Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

çok teşekkür ederim. bizim de tanıdık eczacılar var. gopaşa dayım ben. soruştururuz, bulamazsak orayıda denicez artık.

selam arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 aydır aranızda yoktum yeni arkadaşlar beni bilmezler sağlık sorunlarımdan dolayı sizlerden biraz uzak kaldım...umutlum..alminasım...deryam..A&S..minikcan...serselom..civ civim...sultanım...zeyhatım ve aklıma gelmeyen diğer isimler ben döndüm hemde tek değil meleğimle birlikte döndüm eweeeet inanması çok zor ama meleğim geldi hamileyim canlarım bunu bilmek sizinde hakkınız diye düşündüm çünkü en zor günlerimde sizler vardınız hepinizi çok özledim...

tebrik ederim. allah kucağına da almayı nasip etsin...

tebrıklerrr..hayırlısıyla saglıgıylada kucagına almayı nasıp etsın Rabbimm

meraba kızlar bu ay pregestoron sonucum6.63 çıktı doktorum yumurtmama var dedi.bu arada yumurta geliştirici ilaç kullanmadım.bir sitede doktora soru sordum.adetin 14.gününden progestan 10 gün boyunca kullanmanız faydalı olr dedi bişey anlamadım bu ay tedaviye başlamayı düşünüyorum.ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

ayyy canım benim tebrik ederim. çokkk sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. nasıl oldu canım anlatırmısın.. ne kadarlık??

bu arada saplık problemlerini halletmişsindir inşallah. geçmiş olsun.

dilemyaree canım nasılsın napıosun

sağol kuzucum iyiyim.umarım sende iyisindir.3-4 gündür giremiyodum internete,misafirlerim vardı.nihayet iki gün önce geldi kırmızılar,bir an için hiç olamayacam sandım.:dance:.birazdan eşimle dra gitcez ben klomene başlayacam yine.onada spermogram istedi dr.bakalım hayırlısı inşallah.bu arada serselom gelmiş hoş gelmiişşş,herkesi öpüyorum akşama görüşmek dileğiyleee....:içelim:

ayy maşallah arkadasım önce cok gecmiş olsun ve gözünüz aydın olsun allahım kucagınıza da almayı nasip etsin sağlıklı mesut...

dilemyareeeee kactın mı hemen? nasılsın? ben de bugün doktora gitcem aksama yazarız artık, hadi sana kolay geleee:1hug:

iiyim bende canım dün gıttım dr a iğnden sonrakı 10.gunumdu.ilişkıye devam dedı yumoslar varmıs beım buyuyen :)) bu haftada calşcaz yanii sonrada beklıycemm tarıhımı :)senınde gözünaydın dıorum bu ayy inşş canımcım

esemoscum canım tebrik ederim
hatırlıorum ben seni
çokkk sevindim
Rabbim meleğinle seni korusun inş.

hoşgeldin zazeeeez nasılsın? misafirlerin gelecekti de mi? cok yoruldun mu?

canım saol iim
baya bi yorulmuşum dün sabah zor kalktım tutulmuş heryerim
bide ev harp alanı gibiydi
çocuklar olunca biras dağılmış
bugün dr. gidicem kanamam bitti şükür bakalım ne dicek

canım iğneden sonraki 14. gün falan kırmızılar gelmiyor mu? yani inşallah gelmez de iğneden sonra neden gidiyosun ki anlamadım?
canım saol iim
baya bi yorulmuşum dün sabah zor kalktım tutulmuş heryerim
bide ev harp alanı gibiydi
çocuklar olunca biras dağılmış
bugün dr. gidicem kanamam bitti şükür bakalım ne dicek

ayyy neyse atlatmıssın ya, tekrar çok geçmiş olsun...inşallah güzel şeyler duyarsın canımcım tez zamanda sıkı sıkı tutunmus bi bebiş müjdelersin inşallah bize:)

canım nerdesinklava: sen yaaaaaaaaa öyle mutlu oldum ki nasıl oldu çabuk anlat öleceğim :bbo::bbo:meraktan yoksa opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:esesemosum hamiş spersin sen canım ya ne kadarlık minik meleğimiz

ESOMOSUM hamileymiş:teytey::hooray:
Maaşallah arkadaşım tebrik ederim...Allahım sağlıkla eline almayıda nasip etsin.....:Sarubocequalarını eksik etme bizler için...
Alminas,serselo,umutlu,A&S,gelinc,sultan ve tüm arkadaşlarım sizleride öpüyorum...

esemosum tebrik ederim canım çok sevindim yaaa bak ben demiştim dönüşün muhteşem olacak inşallah diye oldu bakkk hadi gözün aydın bize hikayeni biraz anlatırmısın canım merak ettik seni nasıl olduu neler yaptın bu süre içerisinde bizede anlatırmısın görüşmek dileğiylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…