aaaaaaaaaaaaaaaa
bukadar erkenmıı yaw daha bugun iğne oldum.süreklı dgıl ama agrı cok hafıf 2 kere hıssettım
neden sesiniz çıkmıyo ben geldim herkes sustu.bana yardımcı olun ilk kez klomen kullandım.ve çatlatma iğnesi .adet tar 31 ama erken test yapıcam kanda çıkar herhalde
neden sesiniz çıkmıyo ben geldim herkes sustu.bana yardımcı olun ilk kez klomen kullandım.ve çatlatma iğnesi .adet tar 31 ama erken test yapıcam kanda çıkar herhalde
benimde hemen baslamıstı agrı canım yarın öbür gün dahada artar bazen dayanılmaz oluyo hatta
[
şimdi anlamadıgım benım çatlamaya basladımı yoksa bugunmu catlıycak.cunku dr yarın ilşkı dedı offf aman anlamıom bende agrımoldugundamu catlıoo yoksa baslıomu baslaa nekadr zamanda catlıoo acaba canım bı bılgın varmı
[
şimdi anlamadıgım benım çatlamaya basladımı yoksa bugunmu catlıycak.cunku dr yarın ilşkı dedı offf aman anlamıom bende agrımoldugundamu catlıoo yoksa baslıomu baslaa nekadr zamanda catlıoo acaba canım bı bılgın varmı
[
canım yumurtaların igne vurulduktan sonra en gec 2 gün içinde patlıo onun icin doktorlar tam 36 saat sonra ilişki önerio benimki öyle yaptı yani
su an catlamaya basladı yumurtan 36. saat en olgun oldugu zaman
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?