samyelım cok gecmıs olsun cok uzuldum canım
ıyı dıleklerını ıleten arkadaslarım cok tesekkur ederım dualarınız bosa gıtmedı :)
kısaca anlatayım kan testım ptesı aksamı cıkacak ama ultrasona gırdım bebegımı gordum kocaman olmus ellerını kolunu basının arkasına koymus bacaklarını ust uste atmıs yatıyordu dr um anammm keyıfe bak dedı esım annem olduleer gulmekten hemen ultrasonda o halını cektı drum bunu sakla dedı
ultrason cekıldıgını anlayınca bır basladı hareket etmeye kıpır kıpır bır sn durmadı eller kollar bır an durmadan hareket edıyordu dr masaallah cok saglıklı 5 cm olmus 56 gr mıs ense kalınlıgı 1,9 ımıs butun uzuvları tam dedı elı kolu hepsı tamam parmaklarını falan saydı hepsı tam dedı ayakları kocamandı:))))) cınsıyetı bellı olmadı 15 gun sonra tekrar bakalım suan bacak arası bos dedı sanırım esım haklı cıkacak ve benım bır kızım olacak dr bellı olmaz erkekte olabılır dedı ama sanırım kız bu.neyse 15 gun sonra ogrenecegız ama sukur kı saglıgı yerınde onemlı olan da bu benden sımdılık bu kadar sadece dr cok hareketlı dedı
kızlar doktora gittik dün, iyiki doktorumu değiştirmişim. 9 cm. kist olmuş, sema çok riskli bu dedi. hemen klomeni kesiyorsun dedi. bi doğum kontrol hapı verdi hemen bunu içmeye başlıyorsun dedi. o doktorun çok yanlış yapmış dedi. ama eğer kanama, çok ağrı olursa seni acilen ameliyata almak zorundayım ve yumurtalığın birini almak zorundayım dedi. Akşam hep ağladım. 10 gün rapor verdi, yatarak geçireceksin dedi. Varya o doktora aslında tazminat davası açcan ama işte allahından bulsun.
işte böyle kızlar...
bugün işe geldim. İşlerimi toparlıyorum. pazartesinden itibaren 10 gün evdeyim.
gunaydın catlatma ıgnesı oldugun gunden ıtıbaren 14 gun say belırtıler ozaman baslar adet tarıhını belırttıgın ıcın senıde lısteye eklıyorum aramıza hosgeldın umarım en kısa zamanda bebısıne kavusursun
tesekkur ederım canım ıns yazmak nasıp olur goreceksınız tabıkı hemde cok yakın bır zamandaamann maşallah Allah nazarlardan korusun. yeri rahat keyif yapıyo tabi dimi:))) bakalım bizde o günleri görebilecekmiyiz:)
sevdacım Allah tamamına erdirsin, inşallah doğum hikayelerimizi de burdan yazmak nasip olur..
çok teşekkür ederim amin inş Allah seninde sağlıklı sıhatli bebeğine kavuştursunbenide listenize eklediğiniz için teşekkürler :Saruboceq: umarım listedeki herkezin beklenmeyen günü hiç gelmez
KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ HAVUC+INCIR KURU
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek..........................................................KLOMEN
110.ceydammm.....................................................KLOMEN
deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak
]
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
OCAK AYI LİSTESİ
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK
asudebahar................................30 OCAK
bilgesu.......................................31 OCAK
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
MELEĞİM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
OZGEOZGE.............................1 ŞUBAT
SERSELO............................. 2 ŞUBAT
CETREFİLLİ........................... 2 ŞUBAT
EMİNE KAYA........................ 6 ŞUBAT
AYSIMA04............................. 6 ŞUBAT
SERDNZ..................................7 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
KUKULETA09........................ 11 ŞUBAT
KUZU84................................ 12 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::: 13 ŞUBAT
DİŞİKUŞ................................15 ŞUBAT
KTG......................................15 ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
FIRSTMOON..........................10 ŞUBAT
UMUTLU22.............................28 ŞUBAT
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE
ıyı dıleklerını ıleten arkadaslarım cok tesekkur ederım dualarınız bosa gıtmedı :)
kısaca anlatayım kan testım ptesı aksamı cıkacak ama ultrasona gırdım bebegımı gordum kocaman olmus ellerını kolunu basının arkasına koymus bacaklarını ust uste atmıs yatıyordu dr um anammm keyıfe bak dedı esım annem olduleer gulmekten hemen ultrasonda o halını cektı drum bunu sakla dedı
ultrason cekıldıgını anlayınca bır basladı hareket etmeye kıpır kıpır bır sn durmadı eller kollar bır an durmadan hareket edıyordu dr masaallah cok saglıklı 5 cm olmus 56 gr mıs ense kalınlıgı 1,9 ımıs butun uzuvları tam dedı elı kolu hepsı tamam parmaklarını falan saydı hepsı tam dedı ayakları kocamandı:))))) cınsıyetı bellı olmadı 15 gun sonra tekrar bakalım suan bacak arası bos dedı sanırım esım haklı cıkacak ve benım bır kızım olacak dr bellı olmaz erkekte olabılır dedı ama sanırım kız bu.neyse 15 gun sonra ogrenecegız ama sukur kı saglıgı yerınde onemlı olan da bu benden sımdılık bu kadar sadece dr cok hareketlı dedı
ayy sevdacım okurken acayip heyecanlandım... Ayrıca sevindim de. güzel haberler duymak çok iyi geliyor. Bebişin kız da olsa erkekte olsa sağlıklı ya gerisi boş.Rabbim böyle devam ettirsin ve sorunsuz bi şekilde kucağına aldırsın inşallah.
