sevdacımsenin bulantı şikayetin fasla olmadı galba dimii
bnmde çok şükür şimdilik hiç yok
bide merak ediorum göbişin pardon bebişin belli olmaya başladı mı?
benimde hiç tiksinme falan tarzı şey yok
ama iştahım kapalı
normalde ağzım sulanarak baktığım tatlılar masada duruo bi lokma bi alasım olmuo
sonuna kadar böle devam etse keşke diorum
benm kilo alma konusunda fobim var çok kolay alabiliorum çünkü
dr.um ilk 3 ay 1 kilo dedi ama yapabilecekmiim bilmiorum?
bu sarkıya bende bayılıorum cok secerım inşş canımmm inşşşşşş:Saruboceq:kimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş kimler kırmış kıymetlimi kimler ağlatmış neden küsmüş bu dünyaya benim sevgilim dinle beni gözbebegim bak gözlerime dinle yavrucuğum hayat bir masaldır kurtlarla kuzular birlikte yaşar bazen geçmez günler bazen akşam olmaz bazen unutursun bazen mümkün olmaz hiç kimse anne kadar üzülmez ki bir damla gözyaşı dökerken kim koparır da verir sana kalbini anne gibi bebeğim hiç kimse anne kadar sevemez ki bir tanem cennet kokulum benim gurur duyarım canımı veririm sana iste yeter bebegiiiiim ....................eger anne olursam bebegim bu ninniyle uyuyacak allahım göster o günleri yarabbim amin:Saruboceq:
bu havadada elektırık gıdermı hıç yaageldımmm off off arkadaslar gelecektı bugun oguzun erkek arkadası ıle benım kızarkadasımı tanıstıracaktık ama malesef olamadı cocuk buyukcekmecede oturuyor kopru trafıgı cok fenaymıs gelemedıler elektrıkler kesıldı bızdede kombıde calısmadı tabı usumeyelım dıye yatıık uyuduk daha yenı uyandık hava cok soguk ben zaten ıse gıtmıyorum evdeyım kocısımınde kendı ısı olunca soguklar gecene kadar ızın verdı kendıne ıse gıtmeyecek ohh 1 hafta evdeyızzz ama kotu oluyor sureklı yıyıp ıcıp yatıp uyuyoruz bu gıdsle 100 kılo olacagızzz
zehra hoşgeldin tatlım nasıl gidiyor iyisin dimi ???
selda çalışmalar nasıl bence burlarda takılma kuzummmm kocişin yakasıa yapış :)
ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye tuzluyu çıkar ayşeyiiiikaydirigubbakcemile2
benımde oyle canım kılo almaktan cok korkuyorum esım kılodan nefret eder nasıl zayıflayacagım bılmıyorum benımde canım hıc tatlı ıstemıyor sureklı yogurtlu sarımsak tursu tuzlu baharatlı seyler ıstıyorum mesela mantı patlıcan tursusu tursu suyu cok guzel gelıyor bana bırde pastane pocası
ozman bana geldıgınde tursu yersın bol bol suyunuda içersınn canımcım ama yasak degl dımı ona gore :)))))verırsın kıloları takma kafana guzelım zatn dogumda gıtcek cogu ee emzırcen osırada vercen zatn kalanlarıda yürüyustu bebişle ugrasma derken hoopp verırısınnn
umarım dedıgın gıbı olur yoksa yandık kocıs kapının onune koyar hıc sevmez kılo nefret eder bız ılk cıkmaya basladıgımızda ben 53 kılo ıdım gayet hostu dogumdan sonrada 55 kıloya ızın verıyormus 56 olsan kabul degıl dıyorrreyvahedigeldismile
göruasurz canımm zemuszemusöptmmmmmmmneyse ben cıkıyorum kıslarrr yarın gorusurusss hepınızı opuyorummm
iim seldacım yaa nolsun tatilin keyfini sürüorum
sende iisndir umarım
sevdacım yarın görüşürs
tatlı rüyalar
gunaydın serselom nerdeydın sen cok ozledım senııı hemde merak ettım gezmeye falan mı gıttın
merhaba canım uğrayamadım arada bakıp çıkıyorum yazamıyorum kayınvalidem anjio geçirdi hastanede onunla ilgilenmem gerekiyor şimdi eve biraz uyumaya geldim tekrar gideceğim geleceğim ama sizleri bırakmadım seni bende çok özledim bütün arkadaşlara selamlar olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?