canım benım fırın antıka 30dk 150 derecede pısırıyor senınkını nasılsa ona gore ayarlarsın tatlım valla kız yakın olsak ohh yapar yerdık dımııı
evet canım oldu once rengı koyulastı ucları cıktı el suremez oldum kenarlarındakı kahverengı pıtırcıklı seylerde kabardı bırde benım cok gazım vardı okadar baska hıc bırsey jhıssetmedım ama goguslerım ates gıbı yanıyordu 4.5. haftadan sonra gectı ve akıntım basladı
canım dur bakalım bı belkı devamı olmazz :1hug:sen içinı rahat tut.he olmadımı üzülme sakın şans bızden yana unutma zemuszemusHerkese selamlar kızlar... Bugün eşimi gönderdikten sonra tekrar yattım yeni kalktım.... wc ye girdim kasıklarımda ağrı ve belimde gerginlik vardı ve sanırım adet oluyorum kahverengi akıntı geldi mafoldumben canım çok sıkıldı. çok üzgünüm yaa.
offfffffff valla sınır ettı sbah benı formaya uygun degıl dedı durdu özelden atıcam sımdı cnmyawruşum işlerim çoktu gelemedim bir de kocamla tartışınca gelmedimmmmmmmmmm
bak sana akşam ben hazırlamıştım bu linkteki adresi
profilim---hakkımda---çizelge orayı aç tıkla kutucuğa olduu gibi kopyala...olmazsa da msn adresini özelden yaz ordan msn de konuşur yaparız olurmu ????
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;95/st/20090614/e/%D6Z%26amp%3BSEL/dt/1/k/96a4/event.png
bak tatlım yadaaaa profiline gel...profili düzneleye tıklaaa aılan sayfada ; kan grubu vs yazan yerin altında yine çizelge yazan bir kutucuk var tatlım oraya sana yoladığım linki tıkla yapıştır....
http ile başlayıp png ile bitecek . farklı bir şey eklersen o zaman format farklı falan der...ok ...
kuzuuuuuuuuuuuu cetrefilli sizin için mesai harcadım ve resimli anlatım buldum....artık burdan da yaparsıız kızlar....
linki tıklayın açılcak...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
cnm bak sevdanın dedıgıne katılıorum adamın aklında yoksada olur yanı.buladar tepkı verme sakın benımde huyum fenadır ama sakın ol gercekten.sen eşınden emınsen gerısıı boşş ınan bana onuda uzme kendınıdeeeezemuszemuskızlar sizinle özel herşeyimizi paylaşıyoruz burda bunu da paylaşmak istedim...fikirlerinizi bekliyorummmmmmmmm
eşim iş yerinden bir çalışma arkadaşıyla birlikte gelip gidiyor. adam bizi sabah alıyor akşam da alıp eve brırakıyor. ama orda muhasebede çalışan bir ( şırpıntı) kadın var onu da ara bir yerden alıyorlar işe götürüyorlar akşam evine bırakıyorlar falan ben görmüyorum daha evvel indiğim için arabadan ... bir kaç defa eşimin hem iş hem de özel telefonndan aradığını gördüm ve kızdım neymiş çıksın diye aramış çok sinirlendim...almaya gideceğiniz saat aşağı yukarı belli en fazla 10-15 dk oynar bekleyiversin aptmanının kapısına kadar gidilior beklesin sanane sen neden aramıyorsun kouşma arama istemiyorum diye uyardım....
akşam beni almaya gelecekler kar var die bende dolmuşla gitmedim bekledim. iş yerimde herkes çıktı bina boşaldı bede çıktım mecbur kapının önünde birini bekleyen bir abi vardı iş yerinden onla beklemedim murat huzursuz olmasın şimdi ahmet abiyle bekliyorum dersem dedim yürüdüm durağa orda bekledim buz soğukta... geldiler araba kango arkası yatırılmış malzemeler var benimki önce oturuyor bende mecbur yanına sığıştım elini omzuma attı gidiyoruz... arabadan indik sen böyle mi geldin deidm . evet dedi ne varki dedi ...eve gittim işten çıktığından beri böyle i geldin sen dedim evet ne var ki bunda kadriyede benim yanıma oturdu işte dedi. kış günü montlarla bir kişilik ön koltukta 2 kişi biri bayan biri erkek...ne dersiniz??????????
