jale arkadasım mutlu yıllar eşinle bebek beliklerinle bir ömür mutlu huzurlu olursunuz inşallah
herkese iyi geceler kızlar ben az daha toparlanayım
deryacım allah yardımcınız olsun, inşallah kolayca iş bulur eşin de sıkıntıya girmezsiniz. takkvimler aynı oldu diyince ödüm koptu geçmişe bakıyodum:roflol:
ben bavul hazırlıyorum cuma aksam yolcuyuz bi yarınım kaldı o yüzden bu saatte az iş az çene bööle gidiyo
serselo alminas yıldızlardan bahsetmişsiniz ya ne demek ola ki o yıldızlar???
teşekkürler amin....benim eşimde ilk 2 ayda 6 kilo aldı. şimdi toplamda 15 kilo fazlası var 1 yılda 15 kilo aldı .....kızlar herkese çok çok çok çok teşekkür ederim.
deryaberil eşin adına üzüldüm canım.umarım en kısa zamanda iş bulur.
alminas canım kek tarifini bugün yapayım dedim ama evdeki sütüm bozulmuş.inşallah yarın yapmayı düşünüyorum.merak ettim. bende severim hamur işleri yapmayı ,eşimde yemeyi çok sever.bizde evlendiğimiz zaman 72 kiloydu 1,5 yılda 86 kilo oluverdi.her yönden iyi bakıyom canım ben kocama:)
mrb arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum belki aranızda beni hatırlayan vardır. sabah sabah hortladın mı diyeceksiniz ama uyuyamadım. sabah namazında test yaptım ve hayatımda ilk kez çift çizgiyi gördüm uzun uğraşlar sonucunda ilk kez. yalan gibi sanki ama galiba sonunda hamileyim. eşimi uyandırdım sen kimsin dedi. şimdide horul horul uyuyor. sabah doktora gidecem. bu ay yeni bi tedaviye başlayacaktım. bugüne kadar doktorlarım hiç rahim filmi çektirmediği için rahim filmi çekilecekti. galiba kurtuldum. test inş. yanıltmaz ama gayet net iki kırmızı çizgi. ben ayın birinde hamile kaldım sanırım. rabbimin takdiriki yumurtlama zamanını sancılı bi şekilde hissettim. annemlerdeydik. sabah eşimi uyandırdım kalk dedim ben yumurtluyorum. gözünü açtı hadi ne yapacaksan yap :) dedi. bunu paylaşmak istedim yoksa içimde kalacaktı bunu duyan ilk kadınım galiba. ben yaptım diyebilirim. tabi bu işin espirisi rahmanın takdiri
ayh kalp diyceme yıldız demişim:) bende dürt tane var, ne anlama gelir yıldızlar?saol canım... amin
yıldız değil adlarımızın altındaki kalplerin sayısından bahsettiler bende ve serseloda 2 kalp var alminas da 3 tane gibi....
canımmmm sabah sabah cok güzel bi haber, gözün aydın, maşallah, çok net iki çizgi görmüşsün işte HAMİLESİN:teytey::dance::dance: inşallah kanda da degerin yükselmiştir, gözünüz aydın, allah hayırlı sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin inşallah, çoook tebrik ederim:1hug:mrb arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum belki aranızda beni hatırlayan vardır. sabah sabah hortladın mı diyeceksiniz ama uyuyamadım. sabah namazında test yaptım ve hayatımda ilk kez çift çizgiyi gördüm uzun uğraşlar sonucunda ilk kez. yalan gibi sanki ama galiba sonunda hamileyim. eşimi uyandırdım sen kimsin dedi. şimdide horul horul uyuyor. sabah doktora gidecem. bu ay yeni bi tedaviye başlayacaktım. bugüne kadar doktorlarım hiç rahim filmi çektirmediği için rahim filmi çekilecekti. galiba kurtuldum. test inş. yanıltmaz ama gayet net iki kırmızı çizgi. ben ayın birinde hamile kaldım sanırım. rabbimin takdiriki yumurtlama zamanını sancılı bi şekilde hissettim. annemlerdeydik. sabah eşimi uyandırdım kalk dedim ben yumurtluyorum. gözünü açtı hadi ne yapacaksan yap :) dedi. bunu paylaşmak istedim yoksa içimde kalacaktı bunu duyan ilk kadınım galiba. ben yaptım diyebilirim. tabi bu işin espirisi rahmanın takdiri
herkese günaydınlar kızlar, ben mi çok erkenciyiiiim, siz mi çok uykucusunuzkaydirigubbakcemile2
sizin lafınıza uydum adamı hiç boş bırakmıyorum, dün de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi yine silik cıktı, 17.günümdeyim, geç yumurtladım sanırım bu ay...
ayh kalp diyceme yıldız demişim:) bende dürt tane var, ne anlama gelir yıldızlar?
canımmmm sabah sabah cok güzel bi haber, gözün aydın, maşallah, çok net iki çizgi görmüşsün işte HAMİLESİN:teytey::dance::dance: inşallah kanda da degerin yükselmiştir, gözünüz aydın, allah hayırlı sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin inşallah, çoook tebrik ederim:1hug:
umutlummm canım benım gunaydınnn ıkımız basbasa kalmısız kısssskaydirigubbakcemile2
mrb arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum belki aranızda beni hatırlayan vardır. sabah sabah hortladın mı diyeceksiniz ama uyuyamadım. sabah namazında test yaptım ve hayatımda ilk kez çift çizgiyi gördüm uzun uğraşlar sonucunda ilk kez. yalan gibi sanki ama galiba sonunda hamileyim. eşimi uyandırdım sen kimsin dedi. şimdide horul horul uyuyor. sabah doktora gidecem. bu ay yeni bi tedaviye başlayacaktım. bugüne kadar doktorlarım hiç rahim filmi çektirmediği için rahim filmi çekilecekti. galiba kurtuldum. test inş. yanıltmaz ama gayet net iki kırmızı çizgi. ben ayın birinde hamile kaldım sanırım. rabbimin takdiriki yumurtlama zamanını sancılı bi şekilde hissettim. annemlerdeydik. sabah eşimi uyandırdım kalk dedim ben yumurtluyorum. gözünü açtı hadi ne yapacaksan yap :) dedi. bunu paylaşmak istedim yoksa içimde kalacaktı bunu duyan ilk kadınım galiba. ben yaptım diyebilirim. tabi bu işin espirisi rahmanın takdiri
umutluuum günaydın canım iyiyim işte izne cıkmayı bekliyorum, ayy hamişliğin ilk aylarında sürekli uyku hali oluyormus, allah yardımcınız olsun darısı da basımıza olsun
Canımm beniim, ben hamile değiliim ki sengözlerimebaksanab Ama ağzın bal yesin yanii. Belki de öyleyimdiirrr :jeyyar: Bugün okula gitmedin mi sen canım? Bizim buralar kar-buz içinde ben de oğlanı göndermedim bugün okula. Sanki bi günle alim mi olacak dimii -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?