kızlar selam bişi sorcam su yumurtlama testleri ne kadar güvenli kullananlar memnun kaldımı acabaaaaaaa
yarın klomene başlıyorum ilk defa umarım faydasını görürüm çok heyecanlıyım klomenle 1ayda hamiş kalan var mı aranızda?kaydirigubbakcemile2
kızlara herkese mrb.ben akşama kadar okulda oluyorum.yemek falan filan derken ancak bu saatlerde nete girebiliyorum.zaten 1 saatim eski yazıları okumakla geçiyor.sanırım şimdide kimse yok.
BENİM BU GÜN DOĞUM GÜNÜM.İYİKİ DOĞDUM BEN YAAA.
doğuda olunca burda bişey yapamadık sadece eşimle güzel bir yemek yedik.ama herşeyden güzeldi valla.allah herkese benim kadar anlayışlı bir eş versin.onu çok seviyorum.
neler hissettıgını anlaya bılıyrum cnm ama sakın umutsuzluğa kapılma tamm hersey guzel olucak inşş bu ay cnm dua edıcez hepbırlıkte bırbırımız içinKızlar kırmızılarım resmen teşrif ettiler... Ne yazıkki bu ay olmadı. cuma günü 11 de doktor kontrolüm var.Yeni bir maraton başlıyor.İnşallah 2. denememde mutlu sonuç alırım.Hepinizi öpüyorum.
özgecim ben kullanıyorum testleri, hala gebelik yok ama doktora da yumurta takibine gidiyorum, onun ilişki dediği günler test de pozitif cıkıyor, tavsiye ederim yaa çift çizgi gördükce mutlu oluyo insan valla:)
kızlar ögleden sonra işyerimde elektrikler giti giremedim topiğe, deryacım yönlendirmene teşekkür ederim bak benişm de takvimim vaaaar:)))
kekler de pek bi özendirici de bu saatte keke kalkısırsam işim bitik, zaten aksam yemegini dısarda yedik üstüne bi de kek yersem, güle güle benim diyetimeeee...
kızlara herkese mrb.ben akşama kadar okulda oluyorum.yemek falan filan derken ancak bu saatlerde nete girebiliyorum.zaten 1 saatim eski yazıları okumakla geçiyor.sanırım şimdide kimse yok.
doğuda olunca burda bişey yapamadık sadece eşimle güzel bir yemek yedik.ama herşeyden güzeldi valla.allah herkese benim kadar anlayışlı bir eş versin.onu çok seviyorum.
canım yaptım:hulya: ve açıklıyorum :sm_cool:süper oldu zemuszemussüper kabardı alkisalkisalkistarifine sağlıkkaydirigubbakcemile5 benimde ellerime sağlıkkaydirigubbakcemile5
Kızlar kırmızılarım resmen teşrif ettiler... Ne yazıkki bu ay olmadı. cuma günü 11 de doktor kontrolüm var.Yeni bir maraton başlıyor.İnşallah 2. denememde mutlu sonuç alırım.Hepinizi öpüyorum.
ipekyol
nasılsın canım
senn SAT kaçtı
varmı belirtilerin
Kızlar kırmızılarım resmen teşrif ettiler... Ne yazıkki bu ay olmadı. cuma günü 11 de doktor kontrolüm var.Yeni bir maraton başlıyor.İnşallah 2. denememde mutlu sonuç alırım.Hepinizi öpüyorum.
özgecim ben kullanıyorum testleri, hala gebelik yok ama doktora da yumurta takibine gidiyorum, onun ilişki dediği günler test de pozitif cıkıyor, tavsiye ederim yaa çift çizgi gördükce mutlu oluyo insan valla:)
kızlar ögleden sonra işyerimde elektrikler giti giremedim topiğe, deryacım yönlendirmene teşekkür ederim bak benişm de takvimim vaaaar:)))
kekler de pek bi özendirici de bu saatte keke kalkısırsam işim bitik, zaten aksam yemegini dısarda yedik üstüne bi de kek yersem, güle güle benim diyetimeeee...
ooooooooooo olsunnnnnn dogum günün kutlu olsunnn cnm:1hug:kızlara herkese mrb.ben akşama kadar okulda oluyorum.yemek falan filan derken ancak bu saatlerde nete girebiliyorum.zaten 1 saatim eski yazıları okumakla geçiyor.sanırım şimdide kimse yok.
afıyet olsun cıcım mutfak konusunda ıyıyımdır ben :)aklinialirimsmilekocam evlendıgımızde 82 kılo ıdı sımdı 94 kılo akannehiryıye yıye bu hale getırdın benı alcak kadın dıyoraklinialirimsmiletarıflerıme guvenırım buarada aramızda kalsın hepsı bızzat kendım tarafından uydurulma tarıflerdır deneme yanılma yolu ıle buldum bırgunde sana sutlac tarıfı yazayım omrunde oyle sutlac yememıssındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?