Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kuuzummm bu daha güzel olmuş benceeee...papatyada güzeldi ama renkleri cansızdı sevmedim onu bunu daha çok sevdim:)

ne demiştikkkk

"çok çalışıp elmayı kızartıcaz "

evet huselde sanı kalpler dahamı guselldı yawww :)
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

canım yaptım:hulya: ve açıklıyorum :sm_cool:süper oldu zemuszemussüper kabardı alkisalkisalkistarifine sağlıkkaydirigubbakcemile5 benimde ellerime sağlıkkaydirigubbakcemile5

canım çektııııııııııııııııııııııııbenneyaptımki

geleli baya oldu ama
siz ben yokken çok kaynatıosunuz
okumaktan anca yazabiliorum
ama yarın dersim erken bitio
sizle kaynatabileceğimkaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize merhabalar. ben 1,5 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım ve salı günü çatlatma iğnesi yaptı dr. anlayacağınız ben de hamilelik için uğraşıyorum. bişey sorucam ilişkiden sonra sabaha kadar hiç kalkmamak mı gerek yani öyle dediler bana dr a soramadım çekindim. dr da öle bi hatırlatma yapmadı. ya bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim

geleli baya oldu ama
siz ben yokken çok kaynatıosunuz
okumaktan anca yazabiliorum
ama yarın dersim erken bitio
sizle kaynatabileceğimkaydirigubbakcemile2

ya valla süper kaynatıyoruz allah nazarlardan korusun yetişebildin mi CADIARZUbari hepsini okuyabildin mi?kafamçokkarıştı

hayır canım öyle sabahlara kadar beklemene gerek yok.bekleyebildiğin kadar bekle.ben bazen 10 dk bekliyom bazende yarım saat.sen biraz beklede tutacağı varsa beklemesende tutar canım.hakkında hayırlısı olsun.tedavin en kısa zamanda sonuç verir inşallah.:Saruboceq:

merhaba hoşgeldin çatlatma iğnesinden sonra 36 saat sonra ilişki önerir doktor ilişkiden hemen sonra yataktan kalkma gerekirse yat

Kızlar kırmızılarım resmen teşrif ettiler... Ne yazıkki bu ay olmadı. cuma günü 11 de doktor kontrolüm var.Yeni bir maraton başlıyor.ınşallah 2. denememde mutlu sonuç alırım.Hepinizi öpüyorum.

üzülme bitanem olumunekankayizsmileyeni ay yeni umutkaydirigubbakcemile5

teşekkürederim kızlar çok heycanlıyım çok umarım hayırlısıyla hamile kalırım ve tabi tüm bebek isteyenler de.

hayırlısı olsun gayecimm
ümitsizlik yok üzülme lütfen
her şer de bi hayır vardır.

canım,üzülme.sakın ümidini yitirme.unutma hayırlı zamanda hayırlı evlatlar istiyoruz.ama ben inanıyorum,rabbim çok bekletmeyecek seni.herşey gönlünce olsun...

Desteklerinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... Tabii ki Rabbim en hayırlı zamanı bilir o zaman gönderir bebişlerimizi.Ben aslında kendimi her sonuca hazırlamıştım ama ben eşim üzülüyor diye üzülüyorum. Birden hayalkırıklığı yaşıyor.Benimde moralim bozuluyor sırf o üzüldü diye.
Bugün adet olduğumu söyledim zaten sesimden anlayıp o sordu.Sonra Bu ay olmadı öbür ay olur üzme kendini belki ben kısırımdır falan dedi. Kıyamam yaaa sonra beni güldürmek için uğraştı telefonda.

beline koycan canım.sanki kalçan havada gibi oluyor.ayaklarının altınada 2 tane yastık koyarsan daha rahat oluyor.birde ilişkiden sonra eşin hemen çekilmesin şöyle 3,4 dakika bekledikten sonra eşin geri çekilsin.

canım hoşgeldin bende 1,5 yıllık evliyim.umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun.dr bana ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve 2 saat öyle kal demişti.bende yatmadan ilişki ve bazen 4,5 saat beklediğim zaman oluyor.ama en azından yarım saat yat derim ben

kızlara herkese mrb.ben akşama kadar okulda oluyorum.yemek falan filan derken ancak bu saatlerde nete girebiliyorum.zaten 1 saatim eski yazıları okumakla geçiyor.sanırım şimdide kimse yok.

BENıM BU GÜN DOĞUM GÜNÜM.ıYıKı DOĞDUM BEN YAAA.

doğuda olunca burda bişey yapamadık sadece eşimle güzel bir yemek yedik.ama herşeyden güzeldi valla.allah herkese benim kadar anlayışlı bir eş versin.onu çok seviyorum.

kızlar selam bişi sorcam su yumurtlama testleri ne kadar güvenli kullananlar memnun kaldımı acabaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…