saol sevdacım iim sen nasılsın
uzun zamandır ananeme gidemiodum oraya gittim annemle
geldim hemen size bi bakiim dedim
akşamada arkadaşlarım gelecek
ölee geçicek bi cumaartesi günüüü
burasıda çok soğuk canım
kar yağıo ama saolsun eşim getirip götürüo
annemlere geçen hafta pazar değerim yükselince sölemiştik
bide salı günü kesemizi görsek içimiz rahatlıcak inş.:Saruboceq:
kızlaaaaar benim adetimin en gec 1 subatta gelmesi gerek bugun akıntım oldu baya niedir acaba halada devam ediyo bide agrı var
merhaba özge canını sıkmak istemem o bende de oluyor ve gecikmelide olsa adet oluyorum yumurta akı gibi bişey geliyor sende de aynı mı?
kızlar selam...geldim ama yazdım hepinize tek tek sonra internetim koptu sayfa kapandı şimdi başa dönemedim tekrar..
gece evet geç yattık. 12 de uyandık kocişim kahvaltımızı hazırladı... sonra patronumun uçak biletini almak için thy ye gittik. mecburduk dışarı çıkmaya işe gitmedim bileti almak için:) hava dehşet soğuktu afedersiiz popişim donduuu :) alış veriş yaptık marketten evimize geldik mama yaptık bende tatlı yaptım . şimdi kocişimle tv izleyip çay - tatlı keyfi yapıyoruz..
kuzummm yumoşlarına çok sevindim bence tutacak güzelim..haydi kolay gelsinnn boş gecirme yavrucum hergece hergece..şikayet mmi ediyorsunnn ayolll :)
özge akıntın nasıldır nedendir bilmem ama ben bu ay senden ümitliyim :)
kuzuuuum bal damlıyo agzından bende ümütliyim ama bakalım allah bilir bende senden ümitliyim artık tahliller iyi cıkmıs subatta sende sıra
bugun herkes ugrayıp cıkıo galıba :)))))
burdayımm ben epey kaldım baktım kımse yok cıktım
selam kızlar,yine sakin burası,uzun zamandır alışmıştık kalabalığa,neyse hafta sonu herkes biyerlerde,pazartesi toplanırız yine coşkulu.kaydirigubbakcemile2vereliniortak
sag kasık tarafımda cok haıfı bı agrı oluoo nden acabaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?