kuuzummm bu daha güzel olmuş benceeee...papatyada güzeldi ama renkleri cansızdı sevmedim onu bunu daha çok sevdim:)
ne demiştikkkk
"çok çalışıp elmayı kızartıcaz "
canım yaptım:hulya: ve açıklıyorum :sm_cool:süper oldu zemuszemussüper kabardı alkisalkisalkistarifine sağlıkkaydirigubbakcemile5 benimde ellerime sağlıkkaydirigubbakcemile5
canım çektııııııııııııııııııııııııbenneyaptımki
geleli baya oldu ama
siz ben yokken çok kaynatıosunuz
okumaktan anca yazabiliorum
ama yarın dersim erken bitio
sizle kaynatabileceğimkaydirigubbakcemile2
kızlar hepinize merhabalar. ben 1,5 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım ve salı günü çatlatma iğnesi yaptı dr. anlayacağınız ben de hamilelik için uğraşıyorum. bişey sorucam ilişkiden sonra sabaha kadar hiç kalkmamak mı gerek yani öyle dediler bana dr a soramadım çekindim. dr da öle bi hatırlatma yapmadı. ya bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
kızlar hepinize merhabalar. ben 1,5 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım ve salı günü çatlatma iğnesi yaptı dr. anlayacağınız ben de hamilelik için uğraşıyorum. bişey sorucam ilişkiden sonra sabaha kadar hiç kalkmamak mı gerek yani öyle dediler bana dr a soramadım çekindim. dr da öle bi hatırlatma yapmadı. ya bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Kızlar kırmızılarım resmen teşrif ettiler... Ne yazıkki bu ay olmadı. cuma günü 11 de doktor kontrolüm var.Yeni bir maraton başlıyor.İnşallah 2. denememde mutlu sonuç alırım.Hepinizi öpüyorum.
Kızlar kırmızılarım resmen teşrif ettiler... Ne yazıkki bu ay olmadı. cuma günü 11 de doktor kontrolüm var.Yeni bir maraton başlıyor.İnşallah 2. denememde mutlu sonuç alırım.Hepinizi öpüyorum.
kıslar hosgeldınız jale33 senıde ekledım canım lısteye
heralde oda 36 saati hesapladı 4de iğnemi vuruldum bugün yaa ben kalkarım sorun değil uyumasamda olur da kocamı nasıl ikna ederim az bii saatte değilki gecenin 3ünde adamın nasıl gönlünü edicem yastık dedinde ben yastığı belime koyunca spermler akıyo sanki popoyamı koyulmalı yoksa tam belemi ayarlayamıom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?