Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba alminascım gayet herşey yolunda azcık sorunlar var ama önemli değil hallediyorum bir şekilde sen nasılsın

adetime 5 gün kala beta yaptırdım 51 çıktı 2 gün sonrasında tekrar baktırdım 155 çıktı doktor var dedi ama inşallah sorun yoktur bir daha da beta yaptırmadım yaptırsam mı acaba

Merhaba kızlar, sonunda gelebildim. Kekler yapılmış miiss gibi de koktu haa. Sultanıım midenin kötü olması iiyiye işaret bence canım. Madem haftaya gideceksin beta yaptıramaya hiç gerek yok bence. Ama yine de sen bilisin tabii. Sütten ağzımız yandı tabi bir defa. Allah bi daha yaşatmasın inşallah. Ben Edirne İl Özel İdaresindeyim gülüm. Sen Milli Eğitim Müdürlüğü müydü?

KUZUMMMMMM NERDESıN BEEE
kız yüklememin arasında sana çizelge öğrettim yaptımmmmmm şimdi gittin nerdesinnnn burdasın ama yoksun nerdesinnnnnnn

ayy pılavv yandı yandıı valla düştum çozelge derdıneee gıttı plavvv:çok üzgünüm:

kuuzummm bu daha güzel olmuş benceeee...papatyada güzeldi ama renkleri cansızdı sevmedim onu bunu daha çok sevdim:)

ne demiştikkkk

"çok çalışıp elmayı kızartıcaz "

kızlar hepiciğinize kocaman öpücükler....

iyi akşamlar..... ben toparlanıp bugün erken kaçıcam evime....marketten bişeyler alayım....sütüm kalmamıştı...akşama sevdanın yumoş kekinden yapıcam :)

görüşürüz şekerler....

akşam yaprak dökümü var ; muhtemelen ütü yapıcam ; banyomda var .... pc kullanmam ...sabah görüşürüzzz çook abartmayın okumaktan yetiştiremiyorum sabah....

öptümmmmmmmmmm

serselom kekı yapıp tadına bakınca bıldır nasıl olmuss

canım yaptım:hulya: ve açıklıyorum :sm_cool:süper oldu zemuszemussüper kabardı alkisalkisalkistarifine sağlıkkaydirigubbakcemile5 benimde ellerime sağlıkkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…