merhaba arkadaşlar. :1hug: bu ay 3. kez klomen ve çatlatma iğesi kullandım. bu cumartesi de kan tesine göre hamileyim...tarifsiz bir mutluluk ve şaşkınlıkzemuszemus allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. :1hug:
sat 28 aralıktı.28 inden itibaren 5 gün soğan kürü uyguladım.5. gün klomenle birlikte polen, bal-çörek otu-tarçın, vitamin ilacı ve ada çayı içtim. ada çayını 10. gün kestim. 11. gün yumoşlar 18 mm di. 12. gün çatlatma iğnemi vuruldum. 11-13-15-16. günler ilişki :kedi: :kedi:
hikayemi paylaşmak istedim. bana buradan okuduğum hamilelikler hep umut olmuştu. sizlerde dualarımdasınız. :Saruboceq: :Saruboceq: görüşmek üzere. opuyorumnanaktan :CüvCüv:
merhaba arkadaşlar. :1hug: bu ay 3. kez klomen ve çatlatma iğesi kullandım. bu cumartesi de kan tesine göre hamileyim...tarifsiz bir mutluluk ve şaşkınlıkzemuszemus allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. :1hug:
sat 28 aralıktı.28 inden itibaren 5 gün soğan kürü uyguladım.5. gün klomenle birlikte polen, bal-çörek otu-tarçın, vitamin ilacı ve ada çayı içtim. ada çayını 10. gün kestim. 11. gün yumoşlar 18 mm di. 12. gün çatlatma iğnemi vuruldum. 11-13-15-16. günler ilişki :kedi: :kedi:
hikayemi paylaşmak istedim. bana buradan okuduğum hamilelikler hep umut olmuştu. sizlerde dualarımdasınız. :Saruboceq: :Saruboceq: görüşmek üzere. opuyorumnanaktan :CüvCüv:
Kızlar bilen var mı acaba? Pregnyl 5000 hala yok mu piyasada? Doktor bana henüz bi isim vermedi ama onu yazarsa ona göre konuşayım.
saol canım tşkrr ederımmmzemuszemusnormal cnm bıdahakı gıdısınde daha buyumus olur:))hadı hayırlısı olsunnnKuzu84 canım doğum günün kutlu olsun
selam kızlar klomen cmt sonuncuyu kullandım. Bu sabah doktora gittim 12mm bir adet yumurta var. Perşembe tekrar çağırdı. Tarih olarak bu büyüklük normal mi? Sizin nasıldı? Ben pek sık giremiyorum foruma. Geçmişi takip etmeye çalışıyorum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
meraba kıslar
akşama misafirim var onun için hazırlık yapıorum
bide temizlik var evde
onun için anca vakit bulabildim
seldacım inş. güsel haberlerle dönersin dr.dan bayram yaparıs burda
:teytey:hayırlı olsun canım Allah saglıgıylada kucagına almayı nasıp etsın inşşşşmerhaba arkadaşlar. :1hug: bu ay 3. kez klomen ve çatlatma iğesi kullandım. bu cumartesi de kan tesine göre hamileyim...tarifsiz bir mutluluk ve şaşkınlıkzemuszemus allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. :1hug:
Kızlar bilen var mı acaba? Pregnyl 5000 hala yok mu piyasada? Doktor bana henüz bi isim vermedi ama onu yazarsa ona göre konuşayım.
Canim evet 2 ay klomed kullandim,sonra baska doktora gittim bu ay, o dozaji yukseltti,(100 mg) eger bu ayda olmassa gelecek ay gene yuksetiriz dedi dozaj. yumurta gelisiyor fakat 2 aydir catlama olmuyor,. yok hic catlama ignesi olmadim, Doktora cok uzagim, 7-8 saat, ouzden ultrasana giremiyorum, fakat bu ay gene olmassa artik gidicem yumurtaliklarima baktiracagim.
ben bir dusuk gecirdim, dusukten sonra boyle duzensizlesti adetlerim.
canım okudum yazılarını ve duaların için kocammaaan bi aminn diyorum.ben burda ege ünv.de ameliyat oldum fakat doktorum bana hsg sonrası tüplerim açık olduğu halde tüp bebek dedi.bukadar kolaymı yaa tüp bebek demesi.başka doktorlara da gittim hepsi bana olcak hiç gerek yok daha vaktin var kendini tedavi diye hırpalatma dediler.4,5 aydaha geçirdim şimdi ist de bi doktorumuz var bizim ona gidiyorum gidip gidip geliyorum.iki ay sonra gebelik olmazsa yine gitcem.benim sorunum kistin tekrarlaması.tekrarlamaması için gebelik lazım ee 3yıl oldu evleneli çocukta istiyoruz.2 yıl boş yere korunmuşum valla bi doktora gittim her şey altüst oldu.ama allahıma şükürler olsun sağlığım yerinde çocukta zamanla olur inşallah allahımın izniyle.alahım isteyen herkese fazla arattırmadan verir inşallah senin içinde duacıyım canım enyakın zamnda haberimizi burdan sevinçle vermek ümidiyle çok çok öptüm zemuszemus .
istanbulamı gidip geliyorsun canım?izmirdede iyi drlar var gidip gelmek zor olmuyormu canım?en kısa zamanda sende bende hepimizde anne oluruz inşallah canım tek temennim bu rabbimden aslında senin sorunun yokmuş ama biliyormusun hepsi stresden olmuyor tek sebep bu bence kafaya takmıcaz olmuyor diye ama yapamıyoruz işte herşeyin hayrılısını versin rabbim güzel haberlerini duyarız inşallah:1hug:
kuzum nbrr görüsemedik senle nezmanadır nasıl gidio calısmalar benim adet olmam gerek her an bakalım bekliyorummmm sende ne var ne yok hangi doktora gittin
kuzu 84 nbr cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?