ii canım sende nbr nasılsın nasıl gıdıoo bende beklemedeyım artık :)))
ozmoz arkadsım gözünüz aydın olsun maşallah, çok sevindim, dsuaların için de coook saol:)
ya ben bugün pek giremedim biriken işleri toparladım haliylegecmişe dönmedim, menü acıkladınız mı? alminacım buudaymıışşşş, ne yemek yaptın kuzum?
hadı bakalım cnm inşş kırmızıların gelmezzzzziyi gidio bekle bakalııım bende bugun adet olmalıydım olmadım bakalımmm artık hayırlısııııııı
:) terbıyelı tavuk corbası ve etlı kara lahana sarma (dolma) sı yaptım kocıste tatlı almıs ekler pasta :)) bugunku menu buydu cıcımsengözlerimebaksanab
senin adına çok sevindim canım allah her şeyin hayırlısını verir.kucağına almayıda nasibeder inşallah allahım sağlıklı sıhhatli.darısı bebek yolu bekleyen bütün arkadaşların başına tabi benimde opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar. :1hug: bu ay 3. kez klomen ve çatlatma iğesi kullandım. bu cumartesi de kan tesine göre hamileyim...tarifsiz bir mutluluk ve şaşkınlıkzemuszemus allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. :1hug:
sat 28 aralıktı.28 inden itibaren 5 gün soğan kürü uyguladım.5. gün klomenle birlikte polen, bal-çörek otu-tarçın, vitamin ilacı ve ada çayı içtim. ada çayını 10. gün kestim. 11. gün yumoşlar 18 mm di. 12. gün çatlatma iğnemi vuruldum. 11-13-15-16. günler ilişki :kedi: :kedi:
hikayemi paylaşmak istedim. bana buradan okuduğum hamilelikler hep umut olmuştu. sizlerde dualarımdasınız. :Saruboceq: :Saruboceq: görüşmek üzere. opuyorumnanaktan :CüvCüv:
merhaba canım ben izmirden yazıyorum fakat doktora ist ye geliyorum bana doktorum bu iğneyi yazmıştıve ben bulamayınca tanıdık eczanecimiz yerini söyledi başaka bir eczane stok yapmış ana yönlendirdi.ben kartal rahmanlarda kiler marketin karşısındaki eczaneden aldım yakınsan ordan alabilirsin.her şey bebek için opuyorumnanaktanKızlar bilen var mı acaba? Pregnyl 5000 hala yok mu piyasada? Doktor bana henüz bi isim vermedi ama onu yazarsa ona göre konuşayım.
istanbulamı gidip geliyorsun canım?izmirdede iyi drlar var gidip gelmek zor olmuyormu canım?en kısa zamanda sende bende hepimizde anne oluruz inşallah canım tek temennim bu rabbimden aslında senin sorunun yokmuş ama biliyormusun hepsi stresden olmuyor tek sebep bu bence kafaya takmıcaz olmuyor diye ama yapamıyoruz işte herşeyin hayrılısını versin rabbim güzel haberlerini duyarız inşallah:1hug:
kuzum nbrr görüsemedik senle nezmanadır nasıl gidio calısmalar benim adet olmam gerek her an bakalım bekliyorummmm sende ne var ne yok hangi doktora gittin
napayım canım ben adet oldum benim bu seferde tutmadı yumurtam çatlayamamış kist oluşmuş 3 cm falan dr bekleyeceğiz bu ay dedi kistin kaybolmasını önümüzdeki ay tekrar ilaçla tedaviye devam edeceğiz dedi çok canım sıkıldı bakalım hayırlsı artık ben egepol hastanesine gökalp tokaç beye gittim çok memnunum çok iyi bir dr güler yüzlü ve ilgili bir ve moralde veriyor insanı rahatlatıyor bakalım artık hayırlsıı hepimiz için seni takip ediyorum inşallah adetin gelmezde hamile kalırsın canım bize müjdeli haberler verirsin canım ben galiba bugün soğan suyuna başlayacağım midemi fena yapıyor ama kistleri yok ediyormuş içeceğim galiba offf yaaaaopuyorumnanaktan
