günaydınn hepinize
ben pazar kahvaltısına anneme geldimm
keyfim çooook yerindeeeeezemuszemus
buarada aramıza yeni katılan arkadaşlara kocaman HOŞGELDİNİZZZZZkaydirigubbakcemile5 diorumm
canım bişi sorcam rahim filmi agrılı ve acılı oluyormu nasıl yapılıyo bende bu ay ikinci klomene baslıcam olmazsa rahim filmi isticek doktor korkuyorummm
hayırlı olsun canım tamam yazarım lısteye ıns adet olmazsınAllah ım sen hepımıze yardım et dun catlama ıgnemı oldumm ıns 10 gun sonra falan test yaparımm bu arada alminas son durumunuzu yazın demıssın ama ben yazmıstım artık beklenmeyen ve artık uzun bır sure olmasını ıstemedıgım tarıhım 15 subat...
canım okudum yazını bızım hakkımızdakı dusuncelerın ıcın cok tesekkur ederız umarız artık senıde aramızda sureklı goruruz ve en kısa zamanda bebegıne kavusmanı dılerız senıde lısteye eklıyorum umarım ugurlu gelırİnşallah bu yazımı okursunuz arkadaşlar.şu anda nerdeyse bi 50 sayfalık geçmişinizi okudum.çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz bayıldım ben size ya dayanışmanız muhteşem maşalllahhh.az önce yazmıştım bende bugün çatlatma iğnemi oldum ilk kez. inşallah fazla uğraşmadan isteyen herkes çocuğuna enkısa zamanda kavuşur.benim adet tarihim 16 şubat bakalım artıkbekliycez.bu arada benide şu dualı ve uğurlu listenize eklermisiniz.artık her gün takip etmeye çalışıcam.hepinizi öpüyorum.
ahh canım ya ıcın dısına cıkmıstır keske bende senın gıbı olsaydım o kadar cok ıstahım acıkkı hıc karnım doymuyor cok kılo aldım dr umda kızdı dıkkat et kılona dedı ıns sızınde bebıste bır sey cıkmaz ve hersey yolunda gıder kontrolden hemen sonra bıze haber vermeyı unutma tamam mı merak ederım senıahh canım benim çok güzel.valla çok heyecanlandım okurken:) bizde pazartesi gidicez doktorumuza.bakalım bizimki de keyif yapıyor mu içerde:) bana pek keyif yaptırmıyor ama herşeyine katlanırım valla.ben hala bulantı hapı içiyorum yoksa içtiğim suyu bile çıkartıyorum.
canım ıyı olmana cok sevındım hıc uzulmek yok cunku en kısa zamanda tekrar anne olacaksın sen buna ınanıyorumgünaydınn hepinize
buarada aramıza yeni katılan arkadaşlara kocaman HOŞGELDİNİZZZZZkaydirigubbakcemile5 diorumm
merhaba sevi 35 yazını okudum bende ameliyat oldum çikolata kisti vardı bende ve 10 cm in üstünde olduğu için bi dr.yumurtalığın alınması gerektiğini söylemişti biz ondan sonra 3 doktora dah gittik ve hiçbiri yumurtalık alınması gerekiyo demedi .yani bi doktora görünmek olmaz doğru diyosun her doktor bir olmuyo.şimdide çocuk için uğraşıyoruz.bu ay bende klomen kullanmaya başladım bugün çatlatma iğnemi oldum bakalım ne olcak 11 aydır korunmuyorum ve tık yok.inşallah şimdiden sonra.iyi geceler canım
35sevi35 , canim tesekkur ederim cevabin icin, hergun topigi takip ediyorum.
