Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ıns ben genelde arac gerec almak ıstıyorum kıyafet teyzesı bır dunya almıs bavullarca abla hıc dayanamıyorum gordugum herseyı alasım gelıyor dıyor delikafadulden

iyi bari malları kaliteli diye biliyorum gerçi çin ortalığı mahvetti ama uamrım oraya çin karışmamıştır

yok canım ıtalyan urunler

bol bol alırsın benim bebişimde en çok istediğim yalncı meme emmesi çok hoşuma gidiyor babamda çok istemiş ben emmemişim renk renk almış bal sürmüşler balın tadı geçince atmışım ağzımdan

makarna yogurtlu cevızlı tavuk kızartacagım ama kocamda balık ıstedı balık kızartırım sanırım sen ne yapacaksın

benim kocada makarna istedi makrna oduğu zaman sadece yanında salata eviyor makarna ve salata olacak başka birşey yapsamda yemiyor makarna olunca

sevda mrb
nasılsın
komşu teyzelere gidiomuşsun galba hade bakalım ii eğlencelerkaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım nasılsın senin nickini çok seviyorum bıcır bıcır birisindir eminimkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hiiii canım az biraz şımarıkım eveeetopuyorumnanaktan, nickim kadar beni de seeeeev:kedi: teşekkür ederim canımcım, ankaraya gidecegim zaman önceden mutlaka haber vericem sana, görüşürüz inşallahkaydirigubbakcemile5
hepinize çok teşekkür ediyorum inş. kan sonucuda pozitif çıkarda bende tam anlamıyla hamileyim diyebilirim
inşallah özemek, inşallah:Saruboceq:
canım allah yardımcınız olsun sıkma canını lütfen...

kızlar çay yaptım hadi gelin kek de varrrrrrrr
yaaaaa ciddi miiiii, geleyim miii sivas ankara 7 saat((

bak ben seni hamiş sandım yaaa inşallah rabbim lafı agzımdan almıs olsun :)

sana beles nede olsa eskı ahbaplıgımız varrrrrdelikafadulden
torpiiiiiill vaaaarlmaz: neyse olsun komsuda pişer bize de düşer
ben arada bööle işler yogunlasınca kopuyorum kızlar, biraz uzun oldu sanırım alıntılar affeyleyin artıkalsanaalsanasmile

zazeeez ben bu topiğe girdigim gün senin gebelik haberini öğrenmişti herkes, ne mutluluk yaaaa maşallah

hamişler bizlere dua ediyor musunuz?

dilemyaree sen nasılsın? yemek tarifleri verilmiş, ben 2 gün önce kurufasulye pilav yapmıstım, 2 günlük yapıyorum genelde, dün dısarda yiyince o da bugüne kaldı.

ama serselo ben makarnanın dibinde uyuyorum valla, sade tereyaglı yapıp üstüne sarımsaklı yogurt dökcen bööleee uf uffff

teşekkür ederim canım,maşallah bir geldin pir geldin.bu ne güzel bir karşılama.sevgili annemizin morali çok iyi galiba.rabbim bozmasın.çok öpüyorum.

teşekkür ederim canım,maşallah bir geldin pir geldin.bu ne güzel bir karşılama.sevgili annemizin morali çok iyi galiba.rabbim bozmasın.çok öpüyorum.

cetrefilli,walla sana anne dedim kı,yemin ederim şimdi dikkat ettim.kafam okadar dağınıktıki ne yazdığımı bilmiyom dönüp bakıyım dedim,aannaaa ne gördüm anne demişim.inşalah rabbim duy sesimi.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ediorus ediorus çetrefillim ulaşmıomu yoksa dualarımız size
valla ben bu yıl için umutluuyum allah nasip ederse gelecek bebeğimiz, allah razı olsun canım benim:)

ayh napıyım dilemim yaa bir sürü seye konusmak istiyorum hep geride kalıyodu bu sefer hepsini şeyttirdim:roflol:
sevgili annemiz derken canoo? beni kastettiysen allah agzından alsınzemuszemuscanım ben de cook öptüm

mrb dilemyarecim
iim ben çok şükür sen?

allah hep iilik versin.bende dahil olmak üzere burdaki herkese umut oluyosunuz sen ve sevda,doğal olarak ilaç gibi geliyonuz özellikle bana.sık sık uğramana seviniyorum.inşallah bende dahil olurum size.bana dua et.kafam bidünya.dağınığım anlayacağın.bu bikaç gün çok önemli benim için.kırmızılar gelmesin diye dua ediyom.sende et hamilelerin duası daha çabuk kabul olur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…