Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bir kek tarifi sordum bütün sitedeki hatunlar kek yapmaya kalkıştıkaydirigubbakcemile3
walla ne güzel oldu iştee yedik mis gibi ...walla arbi süperdi...yumoşşş kekk... kako ekledim çikolata parçaları da koydum nefis oldu...

bundan sonrakı tarıfler ucretlı ılk tarıf belestı ayagınız alıssın dıyekaydirigubbakcemile3
tamam yawrum canın saolsunnn

saolasın guzelim...yanındayım biz 2009 da 2 kere yaşadık bu olayı bu 3. oluyor evlendiğimizden beri geçen sene 5 ay işsiz kaldı evi ben idare ettim . kriz dönemiydi . şimdi daa iyiyim . borçlarımızı bitirdik iç değilse...ev kirası va faturalar. bir de market..tutunuyorum onun bana itiyacı var çünkü ...

evet derya muratın ısten ayrılmasına cok uzuldum ama allah rızkını kesse canını alırmıs mutlaka yenı bır ıs bulacaktır merak etme
saol canım sizden haber bekliyoruz. ev için ve oğuzdanda ...

tamam canım daha iyiym ...saolasın...

bende gelebilir miyimmmm?????belki bendeeee hmişimdirrrr

kızlar dün gece 3buçukta ilişki oldu olmasına ama bende hiç akıntı falan olmadı ilşki öncesi yani yumurta çatlarken akıntı ıslaklık olmazmı hiç acaba çatlamadımıki lütfen cevaplayın
iilişikide akıntı olcak diye bi şart çyokki ...waaysaat mi kurdunuz gülmediniz mi ??

1 yıllık uğraşlar sonucunda sonunda hamileyim sonucu aldım

bu mudur ??????kızım 1 yıl uğraşıp hamilelik haberi böyle mi verilirrrrrrrrrrrrr çıldırırdım ben heraldee gayet sakinsinnnnnnnnnn

tedaviyi bırakmıştım ben galiba 5 haftalık sormadım valla
sormadın mı???şoktanmı mutlumu değilsinnnnnnnnnn

8 gün gecikti ondandır 17 aralık son tarihim 14 hasta olacaktım

bencede ikiz ihtimali olabilir...olsunda sağ salim doğur nasipse

deryacım üzülme ve olumsuz dusunme lutfen inşş esın bıran once yenı bır iş bulucak cnm.sen ona destek ol ustesınden gelırsınız
amin canım inşallah...tamam canımcım saol...senninde aklında olsun ev meselesi konuştuğumuz gibi..

Deryacım hayırdır? geçmişi pek okuyamadım. ne oldu canım kötü birşey mi var?
eşimin iş yeri kapanıyor.. iş bakıyoruz tatlım... keyfimiz yok ..hem ev hem iş arıyoruz...

mrb cnmm nasılsın ...hadı bakalımm guzell hbrlerını beklıyoruzzzzzemuszemus
saol güzelim inşallah iyi haberler vericem haftaya da size :)

benımkıde oturmus havuc yıyor bırde benden kahve ıstıyorklava:
bende koca tabak meyva hazırladım içinden muzu almış gelmiş benim adamımda... en kolay o yeniyor diyor:)

seldaa dr ne dedı anlatsana
doktora mı gittin selda???

sevda ikimiz varızzz.... nasılsın???nasıl geçti günün teyzelerle...??? neler yaptınız???

oğuza sordunmu???? murat yarın kurtköyde bir yere görüşmeye gidicek eğer orası olursa %100 sizin ordayım ev için...eğer hala komşu olmamızı isterseniz

ısterız umarım ıyıgecer benım gunum ıyı gectı memnundum

benim uyku fena bastırdı kızlr
ii geceler
yarın 15 günlük bi tatil başlıo bnm için
çoook mutluumkaydirigubbakcemile2

seldaa dr ne dedı anlatsana
canım benım ancak gırebıldım dr ii seyler sotledıı ii dedı yumurtalıkların sag yumurtan guzel buyuyo dedı oburude ıı dedızemuszemuscts tekrar gıtcem cnm eger ıstedıgı buyuklukteyse iğnemı yapar dıe dusunuorum
amin canım inşallah...tamam canımcım saol...senninde aklında olsun ev meselesi konuştuğumuz gibi..
tamm cnm merk etme sen bugun goremedım kımseyı ama aklımda:lepi:

doktora mı gittin selda???

evettt dr gıttım cnmmm ii yumoslarr buyuyıooooo:dance: cts tekrar gıtcemm

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.pazartesiden beri gonal f kullanıyorum göbekten.ilk aşılamamı yaptırıcam inş.önümüzdeki pazartesi dr a gidicem sonraki aşama nedir yaptıanlar yardımcı olabilirlermi teşekkürler

hoşgeldın cnmm...senın tedavın hakkında yerdımcı olmayı ısterdım ama bılmıorum hıçbilmiyorumkismileama tedavın umarım guzel sonnuclanırrr

almınasım ben geldım sen cıkmssın yetısemedım ( sabah gorusuruz artıkın ugurlu balımız :)) puyorum cok.deryacım sende cıkmıssın valla herkez gıtmıss ben gec kaldım bayaaa

gunaydın ben yaptırmadım ama sanırım asılama tedavısı ıgneler bıtınce yıne catlatma ıgnesı verecek sonrakı 36 saat ıcınde asılama yapılacak bıldıgım kadarı ıle kanul vasıtası ıle spermler dırekt rahımı es gecerek yumurtalara yollanıyormus kısa suren bır operasyon ve can yakmadıgını asılama yaptıran arkadaslardan duydu umarım ıyı gecer ve bebegıne kavusursun

umutluum gunaydın cnm

Günaydın seldacığıım. Sevdacığım, Cetrefillim size de günaydın. Nasılsınız canlarım. Dün babam menisküs ameliyatı oldu, oraya gittim öğlenden sonra. O yüzden de sizlerden ayrı kaldım. Vee sizi çook öslediim. olumunekankayizsmile
Benim belim acayiip ağrıyoo hala. Sevdaaa o dediğginden ötürü değiiil lülülülülülü Karnımın altt tarafı da çook ağrıııyı. CADIARZU

gunaydın gecmıs olsunn buarada cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…