ıns ben genelde arac gerec almak ıstıyorum kıyafet teyzesı bır dunya almıs bavullarca abla hıc dayanamıyorum gordugum herseyı alasım gelıyor dıyor delikafadulden
iyi bari malları kaliteli diye biliyorum gerçi çin ortalığı mahvetti ama uamrım oraya çin karışmamıştır
yok canım ıtalyan urunler
kız başbaşa kaldık senleolumunekankayizsmile
evet basbasayızzzolumunekankayizsmile
ne yemek yapacakın bugüncokacimcoook
makarna yogurtlu cevızlı tavuk kızartacagım ama kocamda balık ıstedı balık kızartırım sanırım sen ne yapacaksın
ktg kakuleta sizde ne yemekleri var
olumunekankayizsmileakşama gelbilirsem görüşürüz tatlım iyi bak kendine bende evi süpüreyim bariopuyorumnanaktankıslarr ben cıkıyorumm banyo yapıp hazırlanıcam aksam gorusuruz
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hiiii canım az biraz şımarıkım eveeetopuyorumnanaktan, nickim kadar beni de seeeeev:kedi: teşekkür ederim canımcım, ankaraya gidecegim zaman önceden mutlaka haber vericem sana, görüşürüz inşallahkaydirigubbakcemile5hoşbulduk canım nasılsın senin nickini çok seviyorum bıcır bıcır birisindir eminimkaydirigubbakcemile2
inşallah özemek, inşallah:Saruboceq:hepinize çok teşekkür ediyorum inş. kan sonucuda pozitif çıkarda bende tam anlamıyla hamileyim diyebilirim
canım allah yardımcınız olsun sıkma canını lütfen...kızlar ;
iş arıyoruz ... çok moralim bozuk kızlar... keyfim kaçtı... ev bakıp ekonomimize destek olalım evi uygun kiralı bir yer bulalım derken ; eşim işten çıktı iş bakıyoruz.
görüşürüz kızlar ... beni soran olmamış ama neyse.
kendinize iyi bakın .
yaaaaa ciddi miiiii, geleyim miii sivas ankara 7 saatkızlar çay yaptım hadi gelin kek de varrrrrrrr
bak ben seni hamiş sandım yaaa inşallah rabbim lafı agzımdan almıs olsun :)Amanıınn yine yıkılıyo burası yahuuu. Ben uğraşayım buralarda mizanla veri girişiyle siz kaynatınn ooohhh. Olmaz ama böyle giderse ben de istifa edip evde oturuciiim haa. :hulya: Benim belim acayip ağrıyo canlarım. Ayy ne olaki bu bel ağrısıı. Hep hayırlısı neyse o olsun diyorum ama, için için de hep bebek olur inşallah diyorumm. :kedi:
torpiiiiiill vaaaarsana beles nede olsa eskı ahbaplıgımız varrrrrdelikafadulden
zazeeez ben bu topiğe girdigim gün senin gebelik haberini öğrenmişti herkes, ne mutluluk yaaaa maşallah
hamişler bizlere dua ediyor musunuz?
dilemyaree sen nasılsın? yemek tarifleri verilmiş, ben 2 gün önce kurufasulye pilav yapmıstım, 2 günlük yapıyorum genelde, dün dısarda yiyince o da bugüne kaldı.
ama serselo ben makarnanın dibinde uyuyorum valla, sade tereyaglı yapıp üstüne sarımsaklı yogurt dökcen bööleee uf uffff
teşekkür ederim canım,maşallah bir geldin pir geldin.bu ne güzel bir karşılama.sevgili annemizin morali çok iyi galiba.rabbim bozmasın.çok öpüyorum.
valla ben bu yıl için umutluuyum allah nasip ederse gelecek bebeğimiz, allah razı olsun canım benim:)ediorus ediorus çetrefillim ulaşmıomu yoksa dualarımız size
teşekkür ederim canım,maşallah bir geldin pir geldin.bu ne güzel bir karşılama.sevgili annemizin morali çok iyi galiba.rabbim bozmasın.çok öpüyorum.
mrb dilemyarecim
iim ben çok şükür sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?