Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

geç kalktık yine , nefis bir pazar kavaltısı yaptık...evimizi temizledim biraz.. ütülerimi bitirdim... şimdi de oturduk kociş ıphone da okey oynuyor ben sizleri bekliyorum... şimdi de örgüme devam edicem . tuniğimin önünü dün bitirdim. şimdi arkasına başlıcam .. kolay gelsin hepinize . iyi hafta sonları...

gunaydın cnm ama ben bayaaa gec kaldım bugun...valla sevdayım bu ay rahatım bız calısmamızı yapıcaz ılk 3 gun gun hergun :))) artık Rabbım verırse verıcek inşşş bu ay bakalım :)) öpuyorummm senı,bızde evdeyız bgun hava malum ii pazarlarrr canıömzemuszemus

kuzum seldacım iyidir bee. napalım biz de kocişle evdeyiz... be örgü örmeye çalışıyorum o oyun oynuyor... walla öğreciyke olduğu gibi tatil olsa yarın gitmesemmm :) kocişim evdeyke işe gitmeyi hiç canım istemiyor... bakalım belki perşembe günü izmire gitmeyi istiyoruz hava düzelir izin koparırsam ... kardeşimin de okulu tatile girdi o da gelmiş olcak ankaradan. bizimkileri çok özledim. 2 günde olsa gidelim diyoruz ama bakalım ...
siz napıyorsunuzzz...kızzz boşş durmaaa :)

kızlar saat 7 oldu bekledim gelen olmadıııııı
ben yemek yapıcam şimdi. sonra bıcı bııcı ve örgü sonra da mışıl mışıl uykuuu:)

hepinizi öptümmmmmmmmmm

ya sabahtan bakıyomda kimsecikler yok,anlaşılan hafta sonları böle.napalım yarını bekleyelim bakalım.özledim walla ne güzel kalabalıktık.kaydirigubbakcemile5

dilemyare, ozgeozge

ben sabahtan beri buradayım kızlarrr ama ne hikmet kimse görmüyor... gelen laf atmmıyor...

pazartesi iş gününü düşündükce geriliyorummm..istanbul buzzzzzzzzz hberlerde görmüşüüzdür... yarın işe gitmeyecek öğretmeler ; öğrenciler kadar şaslı olmak isterdim...kociş evde ben bu soğukta işe gitmek istemiyorum yaaaaaaaaaaaaa bakalım mecbur gidicezzzzz yapcak bişey yok ...

kuzuuum haklısınnn zor valla izmir ilk defa bu kadar soguk hadi siz alısıksınız biz napalım afalladık kazak bile giymemiştik şimdiye kadar hasta olmazsak iyidirrr senin çalısmalar nasıl klomen kullandınmı

sevdacımmm ben cıkmısım sen yazmıssın :)) ayy bı den k gelemedık bugun hıçççç:))) derya bıttımı örgunn :))) yarın iş valla sıkı gıynın üşütmeyinn hasta olmayınnnn

kimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş kimler kırmış kıymetlimi kimler ağlatmış neden küsmüş bu dünyaya benim sevgilim dinle beni gözbebegim bak gözlerime dinle yavrucuğum hayat bir masaldır kurtlarla kuzular birlikte yaşar bazen geçmez günler bazen akşam olmaz bazen unutursun bazen mümkün olmaz hiç kimse anne kadar üzülmez ki bir damla gözyaşı dökerken kim koparır da verir sana kalbini anne gibi bebeğim hiç kimse anne kadar sevemez ki bir tanem cennet kokulum benim gurur duyarım canımı veririm sana iste yeter bebegiiiiim ....................eger anne olursam bebegim bu ninniyle uyuyacak allahım göster o günleri yarabbim amin:Saruboceq:

kuzuuum haklısınnn zor valla izmir ilk defa bu kadar soguk hadi siz alısıksınız biz napalım afalladık kazak bile giymemiştik şimdiye kadar hasta olmazsak iyidirrr senin çalısmalar nasıl klomen kullandınmı

tatlım ben de izmirliyim... ben erzincan - kırklareli- bilecik - denizli- ankara da yaşadım ama çok garip soğuk.... işe gitmek istemiyorummmmmmmmmmmm...klomen kullandım tatlım 27.günüm test mi ped mi bekliyorum :)

sevdacımmm ben cıkmısım sen yazmıssın :)) ayy bı den k gelemedık bugun hıçççç:))) derya bıttımı örgunn :))) yarın iş valla sıkı gıynın üşütmeyinn hasta olmayınnnn
önünü bitirdim canım arkadayım. arkayı 2 parça örcem değişik bişey istiyorum :) walla ne giycem bilemedim..gidesim de yok yaaa bakcaz saba olaaa hayrolaa

allah dualarını kabul etsin tatlımmmm...izmirde nerdesinnnn bebiş olunca görmeye gelirim birlikte uyuturus ninilerinleee

zehra hoşgeldin tatlım nasıl gidiyor iyisin dimi ???

selda çalışmalar nasıl bence burlarda takılma kuzummmm kocişin yakasıa yapış :)

saol deryacım iim
sen neler yapıosun ellerine sağlık tunik örüomuşsun:hulya:

geldımmm off off arkadaslar gelecektı bugun oguzun erkek arkadası ıle benım kızarkadasımı tanıstıracaktık ama malesef olamadı cocuk buyukcekmecede oturuyor kopru trafıgı cok fenaymıs gelemedıler elektrıkler kesıldı bızdede kombıde calısmadı tabı usumeyelım dıye yatıık uyuduk daha yenı uyandık hava cok soguk ben zaten ıse gıtmıyorum evdeyım kocısımınde kendı ısı olunca soguklar gecene kadar ızın verdı kendıne ıse gıtmeyecek ohh 1 hafta evdeyızzz ama kotu oluyor sureklı yıyıp ıcıp yatıp uyuyoruz bu gıdsle 100 kılo olacagızzz

sevdacımsenin bulantı şikayetin fasla olmadı galba dimii
bnmde çok şükür şimdilik hiç yok
bide merak ediorum göbişin pardon bebişin belli olmaya başladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…