gunaydın umutlummm
Günaydın canıım. Hala kendimi acçamadım yaa. Nasılsın Sevdacığım, iyi yapmışsın dün. Değişik iyi geliyor insana. Benim adetim bugün iyice sökülüyor. Bel ve karın ağrısından akşamı nasıl edecem bilemiyorumm. fisfisfis Sen yarın gidiyorsun dimi canım meleğimizi görmeeye
Gerçekten mi Samyeliii? Ne zamanlar buradaydın. Evet küçük ama rahat bir şehir burası canım yaa. Ben burada doğdum, burada büyüdüm. Sanırsam da burada ölürüm :bbo: Ben de geçtiğimiz yaz Eskişehirin içinden geçtim ilk kez. Arada sırada gel Edirneye de, eski anılarını tazeliyelim. Başımın üstünde yerin var. olumunekankayizsmileumut ben edirnede okudum,,, 2 sene. edirneyi çok severim ben. Küçük ama şirin yer...
Canım zaten ben senden gelen kokulara göre tavsiyede bulundum Kuzuya kaydirigubbakcemile3 Afiyetle yemişsinizdir inşallah. cokacimcoookanaa bizim menü bu. ama bizde pirinç pilavı var :)) pirinç pilavı,tavuklu patates yemeği,turşu,yoğurt :))
umutlu 22, allah allah dedigin gibiyse bana niye dusuk dozajda verdiki, 2 ay 50mg, kullandim simdi 100 mg verdi, bide klomed 5 gun kullandiktan sonra, ESTRADIOL diye bir ilac verdi, adetin 7-12 gunler arasinda gunde 3 tablet ic dedi. Klomed tek basina kullanilmaz dedi, klomen bittikten sonra ertesi gunu ESTRADIOL kullan, eger bunu kullanmassan , yumurtan catlasa bile hamilelik olmaz dedi. arkadaslar klomen siz nasil kullaniliyorsun, sadece klomen kullanipta baska ilac kullanmayan var mi? ayrica adetin 22.gunu baslayip 10 gunluk vajine ici jel verdi, bu jelde bebek varsa, bebegi tutor, yoksa rahimi yumsatiyormus. aranizda bunlari kullanan varmi?
arkadaslar cevaplarsaniz cok memnun olurum.
Sevdacığım benim yeni adet tarihim 28 şubat. Tabii ben yine 40-45 günde adet olurum ama neysee. Adetim bitsin zaten bizim burada iyi olduğu söylemen bir doktor var ona gideceğim. Bakalım ne diyecek, ne tedavi uygulayacak...
günaydınnnn almınasım umutlum balance :)))gunaydın dıyıp cıkıyorum kıslarr öpuyorummmmm ,umutlum bak ugradım artıkın yok yazmassın emııı:)))
Herkese günaydınnn.Ya dün kasıklarımda ağrı başladı demiştim ama 1-2 saat sürdü sadece,şu an bişey yok.Çatlamıyomu benim yumurtalarım acaba?Aman ya ağrı olsa dert olmasa ayrı dert,herşeyden nem kapar oldum artık:)))Ağrı olmadan çatlarmı yumurtalar sizce?
Herkese günaydınnn.Ya dün kasıklarımda ağrı başladı demiştim ama 1-2 saat sürdü sadece,şu an bişey yok.Çatlamıyomu benim yumurtalarım acaba?Aman ya ağrı olsa dert olmasa ayrı dert,herşeyden nem kapar oldum artık:)))Ağrı olmadan çatlarmı yumurtalar sizce?
İnşallah öyledir.Yumurtalarım çatlayacağına ben meraktan çatlıyorum valla:)))
catlar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?