98-99 senelerinde ordaydım. Üniversite de trakya ün. deydim. Ayşe kadın kampüsü.
3 sene önce gene gittim ama gezmeye.. inşallah gelirsem görüşürüz.
Umutlu22 evet yurtdisinda yasiyorum, klomen den sonra verdigi tablet ostejen tablet, ben ingilizcesini yazmisim int arastirdim turkcesini.
ins canim , iyi dileklerin icin tesekkur ederim.
klomen kullanan arkadaslar, adet gecikmeniz, duzensizlik icin ne yapiyorsunuz?
canım klomen adet düzensizliğinede iyi geliyor benim de adet düzensizliğim vardı şimdi 25 günde bir oluyorum klomeni içtiğimden beri ama benim bu ay kistim oluşmuş klomene ara verdi dr şimdi bende kist kaybolsun diye soğan suyu içeceğim canım bide adet düzensizliğine hayıt tohumuda iyi geliyor canım istersen nasıl içileceğini tarif edebilirim
aaahh... inan çok üzüldüm zazezcim çok geçmiş olsun Allah sabır versin canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah yakın zamanda yine hamiş olursun hem hamile kalabildiğini öğrendin artık ya bide şöyle bişey var gözlemlediği kadarıyla klomenle hamile kalanlarda 2 aylığa kadar düşük riski çok oluyor bunu yaşayan arkadaşlarım da var işyerinden ama ilacı bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldılar inşallah canım sende tekrar hamile kalırsın tedaviye gerek kalmadan.
Deryacım sizinde değerleriniz normal çıkmış canım buna sevindim inşllah seninde hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda Allah yar ve yardımcımız olsun cümlemizin Allah a emanet olun canlarım hepinizi öpüyorumm...
Günaydın hanımlar... firstmoon canım bence bu kadar dinleme kendini. bu işin bir formülü yok.Bu kadar kafamıza takarak olacak şeyi de belki engelliyoruz.Psikolojik olarak o kadar sıkıyoruz ki kendimizi belki çatlayacağı varsa da çatlamıyor yumoşlar. yada büyüyeceği varsa büyümüyor.
Şöyle bir düşünüyorum da bebek ve hamilelik fikri aklıma düştüğünden beri bende pcos çıktı adetlerim düzensizleşti yumurtalarım büyümez oldu. Ama ondan öncesinde herşey normal gidiyordu.Adetimin geciktiğini bilmem hiç,pco olduğumu düşündürecek bir sıkıntım da yoktu. Hepsi 2-3 ay içinde birden gelişti.Ve ben bunu düşünce gücüme bağlıyorum. O kadar takıntı haline getirdim ve kafamda sürekli yumurtladım mı çatladı mı hamile miyim belirtim var mı diye düşündüm ki vücut hep ters tepki verdi.Şimdi foruma daha az giriyorum.. kendime uğraş buldum ve oyalanıyorum.Oyalandığım süre içinde aklıma ne bebek geliyor nede belirtiler.Belki bu şekilde normal bir insan şekline bürünür ve herşeyi tekrar yoluna sokmayı başarırım.
kızlar ben siteye çok uzun zamandır girmiyordum yeni katılan ve devam eden arkadaş için umut olsun streslerini biraz daha üzerlerinden atsınlar diye yaşadıklarımı anlatmak istedim ne kadar kafaya takmazsanız o kadar rahat hamile kalınıyo bunun örneklerini çok okuduk ben polikistik over sendromu hastasıyım ilk adet olduğumdan beri bunu biliyorum ilaç kullanmadan hiç adet olamıyordum tabiki yumurtada olmuyordu 1,5 yıl önce evlendim önce önce doktorum biraz beklemeyi uygun gördübir sene kadar bekledik sonra klomen kullandım birinci ay 1 yumurta oldu sonra çatlatma iğnesi olmadı 3 gün gecikmeli adet oldum ikinci ay yine klomen başladık 3 yumurta oldu bu sefer iğne olmadım neyse o ay test yaptım pozitif ama bhcg 5000 eri geçtiği halde kese görünmedi ama harika bir doktorum varki çok başta dış gebelik geçirdiğimi anladı ve ameliyat olmama yumurtalığımım tüplerin alınmasına gerek kalmadan ilaç tedavileriyle beni o sıkıcı durumdan