Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Haklısın canım,takmıyım diyorum ama beceremiyorum işte.Hepsi psikoljik biliyorum,söz geçiremiyorum beynime bir türlü.İnşallah hayırlısıyla hepimiz mutlu haberler alır kendimizi azıcık rahat bırakırız.

Senin hamilelik serüvenin nasıl olmuştu canım,daha öncesini okuyamadım.Yani ne kadar süre bekledin,kaç kere kolmen kullandın?

canım ben 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım hıc bırınde basarılı olamadım hep kırmızı kartı yedım sonra ılaca ara verdım 2 ay sonra kendılıgınden hamıle kaldım toplam 5 ay denedık ve 5. denemede hamıle kaldım

bence bu sekılde basarılı olma sansın daha yuksek bebek fıkrını aklınızdan cıkartıp unuttugunuz anda hamıle kalıyorsunuz benım hamıle kaldıgım ay anneannem hastalandı ve vefat ettı ben o na cok uzuldum cok acı cektım ve bebek fıkrını unuttum hep aklımda anneannem vardı ve o ay hamıle kaldım ustelık anneannemın oldugu gun hamıleymısım dollenme o zamana denk gelmıs yanı anneannem gıderken bana bır hedıye bırakmıs sımdı kısmet olurda kızım olursa ılk adını zehra koyacagım anneannemın adıydı esımde ıstıyor o ısmı cunku oda anneannemı cok severdı

baktım ki ben kendimi foruma çok kaptırdım kendime sınır koydum. mesela günde sadece 1 saat giriyorum. sonrasında sanki işim varmış kapatmak zorundaymışım gibi kapatıyorum. kurdela nakışına başladım onunla oyalıyorum kendimi evde ve onu yaparken bi bakıyorum ki kafamdan herşey gitmiş.

kızlar ben siteye çok uzun zamandır girmiyordum yeni katılan ve devam eden arkadaş için umut olsun streslerini biraz daha üzerlerinden atsınlar diye yaşadıklarımı anlatmak istedim ne kadar kafaya takmazsanız o kadar rahat hamile kalınıyo bunun örneklerini çok okuduk ben polikistik over sendromu hastasıyım ilk adet olduğumdan beri bunu biliyorum ilaç kullanmadan hiç adet olamıyordum tabiki yumurtada olmuyordu 1,5 yıl önce evlendim önce önce doktorum biraz beklemeyi uygun gördübir sene kadar bekledik sonra klomen kullandım birinci ay 1 yumurta oldu sonra çatlatma iğnesi olmadı 3 gün gecikmeli adet oldum ikinci ay yine klomen başladık 3 yumurta oldu bu sefer iğne olmadım neyse o ay test yaptım pozitif ama bhcg 5000 eri geçtiği halde kese görünmedi ama harika bir doktorum varki çok başta dış gebelik geçirdiğimi anladı ve ameliyat olmama yumurtalığımım tüplerin alınmasına gerek kalmadan ilaç tedavileriyle beni o sıkıcı durumdan kurtardı tabi benim psikolojimi bir düşünün allahtan yazdı tailler seyahatler falan atlattık tabi bu arada hamilelik 3 ay yasaklandı sonra süre dolunca bu dış gebelik bana ne zarar verdi tüpler ne durumda diye doktorum rahim filmi çekti ve şanslı olduğumu tüplerimde yapışıklık olmadığını ufak tefek sıkıntılar varsada film çekilirken kullanılan ilaçla açılmış olacağını söyledi sonra adet olduktan sonra yeniden tedaviye başlamaya kara verdik neyse ben bekliyorum adet olucam diye ama her zaman olduğu gibi olmadım neyse bir 10 / 15 gün geçti doktorumu arıycam artık söktürücü içeyimmi diye ama önce her zamanki gibi test yap diycek bende aramadan test yapmaya karar verdim ama test aldım hiç umut yok ya kafamda ve eşimle misafirlerimiz vardı 1 yada 2 kez yan yana geldik oda alakasız zamanlarda teste daha idrarı damlatır damlatmaz 5 saniye geçmedi 2 tane kıpkırmızı çizgi ben inanamadım yeni bir test daha aldıttırdım oda aynı ama elim ayağım titriyor hemen doktorumu aradım anlattım güldü hep böyle beklenmediği üstüne düşülmediği zaman olur zaten ama bu kadar sıkıntılardan sonra kendi kendine hamie kalmam mucize gibi dedi tabi ben dururmuyum keseyi görmem lazım geç döllenme olmuş bide dış gebeliğin sıkıntısı kese zar zor görünüyo tabi adet tarihime bakıyorlar kalbinin görünmesi lazım ben deli karı doktorlar kızmasın diye bebeğin kalp atımlarını görene kadar her gün ayrı doktora gidip ultrasona girdim kalbini gördüm bir oh dedim şimdi 3,5 aylık aylık hamileyim bir oğlum olucak allah sağlıkla kucağıma alana kadar inanamayacağım herhalde hepinizi öpüyorum rahat olun sıkmayın kendinizi benim hiç ümidim yoktu

