özge akıntın nasıldır nedendir bilmem ama ben bu ay senden ümitliyim :) kuzuuuum bal damlıyo agzından bende ümütliyim ama bakalım allah bilir bende senden ümitliyim artık tahliller iyi cıkmıs subatta sende sıra[/QUOTE .!.:walla şubatta mı marttamı olur bilmiyorum ama bir gün bu listeye adımız herhalükarda yazılacak ...
walla aynı anda listedeydik ama görmedin heralde..epey bekledim bende ..burdayımm ben epey kaldım baktım kımse yok cıktım
benimde iki tarafımda da ağrı oldu kasıklarımda bakalım heralde 2 tane yumurtam oldu ondan diye düşünüyorum ..benimde hemen baslamıstı agrı canım yarın öbür gün dahada artar bazen dayanılmaz oluyo hatta
haydi bakalım belki de hamişsindir listemize girecek bir hamiş daha ha ???güzel haberii beklerizselam kızlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 5 gün sonra test yapıcam
biz de evdeyiz .. arkadaşlar gelcek dmeiştiniz..gelin işiniz yoksa.. oturur okeye fala oynarız.. isterseniz bekleriz.bız yıne evde mahsuruz carsamba gunude -15 derece olacakmıss ayy cok bunaldım evde tam 7 gundur dısarı cıkmadım
bende bebegın cınsıyetını merak etmeye basladım 12.haftada bellı olurmu acaba dr ctesı gunu gıdecegım 13.hfatadan gun almıs olacagım ıns bellı olur bakalım heyecanla beklıyoruzzz
sağlıklı haberlerini alırsın inşallah..
gunaydın canım ıgne oldugun gun yasak degıl aksıne benım dr um ıgne oldugun gun ılıskı verıyor ve sonrasındakı ucgunde calısın dıyor ıgne olduktan sonrakı 36 saat ıcınde yumurtaların catlıyor ve yumurtalar 36 saat yasıyor sen hergun calıs
dilemyare, ozgeozge
ben sabahtan beri buradayım kızlarrr ama ne hikmet kimse görmüyor... gelen laf atmmıyor...
pazartesi iş gününü düşündükce geriliyorummm..istanbul buzzzzzzzzz hberlerde görmüşüüzdür... yarın işe gitmeyecek öğretmeler ; öğrenciler kadar şaslı olmak isterdim...kociş evde ben bu soğukta işe gitmek istemiyorum yaaaaaaaaaaaaa bakalım mecbur gidicezzzzz yapcak bişey yok ...
kuzuuum haklısınnn zor valla izmir ilk defa bu kadar soguk hadi siz alısıksınız biz napalım afalladık kazak bile giymemiştik şimdiye kadar hasta olmazsak iyidirrr senin çalısmalar nasıl klomen kullandınmı
önünü bitirdim canım arkadayım. arkayı 2 parça örcem değişik bişey istiyorum :) walla ne giycem bilemedim..gidesim de yok yaaa bakcaz saba olaaa hayrolaasevdacımmm ben cıkmısım sen yazmıssın :)) ayy bı den k gelemedık bugun hıçççç:))) derya bıttımı örgunn :))) yarın iş valla sıkı gıynın üşütmeyinn hasta olmayınnnn
allah dualarını kabul etsin tatlımmmm...izmirde nerdesinnnn bebiş olunca görmeye gelirim birlikte uyuturus ninilerinleeekimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş kimler kırmış kıymetlimi kimler ağlatmış neden küsmüş bu dünyaya benim sevgilim dinle beni gözbebegim bak gözlerime dinle yavrucuğum hayat bir masaldır kurtlarla kuzular birlikte yaşar bazen geçmez günler bazen akşam olmaz bazen unutursun bazen mümkün olmaz hiç kimse anne kadar üzülmez ki bir damla gözyaşı dökerken kim koparır da verir sana kalbini anne gibi bebeğim hiç kimse anne kadar sevemez ki bir tanem cennet kokulum benim gurur duyarım canımı veririm sana iste yeter bebegiiiiim ....................eger anne olursam bebegim bu ninniyle uyuyacak allahım göster o günleri yarabbim amin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?