Allah iyiliğiini versin emiii :roflol: sen çoook yaaaşaa
Esemosum adetim 17 Ocakta olmas lazımdı ama, her zamanki gibi olmadı işte. Biliysin hep gecikii, o yüzden de umutlanamıyorum.:icecream:
...........a.s.
alminasım izninle aşeriyor bu kız
sevdanın muhteşem keki:
1 bardak süt
1 bardak yağ
4 yumurta
2 paket kabartma tozu
1 bardak şeker(isteğe gör çoğaltılabilir
2,5 bardak un
afiyet olsun
sana beles nede olsa eskı ahbaplıgımız varrrrrdelikafadulden
telif hakkımı ıstıyorum kım bu kekı yaparsa 2 dılım banada yollayacak uleynnnnkötükedihüso
hoşgeldin canım arkadaşım bugünde yok yazılmadın fhs düştü mü
telif hakkımı ıstıyorum kım bu kekı yaparsa 2 dılım banada yollayacak uleynnnnkötükedihüso[/QUOT
kaydirigubbakcemilearkadaşım gel ben sana yaparım 2 dilim ne ki hepsi senin olsunzemuszemus
selam alminas1976 size bişey sormak istiyorum bende her gün bu sitedeyim belki yazdıklarımı okumuşsundur ben klomen tedavisi gördüm yumurtam gelişmiş dr öyle dedi ama bana çatlatma iğnesini olman şart değil çatlamak üzere yumurta dedi gün aşırı ilişki dedi neyse bunları yaptık ocak 25 de adetin gelmezse gelirsin dedi gitsem 25 inde adetim gelmezse eğer hamile olduğum beli olurmu canım nolur bana cvp yazarmısınız bekleyeceğim teşekkürler:1hug:
telif hakkımı ıstıyorum kım bu kekı yaparsa 2 dılım banada yollayacak uleynnnnkötükedihüso[/QUOT
kaydirigubbakcemilearkadaşım gel ben sana yaparım 2 dilim ne ki hepsi senin olsunzemuszemus
sagol canımın ıcı anam sımdı yemek yıcemde gıdıcem gune valla mıdem kazınıyor onume ne koysalar dana gıbı yıyorum valla ayıp oluyor mıllete barı karnım bıraz tok olsun kı normal oranda yıyeyımdelikafadulden
sagol canımın ıcı anam sımdı yemek yıcemde gıdıcem gune valla mıdem kazınıyor onume ne koysalar dana gıbı yıyorum valla ayıp oluyor mıllete barı karnım bıraz tok olsun kı normal oranda yıyeyımdelikafadulden
senin bebiş :ecrin_bebek:çok şanslısüper besleniyor :icecream:
senin bebiş :ecrin_bebek:çok şanslısüper besleniyor :icecream:
sorma arkadasım cok dıkkat edıyorum yedıklerıme herseyden mutlaka yıyorum mıllet benden tosuncuk beklıyor bu kadar yemege de cıka cıka 2 kılo bırsey cıkarmısss hehehehekaydirigubbakcemile3
tabıkı yazarım canım catlatma ıgnesı veren dr da oluyor vermeyende benımkı verıyordu cunku o kadar ılac ıcıyoruz ve bu ılac kıst olusmasınada sebep oluyor hanı ıgne yapılıyorkı yumosların catlaması garantılenıyor evet 25.de adet olmazsan 1-2 gun bekle ve test yap mutlaka cıkacaktır ben klomen kullandıgımda hep adetım 4-5 gun gecıktı bu ıhtımalıde goz ardı etme o yuzden bence adet olmazsan sabret bekle bırkacgun sonra testını yap garantı olsun aksı takdırde ınsan yıkılıp cok uzuluyor tecrube ıle sabıttır ben tam 3 ay kırmızı kart gordum valla:gitme:
cancaazlarım ben öğlenden sonra yokum. hepiciiinizi öpüyorum. Yarın görşmek üzere buyrunnnnnnnnn
sağol canım yaa verdiğin bilgiler için çatlatma iğnesini bana bıraktı şart değil yaptırman dedi çünkü bu akşam bile çatlayabilir dedi öyle görünüyor dedi bizde güvendik bakalım hayırlısı 2.klomen kullanışım ilk dr da vermemişti çatlatma iğnesi bıraktım onu şimdi tavsiye üzerien başka dra gittim bu iyi bir dr bilmiyorum artık tutmazsa bi dahakine iğneyi olacağım artık dr u dinlemeyeceğim canım dediğin gibi 3 gün bekleyeyim 2 9 unda gideyim gelmezse tabiiki umarım gelmez bu site çok uğurlu geldi çoğu arkadaşlar hamile kaldı inşallah bizlerde kalırız canım siz hamileler bizler için dua edermisiniz?sizlerin duaları kabul olurmuş sağol canım bebeğini sağ salim kucağına lamak nasip etsin rabbim sağlıcakla kalopuyorumnanaktan
buradan hamıle olupta ıstanbulda yasayan arkadaslarımla bır bılgı paylasmak ıstıyorum chıcco nun tuzla tepeorende deposu varmıs her 2-3 ayda bır halka satısa acılıyormus ve o kadar ucuzkı emzıkler 1 tl sırt cantaları anakucakları 5 tl bebek arabaları 40-50 tl besıkler 50 tl ımıs body ler tulumlar 2 tl ımıs bu satısın tarıhı mart ayında olacakmıs ben gıdecegımm alabıldıgım kadarını oradan alacagım anam cocugun yedı helal gıydıgı harammıss hemen buyuyorlar o kadar para vermeye degmez dımı
ne kadart ucuzmuş valla ne bulursan al renk farketmez umarım senin bebişin cinsiyetinden sonra indirim olur bol bol alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?