Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim kardeşim, iki tane düşük yaptı daha önce. biri çok erken oldu ama bir tanesi 2 aylık falandı. ikisinde de hepimiz çok üzüldük. kardeşimi zor topladık. sanki bir daha olmayacakmış gibi geliyordu ona. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. şimdi
nur topu gibi 4 aylık bebeği var. darısı isteyen herkesin başına inşallah.

samyelicim mrb
6 haftalık hamileydim ama bebeğim gelişmedi
o yüzden dr. erken düşük olucak dedi
kanamalarım az az başladı
2. kez klomen kullanışımda olmuştu
Rabbim tekrar nasip etsin inş. bana ve hepimize

canım rabbim sanada eşinede ailenede sabır versin.çok güçlü duruyosun,eşin için böyle devam et.herzaman sölüyorum biz kadınız ve en güçlü olması gerekenler biziz.tabiki rabbim bidaha nasip edecektir.allaha emanet ol.

kızlaaaar gögüslerim acıoooo karnımda dolgunluk var yine bu ay klomende kullanmadım ama anlamadımmmmmm 1 subatta kırmızılar gelmess umarımmm offf offf

zazez cnm ne kadar üzüldüğümü bilemezsin
seninde dediğin gibi daha sonra olsa daha çok üzülürdün gerçi yinede çok üzülmüşsündür ama herşeyi hayırlısı
sen keseyi görmemişmiydin cnm ya nasıl olduki
gerçi değerlerim düşün endişeleniyorum diyodun ama
inş en kısa zamanda gelir tekrar mucizen

tabiki doktor seçimi çok önemli canım.ilgilenen,alakalı doktor bizi moralmende etkiliyo,daha umutlu oluyoz.inşallah bu doktor sana uğurlu gelir.:Saruboceq:

kesinlikle öylee.... doktor zate sadece bunu vurguladı. stres en önemli etken dedi şansınızı arttıran da azaltanda stres dedi. umudu yitirmedek olacak diceksiniz dedi. daha gencsin dedi ayrıca yumurta rezervinde gayet iyi geç yaşlarda bile hamile kalabilirsin o yüzden stres yapmayın bekleyin normal yola şansımızı deneyelim dedi.

canım çok teşekkür ederim. amin güzelim inşallah ... hepimiz güzel haberler verelim birbirimize
.

canı mgüzel arkadaşım . derdi veren allah sabrını da verir derler. allah sana bu kuvveti sabrı veriyordur. sukunetin bundandır. daha çok gençsin.. çok cicisin ..yüüzn bahtın hep gülsün olur mu tatlım... allah daha büyük acılardan kurtarmıştır seni bak... senin gibi cici bir kızın olacak ben inanıyorum .
kocaman öpüyorum seni canım ...

kızlaaaar gögüslerim acıoooo karnımda dolgunluk var yine bu ay klomende kullanmadım ama anlamadımmmmmm 1 subatta kırmızılar gelmess umarımmm offf offf

özge walla güzelhaber bekliyorum sendne ona göre :) ohh ohh acısın memişleerrr acısınnn.... inş olcak tatlışımmm ... olmasada devam :) çalışş çalışşş :)

umutlu epeydir senle ben varıs topicte :) ev hatunları keyf yapıyor heralde..senle ben bilgisayar başındaaa :) şiştim kızım bu faturalardan :=)

ben de işlerimi toparlıyım da çıkarım birazdan...
haydi kendine iyi bak canımcım ....görüşürüzzzzzzz

He vallaa ayneenn. Gözlerimin içi acıyor artık pc başında çalışmaktan. İşyerinde arkadaşlarım artık sitem ediyor, bi çay içmeye gelmiyorsun diye. Ama nerdeee. Ne yapalım sağlık olsun. Ev hanımlarının da hakkıdır keyif yapmak valla :icecream: Sen nasıl bu kadar erken çıkıyorsun bakeem. Yahuu mesai saati mefrumu yok mu sizin ordaa sengözlerimebaksanab

Huuu kızlaaaarr. Aha bu vakte kadar bekledim, gelmediniiz. Bu defa kesinlikleee yok yazıldınıızz. Yarın ifadeleriniz alınacak bilesiniz. klava:

amin canım,, ama sakın üzülüp yıpranma. benimde 2 bebebğim 18 ve 20 aylıkken erken doğumda kaybettim. allah sabrını veriyor canım... allah enkısa zamanda olmayan herkese bi bebek nasip eder.

veeee bendeee geldımm :)))))umutluum nassın bugun burdaymsn gecmısı okudumda :))

Hele şüküürr geldiiiin yaa. Sabah 8 ben burdayım, ama neredeyse kimseler uğramadı bilee. alsanaalsanasmile Ama hepiciiiniz yok yazıldınız bilesinizzz. Nolsun gülüm yaa, iyiyim. Mesaim bitti, kocacığımı bekliyorum gelsin de alsın diye. Gidicem eve, yemek bulaşık çamaşır vss. Sen neler yapıyorsun.

ever canım umutlumun dedıgı gıbı kucuk yumoslar buyuo catlıo galıba:)) senınkıde elı kulagında caısmalara ara vermeyesın heeee:)))

canım ben geldım ya sabahh anaaaa hatırlamıonmu yoksaamm:)) sonra gıttım uyudum masalhhh 1 rı gecıodu uyandım sevda aramıs ( duymadım sessızdeydı zatn tel.napım bende köpekle ılgılendım yaraşlarına ılaç falan sürdum eve geldım sımdı,aman yemek ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaa (bulgur pılavu var sadece yanına ne yapsam bılemedım boshayallersmile

Bütün gün uyuu, şimdi de yemekkk yokk dimii sempatiksalakcinni Canım benim yaa. Ne kadar iyi kalplisin sen. Köpekle helak ettin kendini be gülüüm. valla bulgurun yanına patates yemee yapıver kıız. bi de yoğurtlan turşu cıkardın mıydı al sana akşam yemee. evet evet sen yok yazılmadın canımcığım, ama ötekiler yazıldıı aklinialirimsmile İyi akşamlar sabaha görüşürüz. Şeniz

zemuszemuszemuszemustamm canm valla ii oldu tavsıyen ben de yemek yapem baruu :)) napım ya dayanamıorum hiçç((tmm cnm hadı gorusuruk aksmaaaa öptmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…