Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anaa bizim menü bu. ama bizde pirinç pilavı var :)) pirinç pilavı,tavuklu patates yemeği,turşu,yoğurt :))

umutlu 22, allah allah dedigin gibiyse bana niye dusuk dozajda verdiki, 2 ay 50mg, kullandim simdi 100 mg verdi, bide klomed 5 gun kullandiktan sonra, ESTRADIOL diye bir ilac verdi, adetin 7-12 gunler arasinda gunde 3 tablet ic dedi. Klomed tek basina kullanilmaz dedi, klomen bittikten sonra ertesi gunu ESTRADIOL kullan, eger bunu kullanmassan , yumurtan catlasa bile hamilelik olmaz dedi. arkadaslar klomen siz nasil kullaniliyorsun, sadece klomen kullanipta baska ilac kullanmayan var mi? ayrica adetin 22.gunu baslayip 10 gunluk vajine ici jel verdi, bu jelde bebek varsa, bebegi tutor, yoksa rahimi yumsatiyormus. aranizda bunlari kullanan varmi?
arkadaslar cevaplarsaniz cok memnun olurum.

mrb canım benım 2.klomen kullanısım gecen ay ilk kullandım sabah bır aksam 1 içitım 50mg yanı gunde 100mg ıçmıs oldum 5gun içtım ve dr gıttım sonra 2 gunde bır cagırdı yumurtalıklarıma baktı buyumsıne sonrada ıstedıgı kadar buyudugunde iğnemı yaptı.bu ayda ole oldu 5 gun sabah aksam 1 tablat içtım bıttıkten sonra gıttım bu cts iğnemı oldum senın kulangıdın ılaçtarı hıç kullanmadım dr unda boylebısy oylemedı zatn

huhuhuu ben geldım bılıyorum cok ozledınız benı:))))))))))) annem teyzem ben ablama gıttık bugun sımdı geldık esım geldı aldı enıstemde evdeydı yemek faslı derken uzadı vakıt ee sızlerde ne var ne yokkk kuzum dılemyarem nasılsınız bakalım topıc ucumuze kalmısss

Sagol canim, ben bu ay doktorumu degistirdim, simdi turk doktor bakiyor bana, onceki doktor 3 ay 50mg vermisti. ama ucuncu ayinkini icmedim yeni doktor buldum, bu turk doktorumda 100,mg verdi, bu dedigim ESRADIOL , ostrojen turkcesi. simdi int baktim .

bu tablet, klomed kullandiktan sonra ic dedi, yaa acikcasi boyle bir tableti kullanani hic duymamistim,

hoşgeellldınnnnnn canım ohh ohh guzel gecmıs gunun bugun :)))valla nossun sessız bugun burası sankııı:)))
walla canım pazartesi dra gittim hem ultrasyona girdim hemde kanda baktık gebelik yok ama bugün 9. günüme gircem adet yok.bana adet olunca gel demişti,tekrar klomen vercek die ama olmuyom.:1no2:
alla alla neden olmadın acaba CADIARZUdr sorsana canım,yada boyle gecıkmeler normalmı acepp

caannnıımm hoşşş gelddiinnn.nerelerdesin ya walla çok belli oluyo yerin.iyi yapmışın dıları çıkmakla malum hep evdeydin soğuklardan ötürü.ooohhh süslen püslen geeezzzzz.bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Slm kızlar.Ben dün dr a gittim.Bebişin kalp atışlarını gördük.Kan tahlili yaptık.Bugün sonuçlarımı aldık.Çok şükür herşey normal.bayanssulusmile
Deryacım dr un söyledikleri çok umut verici inşallah hakkında hayırlsı olurda tez zamanda haberini duyarız.opuyorumnanaktan
Yeni başlayan arkadaşlarda inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar...opuyorumnanaktan
zazez çok mutlu oldum iyi olmanaŞeniz Rabbim yakın zamanda hayırlı evlat nasib eder inşallahopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız kıskandınmı naptın? bir ekstre geldi çalıştığım firmadan bendeki hesaplarla ondaki tutmadı . tekrar tekrar esktre kontrol ettim. 6.15 te çıktım eve gitmek için.. ::) bugü biz yeni yatak aldık yataştan reklamlarda gördüğünüz değişim kampanyasında yararlandık. orion terapy yatağından aldık . dehşet bişey gelince attım hemen üstüne kendimi.. süper:) bu yeni yatak uğur getircek inşallah :)

canım bebeğin içi güzel şeyler duyman çok sevidirici . allah sağlıkla koynuna almayı da nasip etsin inşallah...

eşime de doktor ilaç vermiş . bende beta değerimi istemişti doktor baktırdık :) doktoruma gidicem ... herşey yolunda ve güzel ..

sevgiler..

aaahh... inan çok üzüldüm zazezcim çok geçmiş olsun Allah sabır versin canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah yakın zamanda yine hamiş olursun hem hamile kalabildiğini öğrendin artık ya bide şöyle bişey var gözlemlediği kadarıyla klomenle hamile kalanlarda 2 aylığa kadar düşük riski çok oluyor bunu yaşayan arkadaşlarım da var işyerinden ama ilacı bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldılar inşallah canım sende tekrar hamile kalırsın tedaviye gerek kalmadan.

Deryacım sizinde değerleriniz normal çıkmış canım buna sevindim inşllah seninde hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda Allah yar ve yardımcımız olsun cümlemizin Allah a emanet olun canlarım hepinizi öpüyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…