Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

samyelım cok gecmıs olsun cok uzuldum canım
ıyı dıleklerını ıleten arkadaslarım cok tesekkur ederım dualarınız bosa gıtmedı :)
kısaca anlatayım kan testım ptesı aksamı cıkacak ama ultrasona gırdım bebegımı gordum kocaman olmus ellerını kolunu basının arkasına koymus bacaklarını ust uste atmıs yatıyordu dr um anammm keyıfe bak dedı esım annem olduleer gulmekten hemen ultrasonda o halını cektı drum bunu sakla dedı
ultrason cekıldıgını anlayınca bır basladı hareket etmeye kıpır kıpır bır sn durmadı eller kollar bır an durmadan hareket edıyordu dr masaallah cok saglıklı 5 cm olmus 56 gr mıs ense kalınlıgı 1,9 ımıs butun uzuvları tam dedı elı kolu hepsı tamam parmaklarını falan saydı hepsı tam dedı ayakları kocamandı:))))) cınsıyetı bellı olmadı 15 gun sonra tekrar bakalım suan bacak arası bos dedı sanırım esım haklı cıkacak ve benım bır kızım olacak dr bellı olmaz erkekte olabılır dedı ama sanırım kız bu.neyse 15 gun sonra ogrenecegız ama sukur kı saglıgı yerınde onemlı olan da bu benden sımdılık bu kadar sadece dr cok hareketlı dedı

amann maşallah Allah nazarlardan korusun. yeri rahat keyif yapıyo tabi dimi:))) bakalım bizde o günleri görebilecekmiyiz:)
sevdacım Allah tamamına erdirsin, inşallah doğum hikayelerimizi de burdan yazmak nasip olur..

geçmiş olsun.. ya klomenin o derece tehlikeli bi kist yapmaması lazım. bu doktor eminmiymiş yumurtalık alınacak kadar önemli bi kist olduğuna.. bana kalırsa seni fazla korkutmuş istersen başka bi doktora daha görün. normalde klomenin yaptığı kistler aslında çatlamayan yumurtalar oluyo. onlar da adetle atılıyo. bence hemen bi doktorun söylediğine inanma başka doktora git derim ben. hem ayrıca burdaki herkes klomen kullanıyo herkesin doktoru yanlışmı yapıyomuş yani???:sm_confused:

çok teşekkür ederim amin inş Allah seninde sağlıklı sıhatli bebeğine kavuştursun benide listenize eklediğiniz için teşekkürler :Saruboceq: umarım listedeki herkezin beklenmeyen günü hiç gelmez

amann maşallah Allah nazarlardan korusun. yeri rahat keyif yapıyo tabi dimi:))) bakalım bizde o günleri görebilecekmiyiz:)
sevdacım Allah tamamına erdirsin, inşallah doğum hikayelerimizi de burdan yazmak nasip olur..
tesekkur ederım canım ıns yazmak nasıp olur goreceksınız tabıkı hemde cok yakın bır zamanda

çok teşekkür ederim amin inş Allah seninde sağlıklı sıhatli bebeğine kavuştursun benide listenize eklediğiniz için teşekkürler :Saruboceq: umarım listedeki herkezin beklenmeyen günü hiç gelmez

amın canım ıns buradakı herkse bırgun mutlaka bebısıne kavusacak

samyelıcım bır baska dr da gorunsen ıyı olur derım aa sen eskısehırdemısın benım eltımlerde orada oturuyor hemde onumuzdekı haftasonu bızdekı eskısehıre gelecegız 3-4 gun kalacagız

Doktor bana dedi ki bu kisti atamış vücut dedi. 9 cm. olmuş dedi. şimdi doğum kontrol hapı verdi, onunla küçülebilirmiş.

maşallah hamiş listesi ne kadar kalabalık ay gelsin bebekler umutla bekleyen arkadaşlarımda bu listeye en kısa zamanda geçerler inşallahhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

ayy sevdacım okurken acayip heyecanlandım... Ayrıca sevindim de. güzel haberler duymak çok iyi geliyor. Bebişin kız da olsa erkekte olsa sağlıklı ya gerisi boş.Rabbim böyle devam ettirsin ve sorunsuz bi şekilde kucağına aldırsın inşallah.
Duygulandım yaaaaa... ayy bende o günleri görecek miyim acaba boshayallersmile

sagol arkadasım ınan cok guzel bır duygu. tabıkı sızde cok kısa bır zamanda goreceksınız o gunleerı bende sızlerı okuyup duygulanacagım hersey sıra ıle degılmı:) bende sızlerın bebeklerını merak edıyor olacagım sureklı sıze yazıp soracagımm

meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
kıslar son durumunuzu bıldırın

Ayy ins canim ins. benimde duzene girse cok mutlu olacagim. buarada kac mg klomen kullaniyorsun?

ben 50mg 2 ay klomen kullandim, doktor takib vermedi, 3 ay kullan gel dedi. ama yumurtlama olmadi , ben 3.ay kullanmadim doktorumu degistirdim, bu doktorda 100 mg.cikardi, bu doktorumda tabip vermedi, yani simdi sizi dukyduktan sonra endiselenmeye basladim, kist olabilirmi bende, yada olmusmudur? off yeni duyuyorum klomen kist yaptigini, nekadar cahilmisim.

