Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alminasım izninle aşeriyor bu kız
sevdanın muhteşem keki:
1 bardak süt
1 bardak yağ
4 yumurta
2 paket kabartma tozu
1 bardak şeker(isteğe gör çoğaltılabilir
2,5 bardak un

afiyet olsun

telif hakkımı ıstıyorum kım bu kekı yaparsa 2 dılım banada yollayacak uleynnnnkötükedihüso

sana beles nede olsa eskı ahbaplıgımız varrrrrdelikafadulden

selam alminas1976 size bişey sormak istiyorum bende her gün bu sitedeyim belki yazdıklarımı okumuşsundur ben klomen tedavisi gördüm yumurtam gelişmiş dr öyle dedi ama bana çatlatma iğnesini olman şart değil çatlamak üzere yumurta dedi gün aşırı ilişki dedi neyse bunları yaptık ocak 25 de adetin gelmezse gelirsin dedi gitsem 25 inde adetim gelmezse eğer hamile olduğum beli olurmu canım nolur bana cvp yazarmısınız bekleyeceğim teşekkürler:1hug:

tabıkı yazarım canım catlatma ıgnesı veren dr da oluyor vermeyende benımkı verıyordu cunku o kadar ılac ıcıyoruz ve bu ılac kıst olusmasınada sebep oluyor hanı ıgne yapılıyorkı yumosların catlaması garantılenıyor evet 25.de adet olmazsan 1-2 gun bekle ve test yap mutlaka cıkacaktır ben klomen kullandıgımda hep adetım 4-5 gun gecıktı bu ıhtımalıde goz ardı etme o yuzden bence adet olmazsan sabret bekle bırkacgun sonra testını yap garantı olsun aksı takdırde ınsan yıkılıp cok uzuluyor tecrube ıle sabıttır ben tam 3 ay kırmızı kart gordum valla:gitme:

buradan hamıle olupta ıstanbulda yasayan arkadaslarımla bır bılgı paylasmak ıstıyorum chıcco nun tuzla tepeorende deposu varmıs her 2-3 ayda bır halka satısa acılıyormus ve o kadar ucuzkı emzıkler 1 tl sırt cantaları anakucakları 5 tl bebek arabaları 40-50 tl besıkler 50 tl ımıs body ler tulumlar 2 tl ımıs bu satısın tarıhı mart ayında olacakmıs ben gıdecegımm alabıldıgım kadarını oradan alacagım anam cocugun yedı helal gıydıgı harammıss hemen buyuyorlar o kadar para vermeye degmez dımı

sağol canım yaa verdiğin bilgiler için çatlatma iğnesini bana bıraktı şart değil yaptırman dedi çünkü bu akşam bile çatlayabilir dedi öyle görünüyor dedi bizde güvendik bakalım hayırlısı 2.klomen kullanışım ilk dr da vermemişti çatlatma iğnesi bıraktım onu şimdi tavsiye üzerien başka dra gittim bu iyi bir dr bilmiyorum artık tutmazsa bi dahakine iğneyi olacağım artık dr u dinlemeyeceğim canım dediğin gibi 3 gün bekleyeyim 2 9 unda gideyim gelmezse tabiiki umarım gelmez bu site çok uğurlu geldi çoğu arkadaşlar hamile kaldı inşallah bizlerde kalırız canım siz hamileler bizler için dua edermisiniz?sizlerin duaları kabul olurmuş sağol canım bebeğini sağ salim kucağına lamak nasip etsin rabbim sağlıcakla kalopuyorumnanaktan

sagol canım ederım tabıkı evet ugurlu bır sıte hemen hemen herkes hamıle kaldı

ne kadart ucuzmuş valla ne bulursan al renk farketmez umarım senin bebişin cinsiyetinden sonra indirim olur bol bol alırsın

ne kadart ucuzmuş valla ne bulursan al renk farketmez umarım senin bebişin cinsiyetinden sonra indirim olur bol bol alırsın

ıns ben genelde arac gerec almak ıstıyorum kıyafet teyzesı bır dunya almıs bavullarca abla hıc dayanamıyorum gordugum herseyı alasım gelıyor dıyor delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…