bundan sonrakı tarıfler ucretlı ılk tarıf belestı ayagınız alıssın dıyekaydirigubbakcemile3
kızlar ;
iş arıyoruz ... çok moralim bozuk kızlar... keyfim kaçtı... ev bakıp ekonomimize destek olalım evi uygun kiralı bir yer bulalım derken ; eşim işten çıktı iş bakıyoruz.
görüşürüz kızlar ... beni soran olmamış ama neyse.
kendinize iyi bakın .
bundan sonrakı tarıfler ucretlı ılk tarıf belestı ayagınız alıssın dıyekaydirigubbakcemile3
Amanıınn yine yıkılıyo burası yahuuu. Ben uğraşayım buralarda mizanla veri girişiyle siz kaynatınn ooohhh. Olmaz ama böyle giderse ben de istifa edip evde oturuciiim haa. :hulya: Benim belim acayip ağrıyo canlarım. Ayy ne olaki bu bel ağrısıı. Hep hayırlısı neyse o olsun diyorum ama, için için de hep bebek olur inşallah diyorumm. :kedi:
süpersin ben şanslıyım :lepizaman hem kek hem sütlaç bedavaya denk geldizemuszemus 2 alana 1promosyonu var mı?kaydirigubbakcemile3
Amanıınn yine yıkılıyo burası yahuuu. Ben uğraşayım buralarda mizanla veri girişiyle siz kaynatınn ooohhh. Olmaz ama böyle giderse ben de istifa edip evde oturuciiim haa. :hulya: Benim belim acayip ağrıyo canlarım. Ayy ne olaki bu bel ağrısıı. Hep hayırlısı neyse o olsun diyorum ama, için için de hep bebek olur inşallah diyorumm. :kedi:
utandırdın bızı:kedi:kıss ne kompleksı gırıp suraya ıkı geyık yapıyoruz kafamız dagılsın dıyeeee
sevdacım bu sütlaç tarifi kaç kişilik canım bana biraz fazla gibi geldi de malum biz sadece 2 kişiyizhenüz çoğalamadık...
sevdacım bu sütlaç tarifi kaç kişilik canım bana biraz fazla gibi geldi de malum biz sadece 2 kişiyizhenüz çoğalamadık...
alminasım olumunekankayizsmilebu aralar hep açcokacimcoook olduğu için tariflerin malzemeleri orduyu doyuracak kadar fazlakaydirigubbakcemile3
bu sozun ustune dıyecek bır cıft cumlem vardı ama ayıp olur dıyemem ozelden mesaj atayımkaydirigubbakcemile3
sevdacım aşk olsun kek tarifini vemiyosun
Allah iyiliğiini versin emiii :roflol: sen çoook yaaaşaa
Esemosum adetim 17 Ocakta olmas lazımdı ama, her zamanki gibi olmadı işte. Biliysin hep gecikii, o yüzden de umutlanamıyorum.:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?