gunaydın mıllet bu sabah acılısı yapayım dedımmm
aman allah esirgesin canım, bir daha yasatmasın, çok geçmiş olsun...canım kayınvalidem kalp rahatsızı kontrol anjiosu vardı onu yaptrdık eşimde olacaktı kullandığı bir ilaç karaciğer fonksiyonlarına zarar vermiş biraz ertelendi eşimde kalp rahatsızı kriz geçirmişti anjio oldu stent takıldı eşime 1 sene önce
gunaydın mıllet bu sabah acılısı yapayım dedımmm
kızlar doktora gittik dün, iyiki doktorumu değiştirmişim. 9 cm. kist olmuş, sema çok riskli bu dedi. hemen klomeni kesiyorsun dedi. bi doğum kontrol hapı verdi hemen bunu içmeye başlıyorsun dedi. o doktorun çok yanlış yapmış dedi. ama eğer kanama, çok ağrı olursa seni acilen ameliyata almak zorundayım ve yumurtalığın birini almak zorundayım dedi. Akşam hep ağladım. 10 gün rapor verdi, yatarak geçireceksin dedi. Varya o doktora aslında tazminat davası açcan ama işte allahından bulsun.
işte böyle kızlar...
bugün işe geldim. İşlerimi toparlıyorum. pazartesinden itibaren 10 gün evdeyim.
alminasım umutlum kuzum dilemyare ve adını yazamadığım bütün topik arkadaşlarım döndüm ben hepinize teşekkürler kayınvalidem iyi toparlandı artık sizleri çok özledim ben hepinizi öpüyorum
gunaydınn canımmm zemuszemusgunaydın mıllet bu sabah acılısı yapayım dedımmm
hosgeldınnnn bızde ozledıkk yoklugun bellı oldu :)))alminasım umutlum kuzum dilemyare ve adını yazamadığım bütün topik arkadaşlarım döndüm ben hepinize teşekkürler kayınvalidem iyi toparlandı artık sizleri çok özledim ben hepinizi öpüyorum
canım ben 2 ay üst üste kullandım dr bekıo ona gore verıo mrk etme cunku bende tedırgın oldum sordum dr a dedım ust uste kullanılması ii defılmış falan dıee dr bakıoruz ona gore verıoruz dedı.kızlar ben randevumu aldım yarın gidecegim doktoruma, şimdi klomen 2 ay üstüste kullanılmaz mı diyorsunuz? yarın bakar yumurtalıklarım da bişii var mı yok mu da (inşallah yoktur) o zaman klomeni 4 doza cıkaracaktı ne diyeyim ben ona şimdifisfisfis
dün gece uzun uzun konustuk eşimle yatakta, ben inanıyorum bebegin normal yollarla gelecegine, hem de az kaldı diyor, bense adet bunalımı sanırım ama allahın gücüne gitmesin, inanmıyorum kızlar yaamafoldumben
sabah sabah karamsarlık yazmak istemem ama iyi düşün iyi olsun derler, ama ben bu aralar pek iyi düşünemiyorum, bir de anacugumu cok özledim sanırım
Günaydın canım.Aaa bu saatte ne işin var ayakta,bebiş uyutmuyomu yoksa seni?Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim,inşallah kucağına alana kadar herşey yolunda gider ve sonrasında da tabi:))Utangaç bir kız mı yoksaaa cinsiyeti göstermiyor ama belli olmaz bacak bacak üstüneydi diyorsun,ne kadar çok merak ediyorsunuzdur kimbilir?Bunların hepsi keyifli şeyler canım,tadını çıkarmaya çalış.
serselom hosgeldın yoklugun cok bellı olduuu olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:1hug::1hug:
canımsın ben de sizleri çok özledimolumunekankayizsmile
bebişin cinsiyeti kız mı süper zehra geliyor oyyyyyyy yerim ben onu
kızlar ben randevumu aldım yarın gidecegim doktoruma, şimdi klomen 2 ay üstüste kullanılmaz mı diyorsunuz? yarın bakar yumurtalıklarım da bişii var mı yok mu da (inşallah yoktur) o zaman klomeni 4 doza cıkaracaktı ne diyeyim ben ona şimdifisfisfis
dün gece uzun uzun konustuk eşimle yatakta, ben inanıyorum bebegin normal yollarla gelecegine, hem de az kaldı diyor, bense adet bunalımı sanırım ama allahın gücüne gitmesin, inanmıyorum kızlar yaamafoldumben
sabah sabah karamsarlık yazmak istemem ama iyi düşün iyi olsun derler, ama ben bu aralar pek iyi düşünemiyorum, bir de anacugumu cok özledim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?