kuzu ben bugun pendıge ınecegım oguzun bankalardakı ıslerını takıp edecegım o yuzden evde olmayacagımmm
kızlar yaa bırsey soracagım benım paranoyalar yıne basladı bebek ıcın kontrole gıttım ya benım bebıs 5 cm ve agırlıgı 56 gr cıktı ama ınternetten arastırdım bu haftalardakı agırlıgı 8-14 gr arası oluyormus benımkı nıye bu kadar toombul yaa cok moralım bozuldu
günaydın kızlara.s.
ay ıns ne bılım ben normal dogum ıstıyorum ya o yuzden endıselenıyorumBelki hesapladığınızdan daha önce hamile kalmışsındır.Öyle değilse bile kötü olarak düşünme bunu,normalin altında olsaydı esas o zaman telaşlan derdim.Benim arkadaşımında hep normalin çok üstünde çıkıyordu bebğin kilosu,çok sağlıklı bir minnoşu oldu şimdi.Takma kafana canım.
uyumuşum kocişimi işe gönderdim yatmıştım malum ağrılarım var ısınınca rahatladım ve uyumuşum
günaydın kızlara.s.
uyumuşum kocişimi işe gönderdim yatmıştım malum ağrılarım var ısınınca rahatladım ve uyumuşum
gunaydınnn cnmmm gecmıs olsun nolduuu
hmm anladım canım son olurrr inşşşşşşşşşşşne olsun tatlım geldi kırmızılar
serselooo hoşgeldin canım, adetin kacıncı günü? hala agrın var mı?
serselooo hoşgeldin canım, adetin kacıncı günü? hala agrın var mı?
hoşbulduk canım bugün 2. günüm yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
amin inşallah son olur bu da bebişim gelir artık
hmm anladım canım son olurrr inşşşşşşşşşşş
ayy aklıma çizelge konusu geldı yaaa hahahha :)))
inşallah canım yaaa inşallah
ankarada nereye gidiyosun canım sen? çağ hastanesinde bayan bi doktor varmış onu övüyolar??
özel doktora gidyorum ben bayındır hastanesindeydi önce sonra mesa hastanesine geçti oradanda özel muayehane açtı takipteyim bırakmadım doktorumu adı cüneyt genç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?