Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım benım fırın antıka 30dk 150 derecede pısırıyor senınkını nasılsa ona gore ayarlarsın tatlım valla kız yakın olsak ohh yapar yerdık dımııı

sen istanbulda en ankara da olsun senin gibi birini burda tanımakta güzel birazdan kaçayım verdiğin tarifi yapayım canım sağol sen ne yapıyorsun şimdi

anladım canım sağol.uçları çıksın çıksın bebişine çok lazım olacak bide o konuda zorluk yaşama.uçları çıksınki bol bol beslensin anneciğinden.artık anneyim demekte tuhaf olsa gerek.bir anda hayatına minnacık bişey sızıyo ve herşeyi değiştiriyo.artık sen annesin ne güzel.yavrunla ve eşinle upuzun sağlıklı huzurlu bir ömür geçir.:Saruboceq::Saruboceq:

canım dur bakalım bı belkı devamı olmazz :1hug:sen içinı rahat tut.he olmadımı üzülme sakın şans bızden yana unutma zemuszemus
offfffffff valla sınır ettı sbah benı formaya uygun degıl dedı durdu özelden atıcam sımdı cnm
cnm bak sevdanın dedıgıne katılıorum adamın aklında yoksada olur yanı.buladar tepkı verme sakın benımde huyum fenadır ama sakın ol gercekten.sen eşınden emınsen gerısıı boşş ınan bana onuda uzme kendınıdeeeezemuszemus
sevdaaaa Allah duaları kabul etsın cnmmm inşşş inşşş:Saruboceq:

sen istanbulda en ankara da olsun senin gibi birini burda tanımakta güzel birazdan kaçayım verdiğin tarifi yapayım canım sağol sen ne yapıyorsun şimdi

canım benım senı tanımakta oyle benım teyzemler ankarada oturyor ben sıksık gelıyorum bırdahakı gelısımde mutlaka senıde zıyaret edecegım cunku senı cok sevıyorumzemuszemus

amın canım ıns sızlerde yasarsınız bu duyguyu saka maka anne oluyorum ılk oncekı mesajlarımı okusanız buradakı nasıl aglıyordum olmuyor dıye degılmı serselom aylarca bekledım tam 5 ay hep kırmızıları gordum ama bak sımdı oldu sızlerınde oyle bırgun mutlaka olacak
hem unutmayın hamıle kalmak bırının basarısı kalmamak ıse bırının basarısızlıgı degıldır sakın kendınızı kotu hıssetmeyın vaktı saatı gelınce mutlaka olacak

ayyyyyyy sen sabah gorcektın yaaa cetrefllıyle benı :roflolzelden yolladım msn neyı cnm

umutlummm ordasın ama ses yok....huu fıstık muavin hesaplara mı boğuldun kıssssss kdv mi hesapllıyon yoksaaaa

benim de kardeşim ankarada okluyor serselo...biz 11 sene ankarada yaşadık..iyi bilirim ankarayı...kardeşim mezun olcak bu sene o mezun olmadan gelcem inş. kocam da anıtkabiri merak ediyor onu gezdircem nasipse...

canım benım senı tanımakta oyle benım teyzemler ankarada oturyor ben sıksık gelıyorum bırdahakı gelısımde mutlaka senıde zıyaret edecegım cunku senı cok sevıyorumzemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşbulduk canım allaha şükür iyi gidiyor gece hiç uyuyamadım neden bilmiyorum mesai dolsada eve gitsem diyorum sen nasılsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…