Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

neden sesiniz çıkmıyo ben geldim herkes sustu.bana yardımcı olun ilk kez klomen kullandım.ve çatlatma iğnesi .adet tar 31 ama erken test yapıcam kanda çıkar herhalde

neden sesiniz çıkmıyo ben geldim herkes sustu.bana yardımcı olun ilk kez klomen kullandım.ve çatlatma iğnesi .adet tar 31 ama erken test yapıcam kanda çıkar herhalde

canım tedavin hayırlı olsun.ama acele etme bekle biraz.ilacın yan etkileride olabilir.inşallah kavuşursun bebişine.:Saruboceq::Saruboceq:

erken test yapma canım bende gecen ay kullandım ilk kez bütün hamlelik belirtleri vardı bende ama hamile değilim ilaçın yan etkileri bence adet,n, bekle benimde 1inde olmam gerek bekliyorum

[
benimde hemen baslamıstı agrı canım yarın öbür gün dahada artar bazen dayanılmaz oluyo hatta

şimdi anlamadıgım benım çatlamaya basladımı yoksa bugunmu catlıycak.cunku dr yarın ilşkı dedı offf aman anlamıom bende agrımoldugundamu catlıoo yoksa baslıomu baslaa nekadr zamanda catlıoo acaba canım bı bılgın varmı

canım yumurtaların igne vurulduktan sonra en gec 2 gün içinde patlıo onun icin doktorlar tam 36 saat sonra ilişki önerio benimki öyle yaptı yani
su an catlamaya basladı yumurtan 36. saat en olgun oldugu zaman

slm.iğneyi vurunduğun gün ilişki yasak,sonraki gün olacak.36 saat içinde yumurtalar çatlıyor canımzemuszemus

canım yumurtaların igne vurulduktan sonra en gec 2 gün içinde patlıo onun icin doktorlar tam 36 saat sonra ilişki önerio benimki öyle yaptı yani
su an catlamaya basladı yumurtan 36. saat en olgun oldugu zaman

saoll cnmm :))))))zemuszemus

gunaydın canım ıgne oldugun gun yasak degıl aksıne benım dr um ıgne oldugun gun ılıskı verıyor ve sonrasındakı ucgunde calısın dıyor ıgne olduktan sonrakı 36 saat ıcınde yumurtaların catlıyor ve yumurtalar 36 saat yasıyor sen hergun calıs

bende bebegın cınsıyetını merak etmeye basladım 12.haftada bellı olurmu acaba dr ctesı gunu gıdecegım 13.hfatadan gun almıs olacagım ıns bellı olur bakalım heyecanla beklıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…