Umutlu22............................
Penyez26.............................
Gyshnky.............................
Balance.............................
Dİlemyare..........................
Kıslar adet tarıhlerınızı soylermısınız bana
canım walla yine düzensiz olmazsam 23 şubat.malum bu ay tam 9 gün geçti.hakkımızda hayırlısı inşallah.iki gün sonra ikinci kez başlayacam klomene.inşallah bu defa tutar.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım iğneden sonraki 14. gün falan kırmızılar gelmiyor mu? yani inşallah gelmez de iğneden sonra neden gidiyosun ki anlamadım?
ayyy neyse atlatmıssın ya, tekrar çok geçmiş olsun...inşallah güzel şeyler duyarsın canımcım tez zamanda sıkı sıkı tutunmus bi bebiş müjdelersin inşallah bize:)
sudenaz catlatma ignesinden ne kadar sonra adet oldun?MERHABA KIZLAR YENİ BAŞLIĞIMIZ HAYIRLI OLSUN..OLANLARDA YENİ HABERDAR OLDUM..VE ÇOK ÜZÜLDÜM ROSEM İÇİN..İNŞALLAH BİRAN ÖNCE TOPARLAR KENDİNİ....
BU ARADA BENİM DEMİN KAHVE Bİ AKINTIYLA HAFİF Bİ PEMBELİK GELDİ..YANİ REGLİM GELMEYE BAŞLADI ARKADAŞLAR...ZATEN BUGÜNDE ISIM DÜŞMÜŞTÜ..YİNE YANILTMADI BENİ BU ISI ÖLÇÜMÜ MALESEF..
reglimin;
1.günü 36.3
2.günü 36.4
3.günü 36.3
4.günü 36.3
5.günü 36.3.........klomene Başladim
6.günü 36.3
7.günü 36.3
8.günü 36.4***
9.günü 36.5
10.günü 36.5
11.günü 36.5........çatlatma iğnesi vuruldum
12.günü 36.3***
13.günü 36.4
14.günü 36.4***
15.günü 36.4
16.günü 36.5***
17.günü 36.5
18.günü 36.8
19.günü 36.8
20.günü 36.5***
21.günü 36.8
22.günü 36.8
23.günü 36.8
24.günü 36.9
25.günü 36.7
26.günü 36.7
27.günü 36.6
sultancım cok gecmiş olsun, allah şifa versin, inşallah dinlenir ve atlatırsın canım...Kızlar uzun sÜredır aranızda yoktum hamıŞ arkadaŞlar tebrıkler ben perŞembe cuma hastanede yattım dÜŞÜk tehlıkesı ve ıshalden dolayı ŞÜkÜr ıyıyım Şımdı bugÜn tahlıl yaptırdım demır eksıklıĞı anemısı Çıktı doktor dınlen dedı dÜŞÜk tehlıken var dedı galıba haftaya rapor alacaĞım kese rahmın uÇ kısmına doĞru yerleŞmıŞ ınŞallah sorun Çıkmaz hepınızı tek tek ÖpÜyorum
ulaaa benim uşak çatlamıs mı diye cagırmıyo:roflol:canım catlamısmı dıe bakıo :)) yada catlıycak olan vamı dıee :))benım varmsı ya daha yumoşlar.ben gecen ay iğne oldugum günümüde sayarsam 16.gunde regl olmsum cnm bakalım bekluycummm :))
canımmm gittim geldim yemek falan hazırladık yedik, anca oturdum pcye, klomene basladım, bugün aksam 2 tane, yarından itibaren sabah aksam 2serden 4 tane... haftaya salı kontrol işte bakalım hayırlısı. allaha şükür kist olusumu falan yoktu, iğneyi sordum göbekten vurulan varmıs ya, ona daha var dedi. içeri girer girmez ben adet oldum dedim, oldun mu diyo gülüyo dana:roflol: böyle işte...nerde bu milleeeetttttt.cetrefilli canısı naptın merak ettim bekliyom seni.inşallah hayırlı haberler alırız bu ay.:Saruboceq:
sultancım cok gecmiş olsun, allah şifa versin, inşallah dinlenir ve atlatırsın canım...
myedebiyat tebrik ederim canım, rabbim kucagına da almayı nasip etsin.
ulaaa benim uşak çatlamıs mı diye cagırmıyo:roflol:
canımmm gittim geldim yemek falan hazırladık yedik, anca oturdum pcye, klomene basladım, bugün aksam 2 tane, yarından itibaren sabah aksam 2serden 4 tane... haftaya salı kontrol işte bakalım hayırlısı. allaha şükür kist olusumu falan yoktu, iğneyi sordum göbekten vurulan varmıs ya, ona daha var dedi. içeri girer girmez ben adet oldum dedim, oldun mu diyo gülüyo dana:roflol: böyle işte...
sana ne dedi doktor?
valla benım kı cagıroo :)) hadı hayırlı ossun cnmm dozu yukselmıss dr bu ay inşş guzel seyler olur :Saruboceq:
mrb kızlar
akşam dr.a gittim kanamam bitti die
ama malesef düşmemiş
kese bozulmuş bi biçimde duruo
yarın sabah kürtaj olucam
anesteziyle yapılacak
hastaneye gidip yatış işlemleriyle tahlillerimi yaptırdım
yarın sabah 8.30 gibi yapılacak
duanızı eksik etmeyin benden
mrb kızlar
ama malesef düşmemiş
anesteziyle yapılacak
:roflol:ne alemsın heee 5 gun kullancam dımı allahtan cok uzun deel)) inşş cnm inşş bıdaha kullanmamıza gerek kalmzzzgecen ay günde 3le leyla olmustum, 4le heralde yerlerde sürünürüm, beni bayagıo etkiliyo dilim pelteleşiyo, unutkan oluyorum... istersen 3 kullan dedi, dedim günde 2 kullanınca da 2 yımırta oldu günde 3 kullanınca da 2... dedi hadi 4 kullandıgında 5-6 yımırta olursa:roflol: gözlerim ısıldadı ve günde 4ü kabul ettim valla, hayırlısı bakalım, inşallah gelecek ay 5 e yükseltmeden bu ay bebegim beni buluır inşallah cümlemizin isteyen herkesin...
mrb kızlar
ama malesef düşmemiş
anesteziyle yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?