Duygulandım yaaaaa... ayy bende o günleri görecek miyim acaba boshayallersmile
canım klomen adet düzensizliğinede iyi geliyor benim de adet düzensizliğim vardı şimdi 25 günde bir oluyorum klomeni içtiğimden beri ama benim bu ay kistim oluşmuş klomene ara verdi dr şimdi bende kist kaybolsun diye soğan suyu içeceğim canım bide adet düzensizliğine hayıt tohumuda iyi geliyor canım istersen nasıl içileceğini tarif edebilirim
kızlar doktora gittik dün, iyiki doktorumu değiştirmişim. 9 cm. kist olmuş, sema çok riskli bu dedi. hemen klomeni kesiyorsun dedi. bi doğum kontrol hapı verdi hemen bunu içmeye başlıyorsun dedi. o doktorun çok yanlış yapmış dedi. ama eğer kanama, çok ağrı olursa seni acilen ameliyata almak zorundayım ve yumurtalığın birini almak zorundayım dedi. Akşam hep ağladım. 10 gün rapor verdi, yatarak geçireceksin dedi. Varya o doktora aslında tazminat davası açcan ama işte allahından bulsun.
işte böyle kızlar...
bugün işe geldim. İşlerimi toparlıyorum. pazartesinden itibaren 10 gün evdeyim.
Ayy ins canim ins. benimde duzene girse cok mutlu olacagim. buarada kac mg klomen kullaniyorsun?
ben 50mg 2 ay klomen kullandim, doktor takib vermedi, 3 ay kullan gel dedi. ama yumurtlama olmadi , ben 3.ay kullanmadim doktorumu degistirdim, bu doktorda 100 mg.cikardi, bu doktorumda tabip vermedi, yani simdi sizi dukyduktan sonra endiselenmeye basladim, kist olabilirmi bende, yada olmusmudur? off yeni duyuyorum klomen kist yaptigini, nekadar cahilmisim.
selam canım ben klomeni 50 mg kullandım günde 1 defa daha önce 2 defa kullanmıştım bu sefer 1 defakullandım ilk kullnadığımdada kist yaptı bende bu seferde yaptı meğerse benim çatlatma iğnesi olmam gerekiyormuş geçen sefer dr yapmayalım kendisi çatlasın dedi ama şimdi bidahakine iğne yapacağız dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı hepimiz için bide korkma canım herkesde kist yapacak diye bişey yok kist olduğunda adetin çok sancılı geliyor benim öyle oldu 2 seferde normalde sancılı olmaz çünkü cahilikle alakası yok canım nerden bileceksin ki bende bilmiyordum yeni öğrendim canını sıkma üzülme herşey güzel olacak ben artık üzülmücem dr bana stres yapmayacaksın dedi yoksa bebeğin olmaz dedi doğru söylüyor ama insanın elinde olmuyor yaa Allah hepimizin yüzünü güldürür inşalah 2010 da bizlerde anne oluruz tek duam bu hepimiz için canımkaydirigubbakcemile5:1hug:
Oncelikle cok gemis olsun samyeli26, allah sifa versin, ben sana bisey sormak istiyorum, doktorun ne gibi yanlis uygulama yapti ? kac ay klomen kullandin? ben yeni katildigim icin topigin gecmisi bilmiyorum oyuzden sordum canim .
merhaba sevi 35 yazını okudum bende ameliyat oldum çikolata kisti vardı bende ve 10 cm in üstünde olduğu için bi dr.yumurtalığın alınması gerektiğini söylemişti biz ondan sonra 3 doktora dah gittik ve hiçbiri yumurtalık alınması gerekiyo demedi .yani bi doktora görünmek olmaz doğru diyosun her doktor bir olmuyo.şimdide çocuk için uğraşıyoruz.bu ay bende klomen kullanmaya başladım bugün çatlatma iğnemi oldum bakalım ne olcak 11 aydır korunmuyorum ve tık yok.inşallah şimdiden sonra.iyi geceler canımsamyeli sizede çok geçmiş olsun bence tek dr la kalma bide sakın yumurtalığını aldırma benimkini aldılar 1 tanesini şimdi onun yüzünden gebe kalamıyorum tek yumurtam var benimde benim yaptığım hatayı sakın sen yapma başka dr larada görün nolur :teselli:
Slm arkadaslar ben rahım fılmı cektırdım 2 tupumde kapalı cıktı bu ay tup bebek tedavısıne basladım dualarınıza ıhtıyacım var allah hepımıze nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?