kuzuuuuuuuuuuuuu iyi ki dogdun canım nice mutlu yıllara, yeni yasında bebeğini kucagına alsın inşallah:)a.s.gunaydınn canımmm zemuszemus
hosgeldınnnn bızde ozledıkk yoklugun bellı oldu :)))
canım ben 2 ay üst üste kullandım dr bekıo ona gore verıo mrk etme cunku bende tedırgın oldum sordum dr a dedım ust uste kullanılması ii defılmış falan dıee dr bakıoruz ona gore verıoruz dedı.
bende bugun dr gıtcem kızlar iğneden sonrakı 10.gunum bugun ama dunden berı kasıklarımda ara ara agrı oluoo bu ii mı kotumu bılemedım bugun bellı lur heraldeee :)))
veeeeeeeeeee bugun benım dogum gunummmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool:
ben de bu ay da kullanayım yine olmazsa ara veririm heralde, maşallah iyi yumurtan olusmus canım yaaBen 2 kez klomen kullandım canım,doktorum 3-4 kez kullanabilirsin demişti.Ama 2.denemedede olmayınca daha etkili olsun diye göbekten yapılan iğnelere geçtik,sonuçta 5 tane yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi oldum.Şu an beklemedeyim,eğer yine olmazsa ara vermeyi düşünüyorum,olacağı varsa olur,bakalım hayırlısı hepimiz için.
bende bugun dr gıtcem kızlar iğneden sonrakı 10.gunum bugun ama dunden berı kasıklarımda ara ara agrı oluoo bu ii mı kotumu bılemedım bugun bellı lur heraldeee :)))
veeeeeeeeeee bugun benım dogum gunummmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool:
tşkr ederım serselommmmmmzemuszemuskuzunun doğum günüymüş bugün doğum günün kutlu olsun canım
canımmm tşkr ederım inşş canım inşşşzemuszemuskuzum ıyıkı dogdunnnn nıce mutlu yaslara bu arada ozgurun de dogum gununu kutlarız ıns bu yıl bır bebek hedıyenız olur yarabbım
zemuszemustşkr ler canımmdoğum günün kutlu olsun kuzu
zemuszemussaoll canım teşkr ederımmgünaydın arkadadaşlar herkese...nasılsınız ben çok şükür iyiyim...Kuzucum doğum günün kutlu olsun tatlım yeni yaşında istediğin herşeye hayırlısıyla kavuşursun inşallah...sevdacım bebeğinin sağlıklı ve keyifli olmasına çok sevindim umarım hep böyle devam eder...ayrıca kız mı geliyor öyle bişeyler yazmışsın ben de kız tahmin etmiştim allah hayırlı evlat versin sağlıklı versin inşallah canım...
kuzuuuuuuuuuuuuu iyi ki dogdun canım nice mutlu yıllara, yeni yasında bebeğini kucagına alsın inşallah:)a.s.
ben de bu ay da kullanayım yine olmazsa ara veririm heralde, maşallah iyi yumurtan olusmus canım yaa
Dogum günümu kutlayan herkeze tşkrrrr hepınızı sevıomm öpüyorummmmmzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
biz de seni seviyor öpüyoruz yanaktanŞeniz
Kuzu84 canım doğum günün kutlu olsun
selam kızlar klomen cmt sonuncuyu kullandım. Bu sabah doktora gittim 12mm bir adet yumurta var. Perşembe tekrar çağırdı. Tarih olarak bu büyüklük normal mi? Sizin nasıldı? Ben pek sık giremiyorum foruma. Geçmişi takip etmeye çalışıyorum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Dogum günümu kutlayan herkeze tşkrrrr hepınızı sevıomm öpüyorummmmmzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
merhaba kızlar ben birşey soracaktım bende buay klomen+ovitrelle kullandım 19ocakda iğne oldum iğneyi akşam oldum ilk günü saymazsak yarın 14. günüm idrarda çıkar mı sizce yoksa hala yanıltma payı olabilirmi çarşamba yıldönümümüzde yarın öğrenirsem ona göre hediye bakcam.....
ben malesef hasta oldum geldi benim kırmızılar mart ayını açıyorum 3 mart beklenmeyen regl tarihim
sagol canım darısı basınıza ınsgünaydın alminas iyi haberlerini okudukça çok mutlu oluyorum canım inşallah sağlıkla tamamlarsın hamileliğini
nasılsın kukuletam evet dr kız dedı ama kesın degıl 15 gun sonra soyleyecekgünaydın arkadadaşlar herkese...nasılsınız ben çok şükür iyiyim...Kuzucum doğum günün kutlu olsun tatlım yeni yaşında istediğin herşeye hayırlısıyla kavuşursun inşallah...sevdacım bebeğinin sağlıklı ve keyifli olmasına çok sevindim umarım hep böyle devam eder...ayrıca kız mı geliyor öyle bişeyler yazmışsın ben de kız tahmin etmiştim allah hayırlı evlat versin sağlıklı versin inşallah canım...
bence ıdrarda hatalı cıkabılır kan kesın sonuc verırmerhaba kızlar ben birşey soracaktım bende buay klomen+ovitrelle kullandım 19ocakda iğne oldum iğneyi akşam oldum ilk günü saymazsak yarın 14. günüm idrarda çıkar mı sizce yoksa hala yanıltma payı olabilirmi çarşamba yıldönümümüzde yarın öğrenirsem ona göre hediye bakcam.....
bende rahım fılmı cektırdıkten 5ay sonra kaldım rahım fılmınden sonra gebe kalma sansı %80mısmeraba kızlar ben geçen sene bu topikteydim 3 ay klomen kullandım ama olmadı.bu arada rahim filmi çektirdim eşimin spemlerine bakıldı oda normal.galiba bu ay klomene baslatcak doktorum.rahim filmini daha yeni çetirdim.rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalan çok arkadaş var.acaba biraz beklesemmi tedaviye başlamadan.
bende yptırmıstım adetımın 23.gunu ve derım 19.08 cıkmıstı ve o ay hamıle degıldımkıslar bir sorum olacak bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim iki ay sadece klomen kullandım hamile kalamadım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ondördüncü günümde ayın 22 sinde ayın 29 da progesteron sonucum 59 çıktı doktor büyük ihtimalle hamilesin dedi gecen ay sonucum ikilerdeymiş acaba sizin sonuçlarınız nasıl çıktı bilgisi olan varmı çok merak ediyorum
hayırlısı olsun canım kısmet onumuzdekı aya mutlu olkı en azından vaktınde geldıben malesef hasta oldum geldi benim kırmızılar mart ayını açıyorum 3 mart beklenmeyen regl tarihim
Kuzu84 canım doğum günün kutlu olsun
selam kızlar klomen cmt sonuncuyu kullandım. Bu sabah doktora gittim 12mm bir adet yumurta var. Perşembe tekrar çağırdı. Tarih olarak bu büyüklük normal mi? Sizin nasıldı? Ben pek sık giremiyorum foruma. Geçmişi takip etmeye çalışıyorum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Çok normal canım,benimde o günlerde gittiğimde 11 mm olmuştu.Bir dahaki gidişinde kesin ideal büyüklüğe gelir ve çatlatma iğneni olursun.Hayırlısı olsunnn...
inşallah öyle olur canım. çatlatma iğnesi hangisini kullandın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?