mrb arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum belki aranızda beni hatırlayan vardır. sabah sabah hortladın mı diyeceksiniz ama uyuyamadım. sabah namazında test yaptım ve hayatımda ilk kez çift çizgiyi gördüm uzun uğraşlar sonucunda ilk kez. yalan gibi sanki ama galiba sonunda hamileyim. eşimi uyandırdım sen kimsin dedi. şimdide horul horul uyuyor. sabah doktora gidecem. bu ay yeni bi tedaviye başlayacaktım. bugüne kadar doktorlarım hiç rahim filmi çektirmediği için rahim filmi çekilecekti. galiba kurtuldum. test inş. yanıltmaz ama gayet net iki kırmızı çizgi. ben ayın birinde hamile kaldım sanırım. rabbimin takdiriki yumurtlama zamanını sancılı bi şekilde hissettim. annemlerdeydik. sabah eşimi uyandırdım kalk dedim ben yumurtluyorum. gözünü açtı hadi ne yapacaksan yap :) dedi. bunu paylaşmak istedim yoksa içimde kalacaktı bunu duyan ilk kadınım galiba. ben yaptım diyebilirim. tabi bu işin espirisi rahmanın takdiri
hoşgeldin bugün bende geç kaldım ama sen erkencisin bugün dersin yok muydu bugün?
hepinize çok teşekkür ediyorum inş. kan sonucuda pozitif çıkarda bende tam anlamıyla hamileyim diyebilirim
canımsın ya.yeni geldim 2 dersim vardı.8 de gittim 9.30 da döndüm.:teyteyerşembeleri çok seviyorum bu yüzden,zaten uğurlu günüm.sositososito.bu arada seni ve sevdayıda çok seviyorum.kompleks namına hiçbir şey yok.bazen girer girmez slm veriyom ikiniz dönüyonuz hemen.rabbim gönlünüze göre versin.:enbuyukkk::1hug::1hug:
kızlar ;
iş arıyoruz ... çok moralim bozuk kızlar... keyfim kaçtı... ev bakıp ekonomimize destek olalım evi uygun kiralı bir yer bulalım derken ; eşim işten çıktı iş bakıyoruz.
görüşürüz kızlar ... beni soran olmamış ama neyse.
kendinize iyi bakın .
kızlar çay yaptım hadi gelin kek de varrrrrrrr
herkese merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir alminas şu meşhur kekin tarifini bana da verirmisin canım rica etsem
alminsım hoşgelmiş
canım ya teşekkürler:kedi:ne kompleksi olacak hepimiz insanız doğarız yaşarız ve ölürüz kompleks yapcak ne var ki hayatta
utandırdın bızı:kedi:kıss ne kompleksı gırıp suraya ıkı geyık yapıyoruz kafamız dagılsın dıyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?