Aslında en güzeli bu işi akışına bırakmak ama acele ediyoruz işte.İnşallah hayırlısıyla ,sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Normal bir süre aslında 5 ay,hemen istediğinde olması hiç problem yoksa bile %25 şansmış.Bakalım şans bizim yüzümüze ne zaman gülecek.

canım bende 3.5 ayıma yaklasıyorum 13. haftama gırecegım 2 gun sonra bebegın cınsıyetını ne zaman ogrendın acaba benım yarın kontrolum varda acaba ogrenebılırmıyız dıye merak edıyorum

merak etme canım sende en kısa zamanda kavusacaksın

canım bende 3.5 ayıma yaklasıyorum 13. haftama gırecegım 2 gun sonra bebegın cınsıyetını ne zaman ogrendın acaba benım yarın kontrolum varda acaba ogrenebılırmıyız dıye merak edıyorum

bacağının arasında göbek kordonu falan yoksa öğrenirsin ben 12 haftalıkken öğrendim
süpriz oldu oltrason görüntülerini doktorum cd ye çekip veriyor hergün seyrediyorum çok değişik bişey bıraksalar hergün gidip onu izliycem nasıl harekekli kıpır kıpır tabi ben daha hissetmiyorum

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.İnşallah birgün hepimiz bu mutluluğu yaşarız.

evet ya cok guzel ben hıssedıyorum bılıyormusun ozellıkle gecelerı babamız yanımızda olunca sureklı hareket edıp elını ıstıyor sankı elını karnıma koyunca sakınlıyor ama bır gorsen sankı karnımda kelebekler ucusuyor bır kus kanat cırpıyor sureklı pırr pırrr benımde kontrolum yarın sabah ın s saglıklıdır ıkılı testımız var ve ıns cınsıyetını ogrenırız

Bence erkek olacak bebeğin,öyle geçti içimden.Eğer erkekse yarın belli olur bence,kız olunca daha geç belli olurmuş çünkü.

ikili testimiz yapıldı bizim herşey gayet yolunda çok şükür sizinkilerde iyi çıkar inşallah bu arada ben sürekli biz diye konuşuyorum öok komik oluyo kendimi 2 kişi gibi hissediyorum

Bence erkek olacak bebeğin,öyle geçti içimden.Eğer erkekse yarın belli olur bence,kız olunca daha geç belli olurmuş çünkü.

ikili testimiz yapıldı bizim herşey gayet yolunda çok şükür sizinkilerde iyi çıkar inşallah bu arada ben sürekli biz diye konuşuyorum öok komik oluyo kendimi 2 kişi gibi hissediyorum

ama oyle dusunsene bır beden de 2 kalp atıyorcok enteresan gelıyor bana

ama oyle dusunsene bır beden de 2 kalp atıyorcok enteresan gelıyor bana

ben cinsiyeti konusunda çok komiktim erkek çocuklarını çok severim kızlar çok bilmiş oluyo küçük kadın gibi hep oğlum olsun isterdim ama hamile kalınca nedense hep kızım olucakmış gibi hissettim ben herşeyi pembe bakıyorum daha öğreneceğimide düşünmüyordum doktor pat diye oğlun olucak dedi ben şok geçirdim aylardır pembe bakan ben kaldım öyle gerçi olunca tek isteğin sağlığı oluyor gerisi boş

ben ikinci gebelikte sadece klomenle kaldım. başka ilaç vermemişti doktorum.

98-99 senelerinde ordaydım. Üniversite de trakya ün. deydim. Ayşe kadın kampüsü.
3 sene önce gene gittim ama gezmeye.. inşallah gelirsem görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…