Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canlarım ıyıyım sız nasılsınız ben hersabah en gec 05 30 da uyanmıs oluyorum topıgede ayıp olmasın dıye 7 7 30 gıbı gelıyorum arkadaslar benım uyku problemım var hıc uyuyamıyorumm esımde kızıyor barı gunduz yatta 2 3 saat uyu dıyorr valla nerdeee cın gıbıyım ne olacak bu halım bılmem

allah allah, gebelikle mi öyle oldu yoksa hep mi vardı? beni ayaklarımdan tavana assalar bile 5te gözümü acamıyorum valla..

sorma canımcım evdeyım ıgrenc bısey ısten ayrılalı 1 ay olacak alısamadım yıne eve:gitme:sen nasılsın

bebişden dolayı mı ayrıldın daha erken deil miydi canım yaaa...ya ben büyük mü konusuyorum bilmiyorum da bana şimdi deseler ki ayrıl calısma, hiç dönüp arkama bakmam bile...dün eşimle yatakta konusuyoruz diyo kafanı en cok ne mesgul ediyo, ben de dedim hergün bugün nasıl izin alır erken cıkarım ya da sabah nasıl işe gec giderim hesapları yapıyorum sürekli:roflol:

hamdolsun iyiyim ben de, aylardan sonra yeniden gün saymaya basladım, tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden basladım...

canım cok ıyı bır sırkete cok ıyı bır konumda ıse baslamıstım karıyerım ıcın cok ıyı olacaktı ama benım bebekler ılk basta ıkızdı sonra agrım ve kanamam oldu bebılsımın bırı gıttı malesef dr da dusuk tehdıdı yuzunden 17 aralıktan 4 subata kadar rapor verdı sureklı yatıp dınleneceksın dedı ısyerımde de yerıme bakacak alternatıf bırısı yoktu esımde uzuldu buda duserse dıye korktu o yuzden ısten ayrılmamı ıstedı gercı sırketım dogumdan sonra ne zaman ıstersen gel tekrar basla dedı bakalım ne olacak

GÜNÜN GÜZELL HABERIIII:sm_cool:canım Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
kuzumm hosgeldın gunaydınnn

almınasımmm gunaydınn canım zemuszemusamma erken uyanıosun seeennakannehir zemuszemusumutlu cetrefılli günaydınnnnn kızlarrrzemuszemus

günaydın arkadaşlar herkese....ozemek canım hayırlı olsun çok sevindim...darısı isteyen herkesin başına inşallah....

ya varya dun bahsettınız sütlaçtan flan ayy nasıl canım sutlaç ıstedı gece gecekaydirigubbakcemileözguru aldım ındık kartala ara ara yok anam hıcbıryerde en sonnda bukduk oda kotuyduu:sinifsinif:

bende yapıcam bugun
sutlac tarıfı
1.5 caybardagı pırıncı 4 su bardagı su ıle haslarız
1 kılo sut 26 yemek kasıgı toz seker 2 paket vanılyayı kaynatırız sut kaynayınca pırınclerı eklerız 5 dk pırıncle kaynatırız ve ıyıce kaynayınca 2.5 yemek kasıgı nısastayı 1 bardak su ile ınceltırız ve sute eklerız koyulasmaya yakın boza kıvamında olunca kaselere koyarız hımmm cok guzel olur afıyet olsunnnn:)))

hatuna bak 10 parmakında 20 marıfett süpersınnnnn vallaaaazemuszemus nısaastayı koydugumuzdada kaynatıcazmı pekıohaoldumsmilebilmiyorumkismileaksam yapıcammm :)))))saol cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…