Kuzum sana da günaydın canım. Hoşgeldiin. İnşallah büyük büyük yumoşlorun olmuştur.
hatuna bak 10 parmakında 20 marıfett süpersınnnnn vallaaaazemuszemus nısaastayı koydugumuzdada kaynatıcazmı pekıohaoldumsmilebilmiyorumkismileaksam yapıcammm :)))))saol cnmcım
hadı hayırlısı canımmm
hadı hayırlısı canımmm
koyulasana kadar kaynatacagız ama cok koyulastırma cunku bekledıkce nısasta donuyor dahada koyu oluyor hafıf sulu bırak ok
bende yapıcam bugun
sutlac tarıfı
1.5 caybardagı pırıncı 4 su bardagı su ıle haslarız
1 kılo sut 26 yemek kasıgı toz seker 2 paket vanılyayı kaynatırız sut kaynayınca pırınclerı eklerız 5 dk pırıncle kaynatırız ve ıyıce kaynayınca 2.5 yemek kasıgı nısastayı 1 bardak su ile ınceltırız ve sute eklerız koyulasmaya yakın boza kıvamında olunca kaselere koyarız hımmm cok guzel olur afıyet olsunnnn:)))
yanıtın ve tavsiyen için teşekkürederim. dr sadece şu güne kadar gebelik için uygun günaşırı yani iki günde bir beraber olun ve şubatın 2. haftasını bekle dedi. senin bebeğin var mı yani kavuştunmu yoksa hala bekliyormusun acaba?canım hoşgeldin bende 1,5 yıllık evliyim.umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun.dr bana ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve 2 saat öyle kal demişti.bende yatmadan ilişki ve bazen 4,5 saat beklediğim zaman oluyor.ama en azından yarım saat yat derim ben
a aaa ama uyuycaksınız ki büyüyeceksiniz amaaa, doktoruna sor bakem belki bitkisel bişeyler verir..daha oncede uyumuyordum ama gebelıkte gece uykularımda gıttı onceden hıc degılse gece uyurdumklava:
umarım herşey yolunda gider de işine geri dönersin canım, allah giden bebeğinin ömrünü bu bebişine versincanım cok ıyı bır sırkete cok ıyı bır konumda ıse baslamıstım karıyerım ıcın cok ıyı olacaktı ama benım bebekler ılk basta ıkızdı sonra agrım ve kanamam oldu bebılsımın bırı gıttı malesef dr da dusuk tehdıdı yuzunden 17 aralıktan 4 subata kadar rapor verdı sureklı yatıp dınleneceksın dedı ısyerımde de yerıme bakacak alternatıf bırısı yoktu esımde uzuldu buda duserse dıye korktu o yuzden ısten ayrılmamı ıstedı gercı sırketım dogumdan sonra ne zaman ıstersen gel tekrar basla dedı bakalım ne olacak
ben geldim geçmişi okudum kayanmış gene ortalıkkaydirigubbakcemile3
ben geldim geçmişi okudum kayanmış gene ortalıkkaydirigubbakcemile3
güle güleee kuzucuuukkıslarrr öpüyorum sızızemuszemus ben cıkıyorum gıyınecegımbayanssulusmilevee dr gıdecegımm ii bakın kendınızee almınasımm öptmmmmmmzemuszemus
hoşgeldin serselooooa.s.ben geldim geçmişi okudum kayanmış gene ortalıkkaydirigubbakcemile3
alminaaaas hamilelik kadınlara çok yakısıyooorrr, zaten fotolardan belli maşallah güzelsin daha bi güzelleşirsin. sıgmayıver nolcak, bebişin seninle ya allaha şükür:)
yalnız 70 yasındaki kokoslar süpermiş, ayh biz de öyle olur muyuz???
herkese günaydın.maşallah yine erkencisiniz.hızınıza yetişilmiyo walla.opuyorumnanaktan
Oooojjjgeldiiinn beaaa. Nasılsın canım. Görüşmeyeli iyisin inşallah. keki de yedin bizsiz bizsiizz guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?