walla ne güzel oldu iştee yedik mis gibi ...walla arbi süperdi...yumoşşş kekk... kako ekledim çikolata parçaları da koydum nefis oldu...bir kek tarifi sordum bütün sitedeki hatunlar kek yapmaya kalkıştıkaydirigubbakcemile3
tamam yawrum canın saolsunnnbundan sonrakı tarıfler ucretlı ılk tarıf belestı ayagınız alıssın dıyekaydirigubbakcemile3
saolasın guzelim...yanındayım biz 2009 da 2 kere yaşadık bu olayı bu 3. oluyor evlendiğimizden beri geçen sene 5 ay işsiz kaldı evi ben idare ettim . kriz dönemiydi . şimdi daa iyiyim . borçlarımızı bitirdik iç değilse...ev kirası va faturalar. bir de market..tutunuyorum onun bana itiyacı var çünkü ...canım çok üzüldüm gerçekten...ama lütfen eşinin yanında biraz dik durmaya çalış gün doğmadan neler doğar allah bi kapıyı kapatır diğer kapıyı açar derler inşallah sizin de öyle olacak...biraz sabır ve duayla inşallah yeniden işe girecek eşin...ben de dua edicem...
saol canım sizden haber bekliyoruz. ev için ve oğuzdanda ...evet derya muratın ısten ayrılmasına cok uzuldum ama allah rızkını kesse canını alırmıs mutlaka yenı bır ıs bulacaktır merak etme
tamam canım daha iyiym ...saolasın...Sultaaanıım miden nasıl oldu gülüm. Deryaaa, öyle kötü düşünüp de kötülükleri cekme üzerine. Allahım herşeyin hayırlısın versin. Ben de dua edicem senin ve eşin için. Sevdaaa birer öpücük versek yine tarif verir misin bizee.
bende gelebilir miyimmmm?????belki bendeeee hmişimdirrrrburadan hamıle olupta ıstanbulda yasayan arkadaslarımla bır bılgı paylasmak ıstıyorum chıcco nun tuzla tepeorende deposu varmıs her 2-3 ayda bır halka satısa acılıyormus ve o kadar ucuzkı emzıkler 1 tl sırt cantaları anakucakları 5 tl bebek arabaları 40-50 tl besıkler 50 tl ımıs body ler tulumlar 2 tl ımıs bu satısın tarıhı mart ayında olacakmıs ben gıdecegımm alabıldıgım kadarını oradan alacagım anam cocugun yedı helal gıydıgı harammıss hemen buyuyorlar o kadar para vermeye degmez dımı
iilişikide akıntı olcak diye bi şart çyokki ...waaysaat mi kurdunuz gülmediniz mi ??kızlar dün gece 3buçukta ilişki oldu olmasına ama bende hiç akıntı falan olmadı ilşki öncesi yani yumurta çatlarken akıntı ıslaklık olmazmı hiç acaba çatlamadımıki lütfen cevaplayın
1 yıllık uğraşlar sonucunda sonunda hamileyim sonucu aldım
sormadın mı???şoktanmı mutlumu değilsinnnnnnnnnntedaviyi bırakmıştım ben galiba 5 haftalık sormadım valla
8 gün gecikti ondandır 17 aralık son tarihim 14 hasta olacaktım
amin canım inşallah...tamam canımcım saol...senninde aklında olsun ev meselesi konuştuğumuz gibi..deryacım üzülme ve olumsuz dusunme lutfen inşş esın bıran once yenı bır iş bulucak cnm.sen ona destek ol ustesınden gelırsınız
eşimin iş yeri kapanıyor.. iş bakıyoruz tatlım... keyfimiz yok ..hem ev hem iş arıyoruz...Deryacım hayırdır? geçmişi pek okuyamadım. ne oldu canım kötü birşey mi var?
saol güzelim inşallah iyi haberler vericem haftaya da size :)mrb cnmm nasılsın ...hadı bakalımm guzell hbrlerını beklıyoruzzzzzemuszemus
bende koca tabak meyva hazırladım içinden muzu almış gelmiş benim adamımda... en kolay o yeniyor diyor:)benımkıde oturmus havuc yıyor bırde benden kahve ıstıyorklava:
doktora mı gittin selda???seldaa dr ne dedı anlatsana
sevda ikimiz varızzz.... nasılsın???nasıl geçti günün teyzelerle...??? neler yaptınız???
oğuza sordunmu???? murat yarın kurtköyde bir yere görüşmeye gidicek eğer orası olursa %100 sizin ordayım ev için...eğer hala komşu olmamızı isterseniz
canım benım ancak gırebıldım dr ii seyler sotledıı ii dedı yumurtalıkların sag yumurtan guzel buyuyo dedı oburude ıı dedızemuszemuscts tekrar gıtcem cnm eger ıstedıgı buyuklukteyse iğnemı yapar dıe dusunuorumseldaa dr ne dedı anlatsana
amin canım inşallah...tamam canımcım saol...senninde aklında olsun ev meselesi konuştuğumuz gibi..
tamm cnm merk etme sen bugun goremedım kımseyı ama aklımda:lepi:
doktora mı gittin selda???
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.pazartesiden beri gonal f kullanıyorum göbekten.ilk aşılamamı yaptırıcam inş.önümüzdeki pazartesi dr a gidicem sonraki aşama nedir yaptıanlar yardımcı olabilirlermi teşekkürler
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.pazartesiden beri gonal f kullanıyorum göbekten.ilk aşılamamı yaptırıcam inş.önümüzdeki pazartesi dr a gidicem sonraki aşama nedir yaptıanlar yardımcı olabilirlermi teşekkürler
almınasım ben geldım sen cıkmssın yetısemedım( sabah gorusuruz artıkın ugurlu balımız :)) puyorum cok.deryacım sende cıkmıssın valla herkez gıtmıss ben gec kaldım bayaaa
gunaydın canım ben geldım kaydirigubbakcemile3
umutluum gunaydın cnm
Günaydın seldacığıım. Sevdacığım, Cetrefillim size de günaydın. Nasılsınız canlarım. Dün babam menisküs ameliyatı oldu, oraya gittim öğlenden sonra. O yüzden de sizlerden ayrı kaldım. Vee sizi çook öslediim. olumunekankayizsmile
Benim belim acayiip ağrıyoo hala. Sevdaaa o dediğginden ötürü değiiil lülülülülülü Karnımın altt tarafı da çook ağrıııyı. CADIARZU
günaydınlar kızlar, hayırlı cumalarzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?