Benimde 2 ay klomen kullandigim halde yumurtlama olmadi, (cunki yumurtlama takibi yaptigimindan biliyorum) adet oldugum zaman adetim agrisiz oldu, ozaman kist ten suhpe etmeyim degilmi. biraz icim rahatladi, burda yani amerikadA TAKIPSIZ veriyorlar klomen tedavisini, stres cok buyuk etki bunu biliyorum, ama bir gun anne olacagimida biliyorum. Bu topik teki bebek isteyen herkeze rabbim bebek nasip etsin, sanada cok gecmis olsun, demek bir yumurtaligin alinda, Allah yar ve yardimcin olsun...
hoşgeldın cnm tedavın hayırlı olsun inşşş en kısa zamanda kavusursun bebişine:Saruboceq:,kafanı rahat tut bu cok önemlıı,cnmİnşallah bu yazımı okursunuz arkadaşlar.şu anda nerdeyse bi 50 sayfalık geçmişinizi okudum.çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz bayıldım ben size ya dayanışmanız muhteşem maşalllahhh.az önce yazmıştım bende bugün çatlatma iğnemi oldum ilk kez. inşallah fazla uğraşmadan isteyen herkes çocuğuna enkısa zamanda kavuşur.benim adet tarihim 16 şubat bakalım artıkbekliycez.bu arada benide şu dualı ve uğurlu listenize eklermisiniz.artık her gün takip etmeye çalışıcam.hepinizi öpüyorum.
hayırısıyla guzel hbr ler alıcaz sendende cnm:Saruboceq:Slm arkadaslar ben rahım fılmı cektırdım 2 tupumde kapalı cıktı bu ay tup bebek tedavısıne basladım dualarınıza ıhtıyacım var allah hepımıze nasıp etsın
canımmmm cok sevındım ii olmana opuyorumnanaktankendıne hep ii bakkgünaydınn hepinize
canım okudum yazılarını ve duaların için kocammaaan bi aminn diyorum.ben burda ege ünv.de ameliyat oldum fakat doktorum bana hsg sonrası tüplerim açık olduğu halde tüp bebek dedi.bukadar kolaymı yaa tüp bebek demesi.başka doktorlara da gittim hepsi bana olcak hiç gerek yok daha vaktin var kendini tedavi diye hırpalatma dediler.4,5 aydaha geçirdim şimdi ist de bi doktorumuz var bizim ona gidiyorum gidip gidip geliyorum.iki ay sonra gebelik olmazsa yine gitcem.benim sorunum kistin tekrarlaması.tekrarlamaması için gebelik lazım ee 3yıl oldu evleneli çocukta istiyoruz.2 yıl boş yere korunmuşum valla bi doktora gittim her şey altüst oldu.ama allahıma şükürler olsun sağlığım yerinde çocukta zamanla olur inşallah allahımın izniyle.alahım isteyen herkese fazla arattırmadan verir inşallah senin içinde duacıyım canım enyakın zamnda haberimizi burdan sevinçle vermek ümidiyle çok çok öptüm zemuszemus .hoşgeldin aramıza canım evet canım be onun için buradan herkese söylüyorum sakın ek dr a kalmasınlar asla ben şimdi onun ceremisini çekiyorum bebeğim olmuyor 20 aydır korunmuyorum ama olmuyor inşallh önümüzdeki ay olur senin sorunun nedir peki?neden bebeğin olmuyor?benim fsh yüksekdi ondan olmuyordu şimdi düştü bakalım olacakmı rabbim isteyen herkese bebk versin aratmasın kimseyi Allahım hepimizin dualarını kabul etsin canım inşallah seninde adetin gelmezde hamile kalırsın burada bizimle sevincini paylaşırsın canım kaydirigubbakcemile5canım bende izmirliyim sende izmirlimişin hangi dr gidiyorsun izmirde ?memnunmusun dr undan peki
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım inşalah sende en kısa zamanda bebğine kavuşursun canım klomeni 2 aydır kullanıyorum diyorsun ama takip edlimesi gerekir bence çünkü yumurtlama oluyormu olmuyormu diye dr a sorsana bi kere canım yumurtlama oluyormu diye olmuyorsa başka ilaç verebilirler sana daha kuvvetlisini verirler bence peki çatlatma iğnesi oluyormusun?ilaç bittkten sonra eğer yumurtaların gelişdiyse çatlatma iğnesi vewrirler sonrda gün aşırı ilişki 1 hafta boyunca sonra da bekleyeceksin adet gününe kadar canım inşallah muradın gerçekleşir :1hug:
ben geçmişi okumadııımm serselo nol du ki kayınvalidene? geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?