprak dökümü var çayınyanında iyi gider ...kocişle tartıştık yaaaaa düzelme hedayesiii :)içindeyağ olmayan kek tarifi bilen var mı burda okudum sünger kek diye şimdi bulamıyorum yumurta ve su vardı gerisini htırlamıyorum
ayyy niye onlar mecbur hisetmiyor ..ben benim yellozun yüzüne söyledim ..olunu seviyorsan benle iyi geçin beni memnun et dedim o da bana aynını söyledi ...bende canın isterseee dedimmmm gör bakalıımmm deidm konuşmuyorummmm murat benim yanımda onları da ayda 1 defa 2-3 saat görme izni var...heehh deidm çatla yellozzzzzcunku adı ustunde oldugu gıbı onlar erkek tarafıdır kız tarafı kızlarının mutlulugu ıcın damatlara ıyı davranmak zorunda hıssederler kendılerını
seselom benım tarıfımde yag var ama tadı cok guzel oluyor hıc te bayatlamıyor hep yumusak kalıyor
1bardak sut bırbardak yag 4 yumurta 2 pk kabartmöa tozu 1 bardak seker 2.5 bardak un
tadı az gelırse seker eklersın benım tarıfımde yogurt yok yogurt sertlestırıyor sadece sut koyuyorum bır dene ıstersen
hemmen not alıyorummm yapcam akşama ..kek tenceresine tam gelir mi ??? onların ölçüsü farklı oluyor yaaa....yapcam walla canım istedi...aşeriyorummmmmmmmmmmmmm
seselom benım tarıfımde yag var ama tadı cok guzel oluyor hıc te bayatlamıyor hep yumusak kalıyor
1bardak sut bırbardak yag 4 yumurta 2 pk kabartmöa tozu 1 bardak seker 2.5 bardak un
tadı az gelırse seker eklersın benım tarıfımde yogurt yok yogurt sertlestırıyor sadece sut koyuyorum bır dene ıstersen
canım ya aynı dertler valla.sıkma canını.inan değmiyo.kıymet bilmeyince bilmiyolar.okadar iyi olki.sen eşinle mutlu ol boşver.mesafe şart.ne karışırım ne danışırım hesabı.dilerim gözlerin resmindeki gibi hep güler.:içelim:
walla öyleee mesafe değil direk kestirip atmak şart...annem hep derdi kendi dili yandığından öksüz biri ile evlenin anası da babası da olmasın bizi ailesi bilsin derdi...eşim ailemi özellikle babamı çok seviyor hatta bunu babama da başkalarına da söyler kendi babasından çok sever..çünkü benim babam ona BABAlık ediyor ..kendi babası sırf küfür heyt hüytle geçirmiş zamanını...babamsa balığa giderler birliktee tavla oynamadıkları gün geçmez maça giderler..alışveriş yaparlar birlikteee evle ilgili tamirat vs yaparlar annemle beni çekiştirriler..tam baba - oğul gibilerdir... amaaaa öbür taraflar bağı bir kopsaaa...içimi tiksindiriyorrrr ama yapcak bişeyyy yokkk millet kestirip atabiliyor karımı kabul etmiyorsanız bende yokum diye ama benimkinde o cesaret yürek yok....
amannn öyle iştee beeee...
saol tatlım hepimizin yüzü güler inşallah....
sağol bitanem benim olumunekankayizsmileilgin için teşekkürler kocişim akşama keke istedi onu yapacağım sen de yap annenlre götürürsün akşam yersiniz yakın olsa ben yapayım sana ama eminim sen benden güzel yaparsınopuyorumnanaktan
sevdacım bişey merak ediyom.hamilelikte başlangıçta göğüslerde hassasiyet ve ağrı oluyo yaherkestemi oluyo.sende de oldumu.malum sürekli göğüslerimi sıkıştırıyom belki ağrı vardır die.üüff ya hepten yiycem kafayı.ohaoldumsmile
alminasım kaç derecede ve kaç dakika pişiriyorsun tatlım
kızz bul ben keke bayılırımmmm bul da yapalım nasıl bişeyseeeee...hadi hadi akşama yaprak dökümü var çayınyanında iyi gider ...kocişle tartıştık yaaaaa düzelme hedayesiii :)
kek tenceresıne az gelırayyy niye onlar mecbur hisetmiyor ..ben benim yellozun yüzüne söyledim ..olunu seviyorsan benle iyi geçin beni memnun et dedim o da bana aynını söyledi ...bende canın isterseee dedimmmm gör bakalıımmm deidm konuşmuyorummmm murat benim yanımda onları da ayda 1 defa 2-3 saat görme izni var...heehh deidm çatla yellozzzzz
hemmen not alıyorummm yapcam akşama ..kek tenceresine tam gelir mi ??? onların ölçüsü farklı oluyor yaaa....yapcam walla canım istedi...aşeriyorummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?