msalhhhh masalhhhh melegımızeee :)))annecıgı gıbı kıpır kıpırrr :CüvCüv:bu cocukta bana cekmıs fırfırrr1 sn durmuyorgamyoncuiremsu
günaydın tatlıııım kaydirigubbakcemile3naber
alminas sen o zaman cerkez yemeklerini de biliyosun?? ufff sizde gılnış kurze ... ne güzel yemekler var yaaa...sabah sabah coştm ben biri bana dur desin:roflol:
umutlu nerdeeee kıslarrCADIARZU
bılıyorum canım ama hepsını yapamıyorum hamur ıslerını acamıyorum benımkıler bıraz kalın oluyor ama halamlar cok guzel yapar en sevdıgım bışlak bişirgen patates puresı gıbı peynırlı sonra malay var mısırunundan sebze olarak mancarı severım hıngılış gıngılış var mayalı hamur en superı velibah sacta gozleme patateslı yaglı onu cok sevıyorum halamlar yapınca hep cagırır
inşş canım inşş hayırlısıyla olur diyorum hep.bugun calışmalara baslıycaz artık tekrar:kedi:
aranızın boyle olmasına cok uzuldum canım bu olay yuzundenmıkı?? ama bu ilaçların ve iğnenın insanın psıkolojısını bozdugu kesın bunu esıne anlat canım bu ılacın senın sınırlerını bozdugunu bendede oluoo cunku mesela iğne vuruldugum aksamı hıçbısey yokken tarsısma cıktı :)) dıgerıne gelınce salı vurulmussun carsamba cuma calısmıssın canım benım bı bakıma dr da ole dıoo ya gun asırı spermlerde yasıo bı sure ,tabı devam etmenız daha ii olurdu ama sakın bozma moralını olurmu emn olkı olucagı varsa olur bu kesın gecen ay bız okadar calıstık olmadı mesela,bu ayda olmayabılır yada olabılır bılemıorum ama bu ay ii calıstk dıorum hayırlısı cnm hakkımızda.tedavını nıe bıakıosun eşınle konus canım bence olurmu öpüyorum senı cok opuyorumnanaktan
o dunde yoktu yok yazdım onukötükedihüso
bu ılacın etkısıne dıkkat et canım acayıp sınır yapıyor esıne durumu anlat ben oyle yapmıstım ılacın etkılerını ınternetten ıkımız okuduk ve o ılac ıctıgım ıgne oldugum gunlerde bana hep anlayısla yaklastı cunku bılıyordukı etkısı 3 gun ıcınde gececek
Evet bu olay yüzünden oldu canım.Günlere uymak istemeyince sinirim bozuldu tabi.Her seferinde muayene olanda benim,göbekten iğneleri olanda ama naz yapan taraf ters oldu bizde.Normalde böyle şeyler yaşamayız ama bu işi robot gibi yapınca pek keyifli olmuyor.Ne kadar anlatmaya çalışsamda olmuyor,sinirlenince ağzımdan çıkanlara dikkat edemiyorum,bu sefer o kırılıyor.Sürekli birbirimizi kırıp duruyoruz.Doğru söylüyorsun kısmetse herşekilde olur.Ben esas neye bozuluyorum.3.seferdir deniyoruz,bu sefer 5 yumurtaya rağmen hamile kalamazsam ya rahim filmi diyecek yada aşılama filan.Psikolojim bunlara dayanabilirmi bilmiyorum.Bende öpüyorum,çok sağol desteğin için.
ayy evet velibah da yedim, ama bu sabahsa; 2 dilim bugday ekmegi, bol nane maydanoz ve az tulum peyniri yedim, öğlene de bol yeşillikli salatamı getirdimmafoldumben hatayda yemegi fazla kacırdım valla yeniden toparlanmam lazımbılıyorum canım ama hepsını yapamıyorum hamur ıslerını acamıyorum benımkıler bıraz kalın oluyor ama halamlar cok guzel yapar en sevdıgım bışlak bişirgen patates puresı gıbı peynırlı sonra malay var mısırunundan sebze olarak mancarı severım hıngılış gıngılış var mayalı hamur en superı velibah sacta gozleme patateslı yaglı onu cok sevıyorum halamlar yapınca hep cagırır
allah sonumuzu hayretsin, valla bi arda olsak direkt sonumuz obez, ben yeter ki yanıma yemeyi seven birini bulmayayım:roflol:ayyyyyyyyyyyy kıslarrrrrr yazmayın valla insanın karnı acıkıooooooo :))))))))))) bırı dur desede durmıycaz cetrefıllı :)))))))))bu arada gogslerım hafıf agrı var regl belırtısımı yane bu sımdı
aaaa umutsuzluk yok, bebeklerimiz ugruna ne gerekiyorsa yapacagız, hem rahim filmi için okuduklarınız sizi hiç korkutmasın, tek olayı ne biliyo musun? kendini kasmayacaksın, ben 2 kez cekildim,ilkinde kendimi o kadar sıktım mı kalktıgımda tüm kaslarım tutulmustu ve agrılı olmadı desem yalan olur, ama 2.sinde yattım kalktım valla, hiç takma lütfen, inşallah gerek kalmaz tabi bunlara..Evet bu olay yüzünden oldu canım.Günlere uymak istemeyince sinirim bozuldu tabi.Her seferinde muayene olanda benim,göbekten iğneleri olanda ama naz yapan taraf ters oldu bizde.Normalde böyle şeyler yaşamayız ama bu işi robot gibi yapınca pek keyifli olmuyor.Ne kadar anlatmaya çalışsamda olmuyor,sinirlenince ağzımdan çıkanlara dikkat edemiyorum,bu sefer o kırılıyor.Sürekli birbirimizi kırıp duruyoruz.Doğru söylüyorsun kısmetse herşekilde olur.Ben esas neye bozuluyorum.3.seferdir deniyoruz,bu sefer 5 yumurtaya rağmen hamile kalamazsam ya rahim filmi diyecek yada aşılama filan.Psikolojim bunlara dayanabilirmi bilmiyorum.Bende öpüyorum,çok sağol desteğin için.
