merhaba canım ben izmirden yazıyorum fakat doktora ist ye geliyorum bana doktorum bu iğneyi yazmıştıve ben bulamayınca tanıdık eczanecimiz yerini söyledi başaka bir eczane stok yapmış ana yönlendirdi.ben kartal rahmanlarda kiler marketin karşısındaki eczaneden aldım yakınsan ordan alabilirsin.her şey bebek için opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 aydır aranızda yoktum yeni arkadaşlar beni bilmezler sağlık sorunlarımdan dolayı sizlerden biraz uzak kaldım...umutlum..alminasım...deryam..A&S..minikcan...serselom..civ civim...sultanım...zeyhatım ve aklıma gelmeyen diğer isimler ben döndüm hemde tek değil meleğimle birlikte döndüm eweeeet inanması çok zor ama meleğim geldi hamileyim canlarım bunu bilmek sizinde hakkınız diye düşündüm çünkü en zor günlerimde sizler vardınız hepinizi çok özledim...
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 aydır aranızda yoktum yeni arkadaşlar beni bilmezler sağlık sorunlarımdan dolayı sizlerden biraz uzak kaldım...umutlum..alminasım...deryam..A&S..minikcan...serselom..civ civim...sultanım...zeyhatım ve aklıma gelmeyen diğer isimler ben döndüm hemde tek değil meleğimle birlikte döndüm eweeeet inanması çok zor ama meleğim geldi hamileyim canlarım bunu bilmek sizinde hakkınız diye düşündüm çünkü en zor günlerimde sizler vardınız hepinizi çok özledim...
dilemyaree canım nasılsın napıosun
ayy maşallah arkadasım önce cok gecmiş olsun ve gözünüz aydın olsun allahım kucagınıza da almayı nasip etsin sağlıklı mesut...selam arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 aydır aranızda yoktum yeni arkadaşlar beni bilmezler sağlık sorunlarımdan dolayı sizlerden biraz uzak kaldım...umutlum..alminasım...deryam..A&S..minikcan...serselom..civ civim...sultanım...zeyhatım ve aklıma gelmeyen diğer isimler ben döndüm hemde tek değil meleğimle birlikte döndüm eweeeet inanması çok zor ama meleğim geldi hamileyim canlarım bunu bilmek sizinde hakkınız diye düşündüm çünkü en zor günlerimde sizler vardınız hepinizi çok özledim...
sağol kuzucum iyiyim.umarım sende iyisindir.3-4 gündür giremiyodum internete,misafirlerim vardı.nihayet iki gün önce geldi kırmızılar,bir an için hiç olamayacam sandım.:dance:.birazdan eşimle dra gitcez ben klomene başlayacam yine.onada spermogram istedi dr.bakalım hayırlısı inşallah.bu arada serselom gelmiş hoş gelmiişşş,herkesi öpüyorum akşama görüşmek dileğiyleee....:içelim:
sağol kuzucum iyiyim.umarım sende iyisindir.3-4 gündür giremiyodum internete,misafirlerim vardı.nihayet iki gün önce geldi kırmızılar,bir an için hiç olamayacam sandım.:dance:.birazdan eşimle dra gitcez ben klomene başlayacam yine.onada spermogram istedi dr.bakalım hayırlısı inşallah.bu arada serselom gelmiş hoş gelmiişşş,herkesi öpüyorum akşama görüşmek dileğiyleee....:içelim:
hoşgeldin zazeeeez nasılsın? misafirlerin gelecekti de mi? cok yoruldun mu?
canım iğneden sonraki 14. gün falan kırmızılar gelmiyor mu? yani inşallah gelmez de iğneden sonra neden gidiyosun ki anlamadım?iiyim bende canım dün gıttım dr a iğnden sonrakı 10.gunumdu.ilişkıye devam dedı yumoslar varmıs beım buyuyen :)) bu haftada calşcaz yanii sonrada beklıycemm tarıhımı :)senınde gözünaydın dıorum bu ayy inşş canımcım
canım saol iim
baya bi yorulmuşum dün sabah zor kalktım tutulmuş heryerim
bide ev harp alanı gibiydi
çocuklar olunca biras dağılmış
bugün dr. gidicem kanamam bitti şükür bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?