çukurambarda benim doktorum var istersen özelden yazabilirim adını ben çok memnunum
vayyy supermısss cnm yyaaa bencede kaçırma sen bunu cunku dunya para verıosun ıkıkere gıyınıyokarburadan hamıle olupta ıstanbulda yasayan arkadaslarımla bır bılgı paylasmak ıstıyorum chıcco nun tuzla tepeorende deposu varmıs her 2-3 ayda bır halka satısa acılıyormus ve o kadar ucuzkı emzıkler 1 tl sırt cantaları anakucakları 5 tl bebek arabaları 40-50 tl besıkler 50 tl ımıs body ler tulumlar 2 tl ımıs bu satısın tarıhı mart ayında olacakmıs ben gıdecegımm alabıldıgım kadarını oradan alacagım anam cocugun yedı helal gıydıgı harammıss hemen buyuyorlar o kadar para vermeye degmez dımı
ayyyyyyy varyaaa sız cok fenasınız anacım okuom okuom acıkıorum gıdıp yemek yıyorum heeeeeeeeeeee alacam kıloları bilmiyorumkismilene yemek yapacakın bugüncokacimcoook
canımmm hayırlı olsunn sabah guzel hbr vermıstın sımdı emınsın Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın cnm1 yıllık uğraşlar sonucunda sonunda hamileyim sonucu aldım
innşşşşş cnmmmkızlaaaaar ne tatlısınız, allah bize de nasip etsin böyle degerlerden gebelikten konusmayı inşallah:)
selda cım mrb nasılsın
bugün dr. a gidicektin galba
sevinirim bide muayene ücretini bay bayan bu konularda da bilgi verir misin
selda cım mrb nasılsın
bugün dr. a gidicektin galba
3677 çıktı değerim sizce nasıl
canım yeni girdim bende.inan çok üzüldüm.evet bide uygun ev diyodun,bu çıktı.kalbini ferah tut.dilerim en kısa zamanda eşin iş bulur.:Saruboceq:sıkma canını.unutma stresten uzak durmalıyız.
canım saolasınnn çok teşekkür ederim..walla yaaa ev kirasıyla tasarruf edelim derken işler sarpa sardı... ev değiştirme işi ciddileşti...sevdaya komşu olcam.... :)
bir de böyle garip bir dönemde hamile kalmış oluyormuyumm???
kızlarrrr ekip toplamışşş kocaları uyuttuk mu nee????
sevdam ,gaye,selda,zehraa selam hepinize
kızlarrr iş bakıyoruz eşime hala ama güzel bir şey oldu..eşim doktor %100 hatalı tekrar yaptır dedi . hatta kendi hastanelerini önermemiş burda daha da yanlış çıkar başka yerde baktır demiş. bgün kadıköyde bir yer buldum orda yaptırcak eşim .
bakcaz....yarın görcezzz sonucu..bende sabah 8.30 da simir testi,kan testi( genel) ,kemik ölçümü,meme kotrolü yaptırıcam ...sıkı kontrol ettirelim kendimizi :)
görüşürüz kızlar
iim sevdacım çok şükür
kocacım muzlu süt yapıo onu bekliorummzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?