kurtardı tabi benim psikolojimi bir düşünün allahtan yazdı tailler seyahatler falan atlattık tabi bu arada hamilelik 3 ay yasaklandı sonra süre dolunca bu dış gebelik bana ne zarar verdi tüpler ne durumda diye doktorum rahim filmi çekti ve şanslı olduğumu tüplerimde yapışıklık olmadığını ufak tefek sıkıntılar varsada film çekilirken kullanılan ilaçla açılmış olacağını söyledi sonra adet olduktan sonra yeniden tedaviye başlamaya kara verdik neyse ben bekliyorum adet olucam diye ama her zaman olduğu gibi olmadım neyse bir 10 / 15 gün geçti doktorumu arıycam artık söktürücü içeyimmi diye ama önce her zamanki gibi test yap diycek bende aramadan test yapmaya karar verdim ama test aldım hiç umut yok ya kafamda ve eşimle misafirlerimiz vardı 1 yada 2 kez yan yana geldik oda alakasız zamanlarda teste daha idrarı damlatır damlatmaz 5 saniye geçmedi 2 tane kıpkırmızı çizgi ben inanamadım yeni bir test daha aldıttırdım oda aynı ama elim ayağım titriyor hemen doktorumu aradım anlattım güldü hep böyle beklenmediği üstüne düşülmediği zaman olur zaten ama bu kadar sıkıntılardan sonra kendi kendine hamie kalmam mucize gibi dedi tabi ben dururmuyum keseyi görmem lazım geç döllenme olmuş bide dış gebeliğin sıkıntısı kese zar zor görünüyo tabi adet tarihime bakıyorlar kalbinin görünmesi lazım ben deli karı doktorlar kızmasın diye bebeğin kalp atımlarını görene kadar her gün ayrı doktora gidip ultrasona girdim kalbini gördüm bir oh dedim şimdi 3,5 aylık aylık hamileyim bir oğlum olucak allah sağlıkla kucağıma alana kadar inanamayacağım herhalde hepinizi öpüyorum rahat olun sıkmayın kendinizi benim hiç ümidim yoktu
herkeze slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle Allah hepinize içinde de bana yumuk yumuk bebişler versin. bende bu ay klomen kullanmaya başladım sonrada çatlatma iğnesi oldum. yumurtalar kaç mm olmalı ve kaç tane olmalı bi bebek için bilen varmı 18-22 mm biliyorum bir tane bile yetermiş sanırım cvp yazan olursa çok sevinirim benim beklenmeyen günüm 7 şubat belirtiler ne zaman başlaya bilir aceba :uhm: ben kendimi ii hissetmiyorum çünkü
GUNAYDIN KIZLAR BUGUN SABAH DR A GIDIYORUZ BURALARDA OLMAYACAGIM BILIYORUM BENI COK OZLEYIP CANINIZ SIKILACAK AMA NE YAPALIM KADER ISTE:)))))))))))))))))) BURALAR YINE BEN OLMAYINCA SESSIZ SAKIN OLACAK AMA BIRAZ SABREDIN AKSAMA GELIRIM HAHAHHAHAAAAA:)))
saka bır yana kıslar bana dua edın saglıklı desın dr gelınce sızlere yazıp durumu bıldırırım byee
GUNAYDIN KIZLAR BUGUN SABAH DR A GIDIYORUZ BURALARDA OLMAYACAGIM BILIYORUM BENI COK OZLEYIP CANINIZ SIKILACAK AMA NE YAPALIM KADER ISTE:)))))))))))))))))) BURALAR YINE BEN OLMAYINCA SESSIZ SAKIN OLACAK AMA BIRAZ SABREDIN AKSAMA GELIRIM HAHAHHAHAAAAA:)))
saka bır yana kıslar bana dua edın saglıklı desın dr gelınce sızlere yazıp durumu bıldırırım byee
kızlar doktora gittik dün, iyiki doktorumu değiştirmişim. 9 cm. kist olmuş, sema çok riskli bu dedi. hemen klomeni kesiyorsun dedi. bi doğum kontrol hapı verdi hemen bunu içmeye başlıyorsun dedi. o doktorun çok yanlış yapmış dedi. ama eğer kanama, çok ağrı olursa seni acilen ameliyata almak zorundayım ve yumurtalığın birini almak zorundayım dedi. Akşam hep ağladım. 10 gün rapor verdi, yatarak geçireceksin dedi. Varya o doktora aslında tazminat davası açcan ama işte allahından bulsun.
işte böyle kızlar...
bugün işe geldim. İşlerimi toparlıyorum. pazartesinden itibaren 10 gün evdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?