Oncelikle cok gemis olsun samyeli26, allah sifa versin, ben sana bisey sormak istiyorum, doktorun ne gibi yanlis uygulama yapti ? kac ay klomen kullandin? ben yeni katildigim icin topigin gecmisi bilmiyorum oyuzden sordum canim .

Allah ım sen hepımıze yardım et dun catlama ıgnemı oldumm ıns 10 gun sonra falan test yaparımm bu arada alminas son durumunuzu yazın demıssın ama ben yazmıstım artık beklenmeyen ve artık uzun bır sure olmasını ıstemedıgım tarıhım 15 subat...

samyeli sizede çok geçmiş olsun bence tek dr la kalma bide sakın yumurtalığını aldırma benimkini aldılar 1 tanesini şimdi onun yüzünden gebe kalamıyorum tek yumurtam var benimde benim yaptığım hatayı sakın sen yapma başka dr larada görün nolur :teselli:

merhaba sevi 35 yazını okudum bende ameliyat oldum çikolata kisti vardı bende ve 10 cm in üstünde olduğu için bi dr.yumurtalığın alınması gerektiğini söylemişti biz ondan sonra 3 doktora dah gittik ve hiçbiri yumurtalık alınması gerekiyo demedi .yani bi doktora görünmek olmaz doğru diyosun her doktor bir olmuyo.şimdide çocuk için uğraşıyoruz.bu ay bende klomen kullanmaya başladım bugün çatlatma iğnemi oldum bakalım ne olcak 11 aydır korunmuyorum ve tık yok.inşallah şimdiden sonra.iyi geceler canım

ınşallah bu yazımı okursunuz arkadaşlar.şu anda nerdeyse bi 50 sayfalık geçmişinizi okudum.çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz bayıldım ben size ya dayanışmanız muhteşem maşalllahhh.az önce yazmıştım bende bugün çatlatma iğnemi oldum ilk kez. inşallah fazla uğraşmadan isteyen herkes çocuğuna enkısa zamanda kavuşur.benim adet tarihim 16 şubat bakalım artıkbekliycez.bu arada benide şu dualı ve uğurlu listenize eklermisiniz.artık her gün takip etmeye çalışıcam.hepinizi öpüyorum.

35sevi35 , canim tesekkur ederim cevabin icin, hergun topigi takip ediyorum.

Benimde 2 ay klomen kullandigim halde yumurtlama olmadi, (cunki yumurtlama takibi yaptigimindan biliyorum) adet oldugum zaman adetim agrisiz oldu, ozaman kist ten suhpe etmeyim degilmi. biraz icim rahatladi, burda yani amerikadA TAKIPSIZ veriyorlar klomen tedavisini, stres cok buyuk etki bunu biliyorum, ama bir gun anne olacagimida biliyorum. Bu topik teki bebek isteyen herkeze rabbim bebek nasip etsin, sanada cok gecmis olsun, demek bir yumurtaligin alinda, Allah yar ve yardimcin olsun...

ahh canım benim çok güzel.valla çok heyecanlandım okurken:) bizde pazartesi gidicez doktorumuza.bakalım bizimki de keyif yapıyor mu içerde:) bana pek keyif yaptırmıyor ama herşeyine katlanırım valla.ben hala bulantı hapı içiyorum yoksa içtiğim suyu bile çıkartıyorum.

Slm arkadaslar ben rahım fılmı cektırdım 2 tupumde kapalı cıktı bu ay tup bebek tedavısıne basladım dualarınıza ıhtıyacım var allah hepımıze nasıp etsın

Slm arkadaslar ben rahım fılmı cektırdım 2 tupumde kapalı cıktı bu ay tup bebek tedavısıne basladım dualarınıza ıhtıyacım var allah hepımıze nasıp etsın

canım bişi sorcam rahim filmi agrılı ve acılı oluyormu nasıl yapılıyo bende bu ay ikinci klomene baslıcam olmazsa rahim filmi isticek doktor korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…