kıslar mrbaaaaaaaa :)) dr gıttım bugun yumoşlarım catlamışş ilşkıye devam dedı dr:kedi:
senın 4 tane yumurtan omustu her ıkı taraftada dedı ( galıba herıkı taraf dedı :))) soldakılerın hepsı catlamış kalmamıs ssagda var buyuyenbıkaçtane dedı oyuzenilşkıye devam dedı:)) regl gunumu beklıycem sonrada ya 9 zu ya 12 sı tarıhıjm arada sapıoo oyuzden ama gecen ay 12 sınde oldum bakalm hayırlısııı artık :Saruboceq:
Günaydın canım çok sevindim haberlerin iyi olmasına,doktorun dediği günlere uyarsanız bu sefer bu iş olacak gibi:)Biliyorsun biz boşladık,ben boşuna mücadele veriyorum yani.Eşimle aramız bozuldu,tedaviyi bırakmayı düşünüyorum.Salı çatlatma iğnesi olmuştum sonra çarşamba ve cuma beraber olduk sadece,bundan sonrasıda biraz zor.Her türlü zorluğu kadınlar çekiyor ama taş koyan hep erkek oluyor.Acayip derecede sinirlerim bozuk,sürekli ağlıyorum.Bu ilaçlar filan hormonlarımı alt üst etti sanırım.
Günaydın canım çok sevindim haberlerin iyi olmasına,doktorun dediği günlere uyarsanız bu sefer bu iş olacak gibi:)Biliyorsun biz boşladık,ben boşuna mücadele veriyorum yani.Eşimle aramız bozuldu,tedaviyi bırakmayı düşünüyorum.Salı çatlatma iğnesi olmuştum sonra çarşamba ve cuma beraber olduk sadece,bundan sonrasıda biraz zor.Her türlü zorluğu kadınlar çekiyor ama taş koyan hep erkek oluyor.Acayip derecede sinirlerim bozuk,sürekli ağlıyorum.Bu ilaçlar filan hormonlarımı alt üst etti sanırım.
bu ılacın etkısıne dıkkat et canım acayıp sınır yapıyor esıne durumu anlat ben oyle yapmıstım ılacın etkılerını ınternetten ıkımız okuduk ve o ılac ıctıgım ıgne oldugum gunlerde bana hep anlayısla yaklastı cunku bılıyordukı etkısı 3 gun ıcınde gececek
oyyyy ne güzel ellerine sağlık, karadenize calan bi taraf mı var cano, onlar karalahanayı cok yaparlar:):) terbıyelı tavuk corbası ve etlı kara lahana sarma (dolma) sı yaptım kocıste tatlı almıs ekler pasta :)) bugunku menu buydu cıcımsengözlerimebaksanab
ben sinirimin bundan oldugunu bile bilmeden adama cattım kac gün yaa:roflol:bu ılacın etkısıne dıkkat et canım acayıp sınır yapıyor esıne durumu anlat ben oyle yapmıstım ılacın etkılerını ınternetten ıkımız okuduk ve o ılac ıctıgım ıgne oldugum gunlerde bana hep anlayısla yaklastı cunku bılıyordukı etkısı 3 gun ıcınde gececek
gunaydınn ......katılıorum sana canım bılıosun zaten :))) uykucuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))oh oh ii yapmıssın ama bak okadar iş yapmıssın bıdeeeeeklava:sen varya sen atom karıncaa :))
cetrefıllı gunayydınnnnn cnmm
oyyyy ne güzel ellerine sağlık, karadenize calan bi taraf mı var cano, onlar karalahanayı cok yaparlar:)
ben sinirimin bundan oldugunu bile bilmeden adama cattım kac gün yaa:roflol:
herkese günaydınlar kızlar, bugün adetimin 4. günü ve doktora gidecegim 4te, klomeni 4 doza cıkarakcatı bu ay, aranızda günde 4 tane kullanan oldu mu kızlar?
bu cocukta bana cekmıs fırfırrr1 sn durmuyorgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?