Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Belki hesapladığınızdan daha önce hamile kalmışsındır.Öyle değilse bile kötü olarak düşünme bunu,normalin altında olsaydı esas o zaman telaşlan derdim.Benim arkadaşımında hep normalin çok üstünde çıkıyordu bebğin kilosu,çok sağlıklı bir minnoşu oldu şimdi.Takma kafana canım.

uyumuşum kocişimi işe gönderdim yatmıştım malum ağrılarım var ısınınca rahatladım ve uyumuşum

günaydın kızlara.s.

hosgeldınnn
ay ıns ne bılım ben normal dogum ıstıyorum ya o yuzden endıselenıyorum

uyumuşum kocişimi işe gönderdim yatmıştım malum ağrılarım var ısınınca rahatladım ve uyumuşum

bu sabah bende uyumusum canım

[/QUOTE]ayy aklıma çizelge konusu geldı yaaa hahahha :)))[/QUOTE]
:roflol:sus sus hatırlatma rezilliğimizi :roflol:

hmm anladım canım son olurrr inşşşşşşşşşşş

ayy aklıma çizelge konusu geldı yaaa hahahha :)))

inşallah canım yaaa inşallah

ankarada nereye gidiyosun canım sen? çağ hastanesinde bayan bi doktor varmış onu övüyolar??

özel doktora gidyorum ben bayındır hastanesindeydi önce sonra mesa hastanesine geçti oradanda özel muayehane açtı takipteyim bırakmadım doktorumu adı cüneyt genç

ayy aklıma çizelge konusu geldı yaaa hahahha :)))[/QUOTE]
:roflol:sus sus hatırlatma rezilliğimizi :roflol:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol:

özel doktora gidyorum ben bayındır hastanesindeydi önce sonra mesa hastanesine geçti oradanda özel muayehane açtı takipteyim bırakmadım doktorumu adı cüneyt genç

anladııımmm, ben de bi dönem ankarada bayagı bi arastırdım ya doktor, o yüzden sordum:) ben de ankaraya annemlere gittigim zaman baskentte hulusiye beye gidiyorum, ama çağdaki bayan doktora da bi görüncem bi gidişimde, tabi inşallah gerek kalmaz...

kızlar herkes nereye kayboldu yaaaaaaaa 1 hafta önce yazmaya yetişemiyordum kimseler kalmamış yine

ben burdayııım kihihoyyytyaa nazar değdirdim yahu, kalabalıklastık dedim, kimse kalmadı:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…