Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar selam bişi sorcam su yumurtlama testleri ne kadar güvenli kullananlar memnun kaldımı acabaaaaaaa

Canım bizim diğer topicte (Ocak ayı topicinde) kullanan arkadaşlar oldu.Yumurtlama günlerini tespit edebildiler fakat hamile kalamadılar. Fakat testler açısından bakarsak olaya sanırım düzenli adet gören ve sorunu olmayan kişiler için kullanışlı ve yararlı.

yarın klomene başlıyorum ilk defa umarım faydasını görürüm çok heyecanlıyım klomenle 1ayda hamiş kalan var mı aranızda?kaydirigubbakcemile2

özgecim ben kullanıyorum testleri, hala gebelik yok ama doktora da yumurta takibine gidiyorum, onun ilişki dediği günler test de pozitif cıkıyor, tavsiye ederim yaa çift çizgi gördükce mutlu oluyo insan valla:)

kızlar ögleden sonra işyerimde elektrikler giti giremedim topiğe, deryacım yönlendirmene teşekkür ederim bak benişm de takvimim vaaaar:)))

kekler de pek bi özendirici de bu saatte keke kalkısırsam işim bitik, zaten aksam yemegini dısarda yedik üstüne bi de kek yersem, güle güle benim diyetimeeee...

yarın klomene başlıyorum ilk defa umarım faydasını görürüm çok heyecanlıyım klomenle 1ayda hamiş kalan var mı aranızda?kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun canım.Umarım ilk ay sonuç alırsın. Tabiiki ilk seferde sonuç alanlar var forumda.Neden sen de olmayasın.
Ben bugün adet oldum ilk denememdi olmadı ama 2. deneme için çok ümitliyim. umarım senden şubat ayında güzel haber alırız.

iyiki doğğdduuuuunnnnnn.nice sağlıklı,huzurlu,mutlu,bebişli yıllara.herşey gönlünce olsun canımmmm.a.s.a.s.a.s.

neler hissettıgını anlaya bılıyrum cnm ama sakın umutsuzluğa kapılma tamm hersey guzel olucak inşş bu ay cnm dua edıcez hepbırlıkte bırbırımız için

artıkkkk benım de var takvımımmmmm:teytey::teytey:

canım ıyıkı dogdun nıce mutlu yıllara esınle beraber olumunekankayizsmile

canım yaptım:hulya: ve açıklıyorum :sm_cool:süper oldu zemuszemussüper kabardı alkisalkisalkistarifine sağlıkkaydirigubbakcemile5 benimde ellerime sağlıkkaydirigubbakcemile5

afıyet olsun cıcım mutfak konusunda ıyıyımdır ben :)aklinialirimsmilekocam evlendıgımızde 82 kılo ıdı sımdı 94 kılo akannehiryıye yıye bu hale getırdın benı alcak kadın dıyoraklinialirimsmiletarıflerıme guvenırım buarada aramızda kalsın hepsı bızzat kendım tarafından uydurulma tarıflerdır deneme yanılma yolu ıle buldum bırgunde sana sutlac tarıfı yazayım omrunde oyle sutlac yememıssındır

ellerine sağlık alminascımm
bnde uyduruorum sürekli yeni tariflerrr
çok keyifli oluo
buarada benim karnım ve kasıklarım ağrıoo
sennde olmuşmuydu

Mutlu ve bebişli yeni bir yıl geçirirsin inşallah canım.opuyorumnanaktan
Offffff kızlar ne yazmışsınız yaw ben gelmeyeli...Oku oku bitmiyor..maşallah.Sevdacım çaya bir daha kek yaparsan haberimiz olsunkaydirigubbakcemile3 Malum burnum çok hassas bu aralarkaydirigubbakcemile3

Hayırlısı inşallah canım...Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallahopuyorumnanaktan

geçmiş olsun yawrum...üzme kendini her kırmızı yeni bir ümittir...

iyi ki doğdunnnnn güzelimmmmmmmmm

rica ederim ama bir komedi olmuşşşş sana ve kuzuya öğretmeye çalıştım hele kuzuyla öğlede sonraaa görmeliydiniz ihracat yüklemem var kulağımda gümrükcü telefonda bana liste veriyor ben klavyede selda ya çizelge tarif ediyorummmmm...seldaya başka yapmıştık çizelgeyi ama değiştirmiş...şimdi bir baktımki ikinizinde aynı olmuş...koptummmmmmm

sevdacımmmmm kek tarifii aldım ve yemekten sonra yaptım ...kocamaan dilimlerle yedik...murat bayıldı...kakao ve çikolata kırıkları da attım içine süper oldu..yumuşacık olduğundan adına SEVDANIN YUMOŞ KEKı koydummmm
ellerine sağlık teşekkürler

kızlarrr

eşimin çalıştığı şirket kapanıyormuş. bugün tüm işç,ileri ustaları işten çıkartmışlar. eşime de ay başına kadar iş bak . ay başında ilişiğini kesersi ayrılırsın demişler...

işten çıkartılıyor yani...iş bakıyoruz... istanbul anadolu yakasında tanıdık bildik birileri olursa aklınızda olsunn kızlar. eşim 12 sene otomootiv servisinde servis danışmanlığı yaptı .....

keyfim hiç yok ... iş bakıcaz... görüşürüz kızlar...

deryacım allah yardımcınız olsun, inşallah kolayca iş bulur eşin de sıkıntıya girmezsiniz. takkvimler aynı oldu diyince ödüm koptu geçmişe bakıyodum:roflol:

ben bavul hazırlıyorum cuma aksam yolcuyuz bi yarınım kaldı o yüzden bu saatte az iş az çene bööle gidiyo

serselo alminas yıldızlardan bahsetmişsiniz ya ne demek ola ki o yıldızlar???

kızlar herkese çok çok çok çok teşekkür ederim.

deryaberil eşin adına üzüldüm canım.umarım en kısa zamanda iş bulur.

alminas canım kek tarifini bugün yapayım dedim ama evdeki sütüm bozulmuş.inşallah yarın yapmayı düşünüyorum.merak ettim. bende severim hamur işleri yapmayı ,eşimde yemeyi çok sever.bizde evlendiğimiz zaman 72 kiloydu 1,5 yılda 86 kilo oluverdi.her yönden iyi bakıyom canım ben kocama:)

jale arkadasım mutlu yıllar eşinle bebek beliklerinle bir ömür mutlu huzurlu olursunuz inşallah

herkese iyi geceler kızlar ben az daha toparlanayım

ooooooooooo olsunnnnnn dogum günün kutlu olsunnn cnm:1hug:

yaaaaaaa yemek tarıfı verın verın ınsanın canı cekıooo sevdacım banada yollaaaaaa :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…