Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hatuna bak 10 parmakında 20 marıfett süpersınnnnn vallaaaazemuszemus nısaastayı koydugumuzdada kaynatıcazmı pekıohaoldumsmilebilmiyorumkismileaksam yapıcammm :)))))saol cnmcım

koyulasana kadar kaynatacagız ama cok koyulastırma cunku bekledıkce nısasta donuyor dahada koyu oluyor hafıf sulu bırak ok

ayyy valla bu hamileler ne kadar iştahlı maşallah dün kek bugün sütlaç tarifleri oohhh valla süpersiniz...ama hemen alıyorum tarifleri...

yanıtın ve tavsiyen için teşekkürederim. dr sadece şu güne kadar gebelik için uygun günaşırı yani iki günde bir beraber olun ve şubatın 2. haftasını bekle dedi. senin bebeğin var mı yani kavuştunmu yoksa hala bekliyormusun acaba?

daha oncede uyumuyordum ama gebelıkte gece uykularımda gıttı onceden hıc degılse gece uyurdum klava:
a aaa ama uyuycaksınız ki büyüyeceksiniz amaaa, doktoruna sor bakem belki bitkisel bişeyler verir..
umarım herşey yolunda gider de işine geri dönersin canım, allah giden bebeğinin ömrünü bu bebişine versin

ailede var demek ikiz yaaa darısı basımıza inşallahhihoyyyt gerci bi taneyi yaptık da ikizi kaldı:roflol:

kıslarrr öpüyorum sızızemuszemus ben cıkıyorum gıyınecegımbayanssulusmilevee dr gıdecegımm ii bakın kendınızee almınasımm öptmmmmmmzemuszemus

ben geldim geçmişi okudum kayanmış gene ortalıkkaydirigubbakcemile3

ben geldim geçmişi okudum kayanmış gene ortalıkkaydirigubbakcemile3

hosgeldın cıcım evet yetısemedın kaynattık yınekuzum gulegule hakkında hayırlısı benımde 2 komsum var belkı bılıyorsunuzdur sıksık bahsedıyorum bırı 70 dıgerı 72 yasında BUGUN GUNLERI VARMIS BENIDE CAGIRDILAR OTURMAYA ogleden sonra oraya gıdecegımmm off anam kaderıme bakın komsularım kac yaslarındalar gıderkende tıramısu yaptım sımdı onu gotureyım barı yazık teyzemler yaslı yapamazlar gercı evlerınde yardımcıları var ama olsun yalnız varya yemın ederım ben kuafore ayda bır kez zor gıdıyorum teyzemler herhafta manıkur pedıkur sac boyama ayda kırkez sac renklerını degıstıryorlar anlayacagınız tam kokoslarr kaydirigubbakcemile3sıkır sıkır gıyınıyorlar bır gorsenız valla ben bugun esofman gıyıp gıdecegım anacım hıcbır kıyafetım olmuyor artık sıgamıyorum ıclerınekaydirigubbakcemile3

alminaaaas hamilelik kadınlara çok yakısıyooorrr, zaten fotolardan belli maşallah güzelsin daha bi güzelleşirsin. sıgmayıver nolcak, bebişin seninle ya allaha şükür:)

yalnız 70 yasındaki kokoslar süpermiş, ayh biz de öyle olur muyuz???

hepinize teşekkür ederim ama henüz kesin sonucu almadım devlet hastanesine gittim sabahın bi köründe kalkıp yarın öğleden sonra dediler sonuç ordan çıkıp özelde verdim bakalım saat 3 te çıkacak sonuç.

özemek çok mutlu oldum arkadaşım darısı başımıza kan değerine baktır ayyy çok mutlu oldum bize de dua et kaç gün geçmişti tatlım

hoşbulduk canım nasılsın senin nickini çok seviyorum bıcır bıcır birisindir eminimkaydirigubbakcemile2

Oooojjjgeldiiinn beaaa. Nasılsın canım. Görüşmeyeli iyisin inşallah. keki de yedin bizsiz bizsiizz guclubacismile

canım valla süper olmuştu kek içine ceviz ve portakal kabuğu koydum eşim bayıldı zaten kendisi kek canavarıdır yakn olsada size de yapıp getirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…