Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:) terbıyelı tavuk corbası ve etlı kara lahana sarma (dolma) sı yaptım kocıste tatlı almıs ekler pasta :)) bugunku menu buydu cıcımsengözlerimebaksanab

iyi gidio bekle bakalııım bende bugun adet olmalıydım olmadım bakalımmm artık hayırlısııııııı
hadı bakalım cnm inşş kırmızıların gelmezzzzz
:) terbıyelı tavuk corbası ve etlı kara lahana sarma (dolma) sı yaptım kocıste tatlı almıs ekler pasta :)) bugunku menu buydu cıcımsengözlerimebaksanab

ohh ohh menu gusell mışş heeeeee :)))cnm valla lezzetlı de yapıosun :))

senin adına çok sevindim canım allah her şeyin hayırlısını verir.kucağına almayıda nasibeder inşallah allahım sağlıklı sıhhatli.darısı bebek yolu bekleyen bütün arkadaşların başına tabi benimde opuyorumnanaktan

Kızlar bilen var mı acaba? Pregnyl 5000 hala yok mu piyasada? Doktor bana henüz bi isim vermedi ama onu yazarsa ona göre konuşayım.
merhaba canım ben izmirden yazıyorum fakat doktora ist ye geliyorum bana doktorum bu iğneyi yazmıştıve ben bulamayınca tanıdık eczanecimiz yerini söyledi başaka bir eczane stok yapmış ana yönlendirdi.ben kartal rahmanlarda kiler marketin karşısındaki eczaneden aldım yakınsan ordan alabilirsin.her şey bebek için opuyorumnanaktan

Günaydın canım çok sevindim haberlerin iyi olmasına,doktorun dediği günlere uyarsanız bu sefer bu iş olacak gibi:)Biliyorsun biz boşladık,ben boşuna mücadele veriyorum yani.Eşimle aramız bozuldu,tedaviyi bırakmayı düşünüyorum.Salı çatlatma iğnesi olmuştum sonra çarşamba ve cuma beraber olduk sadece,bundan sonrasıda biraz zor.Her türlü zorluğu kadınlar çekiyor ama taş koyan hep erkek oluyor.Acayip derecede sinirlerim bozuk,sürekli ağlıyorum.Bu ilaçlar filan hormonlarımı alt üst etti sanırım.

inşş canım inşş hayırlısıyla olur diyorum hep.bugun calışmalara baslıycaz artık tekrar:kedi:
aranızın boyle olmasına cok uzuldum canım bu olay yuzundenmıkı?? ama bu ilaçların ve iğnenın insanın psıkolojısını bozdugu kesın bunu esıne anlat canım bu ılacın senın sınırlerını bozdugunu bendede oluoo cunku mesela iğne vuruldugum aksamı hıçbısey yokken tarsısma cıktı :)) dıgerıne gelınce salı vurulmussun carsamba cuma calısmıssın canım benım bı bakıma dr da ole dıoo ya gun asırı spermlerde yasıo bı sure ,tabı devam etmenız daha ii olurdu ama sakın bozma moralını olurmu emn olkı olucagı varsa olur bu kesın gecen ay bız okadar calıstık olmadı mesela,bu ayda olmayabılır yada olabılır bılemıorum ama bu ay ii calıstk dıorum hayırlısı cnm hakkımızda.tedavını nıe bıakıosun eşınle konus canım bence olurmu öpüyorum senı cok opuyorumnanaktan

gunaydın mıllet ben bu sabah uyuya kalmısım sımdı kalktım ( tembel teneke oldum dun mısafırım vardı komsular kahve ıcmeye geldı bırde temızlık falan yaptım camasır yıkadım cok yorulmusum nasıl uyudugumu bılememısım

bu ılacın etkısıne dıkkat et canım acayıp sınır yapıyor esıne durumu anlat ben oyle yapmıstım ılacın etkılerını ınternetten ıkımız okuduk ve o ılac ıctıgım ıgne oldugum gunlerde bana hep anlayısla yaklastı cunku bılıyordukı etkısı 3 gun ıcınde gececek

gunaydınn ......katılıorum sana canım bılıosun zaten :))) uykucuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))oh oh ii yapmıssın ama bak okadar iş yapmıssın bıdeeeeeklava:sen varya sen atom karıncaa :))

oyyyy ne güzel ellerine sağlık, karadenize calan bi taraf mı var cano, onlar karalahanayı cok yaparlar:)

ben sinirimin bundan oldugunu bile bilmeden adama cattım kac gün yaa:roflol:

herkese günaydınlar kızlar, bugün adetimin 4. günü ve doktora gidecegim 4te, klomeni 4 doza cıkarakcatı bu ay, aranızda günde 4 tane kullanan oldu mu kızlar?

karadenıze dayanıyoruz canım ben cerkezım kafkas gocmenıyız ama laz degılız ben hep 2 doz kullanmıstım ama bır arkadas vardı balsurat dıye o 4 doz kullanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…