Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hay senin aazını öpeyim:roflol: allah herkesin gönlüne göre versin, teşekkür ederim güzel arkadasım yaaa

allah kimsenin kucagını bos bırakmasın

inşallaaahhhh canım.walla sana yazdım.dalgınlık işte.alkisalkisalkisama ne güzel,keşke tüm dalgınlıklar böle olsa.:dancepuyorumnanaktan

kızlar dün gece 3buçukta ilişki oldu olmasına ama bende hiç akıntı falan olmadı ilşki öncesi yani yumurta çatlarken akıntı ıslaklık olmazmı hiç acaba çatlamadımıki lütfen cevaplayın

kızlar dün gece 3buçukta ilişki oldu olmasına ama bende hiç akıntı falan olmadı ilşki öncesi yani yumurta çatlarken akıntı ıslaklık olmazmı hiç acaba çatlamadımıki lütfen cevaplayın

walla canım,normalde yumurtanın çatladığını akıntıyla anlayabiliriz diolar ama.ilişki dışında dün veya bugün varmıydı akıntın.bende sormuştum çünkü geçenlerde,arkadaşlar dediki temiz parmağını bikaç santim içe doğru götürcen,kopmayan beyaz akıntı varsa çatlamıştır.

valla aysimacım belirtilere takıldı mı gercek amacı unutuyo insan, benim bildigim o yapıskan akıntı yumurta catlamadan önce olgunlasınca geliyo. sen duanı et birlikte olun gerisi allahtan canım, diğerleri vesile olacak sadece... sen bi geceye sıgdırma 3 gün aralıksız canıl sonrasında mecaliniz varsa devam et hergün, yoksa (benim gibi) gün aşırıdan devam...

dünden önceki gün vardı akıntım yani iğne vurulcağım gün vardı dün gece kupkuruydu hatta ilşkiye girerken bile zorlandım yani ay boşamı gidicek bunca çabam yaaa çatlamadımıki bu yumurta offff

evet cnm dünden önceki gün akıntım vardı ama dün yoktu yok cnm bizde hergün yapıcak potansiyel malesef gün aşırı yaparız ama şu yumurtanın çatladığını nasıl anlıcaz ben dün hiçbişi hissetmedim ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış inşallah dularımız kabul eder

ya canım kasma kendini.öyle saati saatine tutacak değil ya.daha önünde zaman var.sen hergün denemeni yap.boş bırakma.hem belki yinede tutumuştur.imkansız hiçbişey yok.ve bizlerinde beklemekten başka çaremiz yok.nezaman vurdun iğneni.regline varmı daha?

ayy ozemek ne hızlısın, tam cıktı mı kan testin yazarken sen yazmıssın cansım, maşallah kac haftalık görünüyor su anda? ben degerlerden anlamıyorum ki canım yaaa

bir çok şey yaptım galiba işten çıkınca bünyem kendini yeniledi ilk defa bu ay iki yumurtam oldu. klomen kullandığımda bile bitane oluyordu

salı günü vuruldum iğnemi adetim 6 şubatta takmıcam diyorum ama elimde değil inşallah bu ay hamile kalırız beklemek çok kötü yaa senin nekadar var cnm adetine

canım dedğim gibi takılma belirtilere lütfen, rahat ol, inşallah kabul olacak dualarımız. kasıkta batma hissi oluyorsa catlıyordur, ama işte kişiden kişiye değişiyor belirtiler, yorma kafanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…