Evet canım ilacın etkisi sanırım beni bu kadar hassas yaptı,herşeye gereğinden fazla alınıyorum.Bu olaya kafamı çok taktığımı,günlerin önemi olmadığını söylüyor.Yani sonuçta bir yola girdik,sayısını unuttum artık kaç kere doktora gidip muayene olduğumu hatırlamıyorum.Maddi manevi her açıdan zorlanıyorum,bunun için bir tek ben çaba harcıyorum gibi gözüküyor ama.Belki de çok fazla çocuk istemiyoruz,bilmiyorum yani kafam çok karışık.
ayy evet velibah da yedim, ama bu sabahsa; 2 dilim bugday ekmegi, bol nane maydanoz ve az tulum peyniri yedim, öğlene de bol yeşillikli salatamı getirdimmafoldumben hatayda yemegi fazla kacırdım valla yeniden toparlanmam lazım
allah sonumuzu hayretsin, valla bi arda olsak direkt sonumuz obez, ben yeter ki yanıma yemeyi seven birini bulmayayım:roflol:
aaaa umutsuzluk yok, bebeklerimiz ugruna ne gerekiyorsa yapacagız, hem rahim filmi için okuduklarınız sizi hiç korkutmasın, tek olayı ne biliyo musun? kendini kasmayacaksın, ben 2 kez cekildim,ilkinde kendimi o kadar sıktım mı kalktıgımda tüm kaslarım tutulmustu ve agrılı olmadı desem yalan olur, ama 2.sinde yattım kalktım valla, hiç takma lütfen, inşallah gerek kalmaz tabi bunlara..
ayrıca göbekten ne ignesi kızlar yaa? pregnlyi ben hem kaba etten vuruluyorum:uhm:
kızlar yaa bırsey soracagım benım paranoyalar yıne basladı bebek ıcın kontrole gıttım ya benım bebıs 5 cm ve agırlıgı 56 gr cıktı ama ınternetten arastırdım bu haftalardakı agırlıgı 8-14 gr arası oluyormus benımkı nıye bu kadar toombul yaa cok moralım bozuldu
yaaa ben tedaviye baslayalı tam bir yıl oldu, ve bir yılda 10 kilo büyümüşüm ben:roflol: 50 idim şimdi 60!!!bende öleyım bendeee cetrefıllı sormaaa aha 5 kılo aldım 6 aydaaaa(((((((((halada yıyomm geceleriii
yok yok kötü düşünme kötü olmasın, umutsuzluk her adetten sonra satıyo hepimizi ama hayırlısıyla gelecek meleklerimiz, buna inan, eşine de yüklenme canım yaa, ben de ilk muayeneye gittiğim zamanlar hep cıkısta eşime catıyodum neden ben en mahrem yerimi göstermek zorundayım diye!! ama ellerinden gelse onlar da yaparlar eminim, hiç bişey tek basına deil evliliklerde, kırma eşini, o sana lazımkaydirigubbakcemile3[
Ben 2 ay klomen kullandım,yumurtalarım oluştu ve çatladı ama olmadı işte.Sonra doktorum merional diye iğne verdi,her akşam göbekten yaptım onları,7 gün filan kullandım.Sonrasında yine çatlatma iğnesi oldum.Bu iğneler daha etkiliymiş,onun sayesinde 5-6 tane yumurtam oluştu ve hepsi uygun boyuta geldi.
Rahim filminden korktuğum için değil,uğraşmak istemediğim için öyle söylüyorum.Bu kadar eziyeti çekicem ama sonu yine hüsran olucak diye korkuyorum((
hiii tosuncuk mu olcak senin bebeğiiin:)kızlar yaa bırsey soracagım benım paranoyalar yıne basladı bebek ıcın kontrole gıttım ya benım bebıs 5 cm ve agırlıgı 56 gr cıktı ama ınternetten arastırdım bu haftalardakı agırlıgı 8-14 gr arası oluyormus benımkı nıye bu kadar toombul yaa cok moralım bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?