salı günü vuruldum iğnemi adetim 6 şubatta takmıcam diyorum ama elimde değil inşallah bu ay hamile kalırız beklemek çok kötü yaa senin nekadar var cnm adetine
bir çok şey yaptım galiba işten çıkınca bünyem kendini yeniledi ilk defa bu ay iki yumurtam oldu. klomen kullandığımda bile bitane oluyordu
bitsin 4. gün doktoa giti dedi doktorum smdi o gün gidince yumrtlalar büyümüsse mi catlatma ignesi yapıyo bide illa yapılması lazımmı bu ignenin
slm kızlar bnmde klomenn 3. günü ama bosuna içtigimi biliyorum bu ay malesef yarın 20 saatlik yola cıkıyorum sonrada kaynanamlardayım yumrtlama zamnı onu gectim yerlesme zamanıda dönüş yoluna denk geliyo malesefyani bi mucize lazım bana bu ay
iki taraftanda yumrta olusma ihtimali varmı kızlar cok soru soruyorum biliyorum aam ne yapayım
inşallah canım inşallah.walla ben ne yapayım akıl vermeye gelince cır cır ötüyomda bide bana sor.benim beklenmeyen adet tarihim bugün yada yarın.bazen aksıyo.bakalım.önümüzdeki hafta içine kadar bekleyecem.dayanabilirsem ve inşallah olmazsam salı bakacam.:bbo:
evet canım iki taraftada yumurta olabiliyo.bu daha iyi.hatta ikiden fazla yumurtada oluyo bazen.benim solda oluşmamıştı,sağda bir taneydi.bunada şükür dedim.:dance:bakalım iğnemi yaptım sonucumu bekliyom.hakkımızda hayırlısı.
evet canım iki taraftada yumurta olabiliyo.bu daha iyi.hatta ikiden fazla yumurtada oluyo bazen.benim solda oluşmamıştı,sağda bir taneydi.bunada şükür dedim.:dance:bakalım iğnemi yaptım sonucumu bekliyom.hakkımızda hayırlısı.
bnm sorunum bi dıs gebelik yasadım ve tek tüpüm var artık o yüzden tüp olan taraftan yumrtlamam lazım sadece yumrtlamada yetmiyo bana
cnm ben pregnly5000 yaptırdım 2 tane sen ne kullandın bide niye 2 tane vuruldumki sen kaçtane vuruldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?