sarıldınmı ona da dedim bastım cıngarı ...delirdimmmmmmmmmmm ne yapcaktım ya dedi...binmeseydin başka arabayla gitseytdin arabayı ben kullanırım ben öyle oturramam sen geç otur deseydin yapmak istemedikten sonra çözüm çok dedim. ben sen huzursuz olma diye iş yerinde beklemedim geldim soğukta durakta bekledim dedim .
vıdı vıdı vıdı koptu kavga ordaaaaaaaaaaaan çocuk isteğime kadar geldi...acayip doluyum anlayacağınız........evli olduğunu unutma ve bir şey yaparken derya böyle yapsa ben ne derim diye düşün dedim . ben gidip iş yerinde bir erkekle aynı koltuğa otursam ne dersin dedim....
bugün de 2 tane yüklemem ihracatım var inşallah hatam olmaz sıkıntı yaşamam . böyle işyte kızlar yapın yoprumlarınızı
sevdaaaa Allah duaları kabul etsın cnmmm inşşş inşşş:Saruboceq:ben olacagına tum kalbımle ınanıyorum hatta yarın sırf sana ozel dua edecegım hamılelerın duası kabul oluyormus her cuma sela ve ezan arası dua edıyorum yarın senın ıcınde edecegımm merak etmekaydirigubbakcemile5
cunku adı ustunde oldugu gıbı onlar erkek tarafıdır kız tarafı kızlarının mutlulugu ıcın damatlara ıyı davranmak zorunda hıssederler kendılerını
aynen katılıorumm evet o.nay.lı.yo.rumsırnaşık şey
sen istanbulda en ankara da olsun senin gibi birini burda tanımakta güzel birazdan kaçayım verdiğin tarifi yapayım canım sağol sen ne yapıyorsun şimdi
anladım canım sağol.uçları çıksın çıksın bebişine çok lazım olacak bide o konuda zorluk yaşama.uçları çıksınki bol bol beslensin anneciğinden.artık anneyim demekte tuhaf olsa gerek.bir anda hayatına minnacık bişey sızıyo ve herşeyi değiştiriyo.artık sen annesin ne güzel.yavrunla ve eşinle upuzun sağlıklı huzurlu bir ömür geçir.:Saruboceq::Saruboceq:
kuzummmm ; seldaaa
canım istediğin çizelgeyi tekrar sana gönderdim açıklayıcı bilgileriyle geçmişi okudunmu ..özelden msn gönder sitersen birikte bakalım olurmu ???
yaparsın ama son mesajda resimli anlatımıyla gönderdim bende hep ordan yapıyorum...yapamıyoruz diye cetrefilliyle kasmayın kendinizi hepimizi birilerinden öğrendik ... bende düne kadar yapamıyordum ben de yeni öğrendim :)
öptm.....
canım benım senı tanımakta oyle benım teyzemler ankarada oturyor ben sıksık gelıyorum bırdahakı gelısımde mutlaka senıde zıyaret edecegım cunku senı cok sevıyorumzemuszemus
canım ya aynı dertler valla.sıkma canını.inan değmiyo.kıymet bilmeyince bilmiyolar.okadar iyi olki.sen eşinle mutlu ol boşver.mesafe şart.ne karışırım ne danışırım hesabı.dilerim gözlerin resmindeki gibi hep güler.:içelim:
ÖYLE OLCAM TAKDİK BU ...MUTLU OL UNUTUR:)
ayyyyyyy sen sabah gorcektın yaaa cetrefllıyle benı :roflolzelden yolladım msn neyı cnm
CANIM MESAJ GELMEMİŞ...TEKRAR DENER MİSN
alminas dediklerimi unutma teni teviyomopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?