Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

HAYIRLI UĞURLU OLSUN TATLIM...ben de htırladım seni.... allah sağlıkla kokusunu da duymayı nasip etsinnnnnn

hepinize çok teşekkür ediyorum inş. kan sonucuda pozitif çıkarda bende tam anlamıyla hamileyim diyebilirim

kızlar ;

iş arıyoruz ... çok moralim bozuk kızlar... keyfim kaçtı... ev bakıp ekonomimize destek olalım evi uygun kiralı bir yer bulalım derken ; eşim işten çıktı iş bakıyoruz.

görüşürüz kızlar ... beni soran olmamış ama neyse.

kendinize iyi bakın .

hoşgeldin bugün bende geç kaldım ama sen erkencisin bugün dersin yok muydu bugün?

canımsın ya.yeni geldim 2 dersim vardı.8 de gittim 9.30 da döndüm.:teyteyerşembeleri çok seviyorum bu yüzden,zaten uğurlu günüm.sositososito.bu arada seni ve sevdayıda çok seviyorum.kompleks namına hiçbir şey yok.bazen girer girmez slm veriyom ikiniz dönüyonuz hemen.rabbim gönlünüze göre versin.:enbuyukkk::1hug::1hug:

canım ya teşekkürler:kedi:ne kompleksi olacak hepimiz insanız doğarız yaşarız ve ölürüz kompleks yapcak ne var ki hayatta

canım yeni girdim bende.inan çok üzüldüm.evet bide uygun ev diyodun,bu çıktı.kalbini ferah tut.dilerim en kısa zamanda eşin iş bulur.:Saruboceq:sıkma canını.unutma stresten uzak durmalıyız.

palyacco sitemize hoşgeldin yenisin sanırım sormak istediklerin varsa seve seve yanıtlarız

herkese merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir alminas şu meşhur kekin tarifini bana da verirmisin canım rica etsem

kıslarrrr gerı geldım anam benım koca yenı gıttı ıse adam evden cıkmıyor yahuuu bayanssulusmileısım gucum var dıyorummm daha gezmeye gıdecegım dıyorumm kaydirigubbakcemile3bırde dedımkı sıcak evde oturmak pek keyıflı ohhh yıkıldım ustune soguklarda gıdıp calısta benım ısteklerımı al dıyorummmm kaydirigubbakcemile3oda bana ahhh ahhh ne alcak bır kadına dustum dıyorrrrrkaydirigubbakcemile3 ben dogurunca capkınlık yapacakmıs oyle dıyorkafamçokkarıştıdedım yaparsın sen taktık gelıstırdım dogumdan sonra senınle daha cok ılgılenecegım bu arada cocugun bakımınıda ona yıkacagım ay yetısemıyorum yardım et ayagınaaklinialirimsmile sen cocuga bakacaksın ben sana ohhh herkes mutlu mesut hayatına devam edecek dıyorummmkaydirigubbakcemile3bıraz normal ol her turk kadının yaptıgı gıbı davran dıyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…