Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın arkadadaşlar herkese...nasılsınız ben çok şükür iyiyim...Kuzucum doğum günün kutlu olsun tatlım yeni yaşında istediğin herşeye hayırlısıyla kavuşursun inşallah...sevdacım bebeğinin sağlıklı ve keyifli olmasına çok sevindim umarım hep böyle devam eder...ayrıca kız mı geliyor öyle bişeyler yazmışsın ben de kız tahmin etmiştim allah hayırlı evlat versin sağlıklı versin inşallah canım...

kuzuuuuuuuuuuuuu iyi ki dogdun canım nice mutlu yıllara, yeni yasında bebeğini kucagına alsın inşallah:)a.s.

ben de bu ay da kullanayım yine olmazsa ara veririm heralde, maşallah iyi yumurtan olusmus canım yaa

AA PROFİLİNDE 2 ŞUBAT GÖRDÜM DOĞUM GÜNÜNÜ,AJANDAMA BİLE NOT ALDIM HATTA UNUTMAMAK İÇİN.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMM,İNŞALLAH YENİ YAŞIN SANA ANNELİK DUYGUSUNU YAŞATIR.EN BÜYÜK ARMAĞANI BUGÜN DOKTORUN VERİR,YUMURTALARININ ÇATLADIĞINI SÖYLEYEREK.BENİMDE KASIKLARIMA ARA ARA AĞRI GİRİYOR,NORMAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BİZ BU SEFER PEK UYAMADIK DOKTORUN SÖYLEDİĞİ GÜNLERE,ÇOK MORALİM BOZUK BU YÜZDEN.5 TANE YUMURTA İLE YİNE HAMİLE KALAMIYCAM HERALDE,HELAL OLSUN BANA(([/QUOTE]
saoll canım tşkrr ederım :)) zemuszemuszemuszemussendemı bugn gıdıosun bendde gıdıorum hadı guzel hbrlerle donelım inşş canım.dr gunlerıne neden uyamadınız kı canım ama olsun moralını mozma olucagı varsa zatn oluoo bence.inşş guzel hbrler le gelırsın guzelım
kuzunun doğum günüymüş bugün doğum günün kutlu olsun canım
tşkr ederım serselommmmmmzemuszemus
kuzum ıyıkı dogdunnnn nıce mutlu yaslara bu arada ozgurun de dogum gununu kutlarız ıns bu yıl bır bebek hedıyenız olur yarabbım
canımmm tşkr ederım inşş canım inşşşzemuszemus
doğum günün kutlu olsun kuzu
zemuszemustşkr ler canımm
zemuszemussaoll canım teşkr ederımm
kuzuuuuuuuuuuuuu iyi ki dogdun canım nice mutlu yıllara, yeni yasında bebeğini kucagına alsın inşallah:)a.s.

ben de bu ay da kullanayım yine olmazsa ara veririm heralde, maşallah iyi yumurtan olusmus canım yaa

canım amın saollll:))zemuszemustşkr ederımm

Dogum günümu kutlayan herkeze tşkrrrr hepınızı sevıomm öpüyorummmmmzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben birşey soracaktım bende buay klomen+ovitrelle kullandım 19ocakda iğne oldum iğneyi akşam oldum ilk günü saymazsak yarın 14. günüm idrarda çıkar mı sizce yoksa hala yanıltma payı olabilirmi çarşamba yıldönümümüzde yarın öğrenirsem ona göre hediye bakcam.....

meraba kızlar ben geçen sene bu topikteydim 3 ay klomen kullandım ama olmadı.bu arada rahim filmi çektirdim eşimin spemlerine bakıldı oda normal.galiba bu ay klomene baslatcak doktorum.rahim filmini daha yeni çetirdim.rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalan çok arkadaş var.acaba biraz beklesemmi tedaviye başlamadan.

ben malesef hasta oldum geldi benim kırmızılar mart ayını açıyorum 3 mart beklenmeyen regl tarihim

Kuzu84 canım doğum günün kutlu olsun

selam kızlar klomen cmt sonuncuyu kullandım. Bu sabah doktora gittim 12mm bir adet yumurta var. Perşembe tekrar çağırdı. Tarih olarak bu büyüklük normal mi? Sizin nasıldı? Ben pek sık giremiyorum foruma. Geçmişi takip etmeye çalışıyorum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

Çok normal canım,benimde o günlerde gittiğimde 11 mm olmuştu.Bir dahaki gidişinde kesin ideal büyüklüğe gelir ve çatlatma iğneni olursun.Hayırlısı olsunnn...

canım idrarda çıkması çok zor ben adet günüm geçtikten sonra yapmıştım o zaman bile çıkmamıştı.Ama kanda çıkabilir.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...opuyorumnanaktan

ben malesef hasta oldum geldi benim kırmızılar mart ayını açıyorum 3 mart beklenmeyen regl tarihim

Hayırlısı serselocum.İnşallah bu ay bebişin gelir:Saruboceq:

günaydın alminas iyi haberlerini okudukça çok mutlu oluyorum canım inşallah sağlıkla tamamlarsın hamileliğini
sagol canım darısı basınıza ıns

nasılsın kukuletam evet dr kız dedı ama kesın degıl 15 gun sonra soyleyecek

bence ıdrarda hatalı cıkabılır kan kesın sonuc verır

bende rahım fılmı cektırdıkten 5ay sonra kaldım rahım fılmınden sonra gebe kalma sansı %80mıs

bende yptırmıstım adetımın 23.gunu ve derım 19.08 cıkmıstı ve o ay hamıle degıldım

hayırlısı olsun canım kısmet onumuzdekı aya mutlu olkı en azından vaktınde geldı

bence normal boyutu

bence normal boyutu[/QUOTE]

sağol canım. ilk kez yaşıyorum bunları o yüzden hem heyecanlı hem de meraklıyım. allah hepimiz için hayırlısını versin. sen de işallah en kısa zamanda cinsiyetini öğrenir ona göre yaparsın hazırlıklarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…