Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cok gecmıs olsun merak etme dua edecegız senın ıcın allah yardımcın olsun

günaydın kızlar bugün doktora gidyorum 6 ayın sonunda tekrar tedavime başlıyorum cenazeler bayramlar ameliyatlar derken nihayet bugün doktoruma gideceğim birazdan çıkacağım havada soğuk ama bebişim için değer demi hepinizi öpüyorum umarım bu kadar zaman geçtikten sonra bir problemle karşılaşmam hepinizi kaydirigubbakcemile5

:roflol:ne alemsın heee 5 gun kullancam dımı allahtan cok uzun deel)) inşş cnm inşş bıdaha kullanmamıza gerek kalmzzz
inşallah kuzucuummm inşallah:)

hadi kolay gelsin serselocum inşallah bi sorun cıkmaz da tedaviye devam edersiniz canım, allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan

herkese günaydınlar kızlar, az kahvaltı gibin atıstırayım 2 klomen yutcam akabinde hemen:roflol:

gunaydınnnn herkezeeeeeeeeee :))

canım hadı hayırlısı inşş bı problem cıkmaz tedavıne baslarsınnnn:))))

Canım benim,Allah yardımcın olsun.İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider.

canımmm hayırlı olsun tedavın ıns hersey gonlunce ıstedıgın gıbı olur:Saruboceq:hamıslık sırası ıns sende olur

Hakkında hayırlısı olsun,inşallah herşey yolunda gider.

günaydın herkese....çoooook kötüyüm.dün akşam kanamayla birlikte sanırım bebeğimi kaybettim...şu an son yaptırdığım kan testinin sonucunu bekliyorum telefondan....yıkıldım ben(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…