Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnm az kalmışşş seninn inşallah hayırlı haberini alıcazz bu haftaopuyorumnanaktan

inşalllaaahhhh.ağzından bal damlıyo.hepimiz için uğurlu gelecek bu site eminim.çok bekletmeyecek bizi kuzularımız.walla az kaldı,düşünmemeye çalışıyom,aslında düşünmüyom sanıyom ama bakıyom çok gerginim.herbi halta kızar oldum.allah yardımcımız olsun ne diyim.:Saruboceq:.:Saruboceq:

8 gün gecikti ondandır 17 aralık son tarihim 14 hasta olacaktım

canım benimde son adet tarihim 15 aralıktı
ama yinede baya yüksek geldi bana değerin
biran önce dr. a git canım çünkü rahat görünür kesen

gidecem iyi bi doktor bulayu-ımda zor buldum zaten acemilere güvenmek istemiyorum senin kaç haftalık bebeğin değerin ne

belki 5 değilde 6 haftalıkdır ondan ööyle çıkmıştır. benim için önemli değil gerç ister tek ister ikiz

canım benm hesaplayıcılara göre 5+2 görünüo
ama değerim düşük olduğu için dr.um geç döllenme olmuş olabilir dedi
en son pazar kan vermiştim o zaman da 156ydı
2 günde bir 2 katına çıkıo değer.

kızlaaaaar ne tatlısınız, allah bize de nasip etsin böyle degerlerden gebelikten konusmayı inşallah:)

benim ayın birindeydi yumurtlama günüm bu sefer çok fazla ağrım oldu hissettim tam anlamıyla

zaten kaldıysam o gün olmuştur daha sonra eşim korkuları nedeniyle hiç biraraya gelmedik. 9 ayda görmem yüzünü sanırım. oh olsun ona çok uğraştırdı beni. çok nazlandı

zaten kaldıysam o gün olmuştur daha sonra eşim korkuları nedeniyle hiç biraraya gelmedik. 9 ayda görmem yüzünü sanırım. oh olsun ona çok uğraştırdı beni. çok nazlandı

canım benim hayırlı olsun ankara da nerede oturuyorsun sana özel doktor önerebilirim

kızlar benim mesai biteeeet, ben cıkıyorum, aksam fırsat olursa ugrarım bi yandan evi bi yandan valizi topluyorum da , yarına görüşürüz:) bugüne cuma aksamı der annem, persembeyi cumaya bagladıgı için, dualarınızı eksik etmeyin, kabul olur inşallah

iyi akşamlaaar kızlar

görüşürüz canım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…