Bütün gün uyuu, şimdi de yemekkk yokk dimii sempatiksalakcinni Canım benim yaa. Ne kadar iyi kalplisin sen. Köpekle helak ettin kendini be gülüüm. valla bulgurun yanına patates yemee yapıver kıız. bi de yoğurtlan turşu cıkardın mıydı al sana akşam yemee. evet evet sen yok yazılmadın canımcığım, ama ötekiler yazıldıı aklinialirimsmile İyi akşamlar sabaha görüşürüz. Şeniz
ewvet sakın 2 gundurrr canım,sen napıosun nasılsın
napayım canım ya adet olmayı bekliyom artık,olmadım bitürlü.hiçbişey anlamadım bu işten.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
umutlu 22, allah allah dedigin gibiyse bana niye dusuk dozajda verdiki, 2 ay 50mg, kullandim simdi 100 mg verdi, bide klomed 5 gun kullandiktan sonra, ESTRADIOL diye bir ilac verdi, adetin 7-12 gunler arasinda gunde 3 tablet ic dedi. Klomed tek basina kullanilmaz dedi, klomen bittikten sonra ertesi gunu ESTRADIOL kullan, eger bunu kullanmassan , yumurtan catlasa bile hamilelik olmaz dedi. arkadaslar klomen siz nasil kullaniliyorsun, sadece klomen kullanipta baska ilac kullanmayan var mi? ayrica adetin 22.gunu baslayip 10 gunluk vajine ici jel verdi, bu jelde bebek varsa, bebegi tutor, yoksa rahimi yumsatiyormus. aranizda bunlari kullanan varmi?
arkadaslar cevaplarsaniz cok memnun olurum.
kaçgun gectıkı canım dr nedıo pekı gecıkmesı için
mrb canım benım 2.klomen kullanısım gecen ay ilk kullandım sabah bır aksam 1 içitım 50mg yanı gunde 100mg ıçmıs oldum 5gun içtım ve dr gıttım sonra 2 gunde bır cagırdı yumurtalıklarıma baktı buyumsıne sonrada ıstedıgı kadar buyudugunde iğnemı yaptı.bu ayda ole oldu 5 gun sabah aksam 1 tablat içtım bıttıkten sonra gıttım bu cts iğnemı oldum senın kulangıdın ılaçtarı hıç kullanmadım dr unda boylebısy oylemedı zatn
hoşgeellldınnnnnn canım ohh ohh guzel gecmıs gunun bugun :)))valla nossun sessız bugun burası sankııı:)))huhuhuu ben geldım bılıyorum cok ozledınız benı:))))))))))) annem teyzem ben ablama gıttık bugun sımdı geldık esım geldı aldı enıstemde evdeydı yemek faslı derken uzadı vakıt ee sızlerde ne var ne yokkk kuzum dılemyarem nasılsınız bakalım topıc ucumuze kalmısss
alla alla neden olmadın acaba CADIARZUdr sorsana canım,yada boyle gecıkmeler normalmı aceppwalla canım pazartesi dra gittim hem ultrasyona girdim hemde kanda baktık gebelik yok ama bugün 9. günüme gircem adet yok.bana adet olunca gel demişti,tekrar klomen vercek die ama olmuyom.:1no2:
Sagol canim, ben bu ay doktorumu degistirdim, simdi turk doktor bakiyor bana, onceki doktor 3 ay 50mg vermisti. ama ucuncu ayinkini icmedim yeni doktor buldum, bu turk doktorumda 100,mg verdi, bu dedigim ESRADIOL , ostrojen turkcesi. simdi int baktim .
anladım canım.benım dr enduusukten baslıycaz dedı sab 1 aksam 1 verdı senın dr da garıpmıs 3 ay boyunca 1 tablet vermıs ii yapssın degıstırmekle.bu ilacı bende dymadım hçç inşş tedavınden hayırlı sonuclar alırsın canım
bu tablet, klomed kullandiktan sonra ic dedi, yaa acikcasi boyle bir tableti kullanani hic duymamistim,
huhuhuu ben geldım bılıyorum cok ozledınız benı:))))))))))) annem teyzem ben ablama gıttık bugun sımdı geldık esım geldı aldı enıstemde evdeydı yemek faslı derken uzadı vakıt ee sızlerde ne var ne yokkk kuzum dılemyarem nasılsınız bakalım topıc ucumuze kalmısss
He vallaa ayneenn. Gözlerimin içi acıyor artık pc başında çalışmaktan. İşyerinde arkadaşlarım artık sitem ediyor, bi çay içmeye gelmiyorsun diye. Ama nerdeee. Ne yapalım sağlık olsun. Ev hanımlarının da hakkıdır keyif yapmak valla :icecream: Sen nasıl bu kadar erken çıkıyorsun bakeem. Yahuu mesai saati mefrumu yok mu sizin ordaa sengözlerimebaksanab
Slm kızlar.Ben dün dr a gittim.Bebişin kalp atışlarını gördük.Kan tahlili yaptık.Bugün sonuçlarımı aldık.Çok şükür herşey normal.bayanssulusmile
Deryacım dr un söyledikleri çok umut verici inşallah hakkında hayırlsı olurda tez zamanda haberini duyarız.opuyorumnanaktan
Yeni başlayan arkadaşlarda inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar...opuyorumnanaktan
zazez çok mutlu oldum iyi olmanaŞeniz Rabbim yakın zamanda hayırlı evlat nasib eder inşallahopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mrb seldacım
iim şükür ben sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?