mrb kızlar
akşam dr.a gittim kanamam bitti die
ama malesef düşmemiş
kese bozulmuş bi biçimde duruo
yarın sabah kürtaj olucam
anesteziyle yapılacak
hastaneye gidip yatış işlemleriyle tahlillerimi yaptırdım
yarın sabah 8.30 gibi yapılacak
duanızı eksik etmeyin benden
inşallah kuzucuummm inşallah:):roflol:ne alemsın heee 5 gun kullancam dımı allahtan cok uzun deel)) inşş cnm inşş bıdaha kullanmamıza gerek kalmzzz
hadi kolay gelsin serselocum inşallah bi sorun cıkmaz da tedaviye devam edersiniz canım, allah yardımcın olsunopuyorumnanaktangünaydın kızlar bugün doktora gidyorum 6 ayın sonunda tekrar tedavime başlıyorum cenazeler bayramlar ameliyatlar derken nihayet bugün doktoruma gideceğim birazdan çıkacağım havada soğuk ama bebişim için değer demi hepinizi öpüyorum umarım bu kadar zaman geçtikten sonra bir problemle karşılaşmam hepinizi kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar bugün doktora gidyorum 6 ayın sonunda tekrar tedavime başlıyorum cenazeler bayramlar ameliyatlar derken nihayet bugün doktoruma gideceğim birazdan çıkacağım havada soğuk ama bebişim için değer demi hepinizi öpüyorum umarım bu kadar zaman geçtikten sonra bir problemle karşılaşmam hepinizi kaydirigubbakcemile5
mrb kızlar
akşam dr.a gittim kanamam bitti die
ama malesef düşmemiş
kese bozulmuş bi biçimde duruo
yarın sabah kürtaj olucam
anesteziyle yapılacak
hastaneye gidip yatış işlemleriyle tahlillerimi yaptırdım
yarın sabah 8.30 gibi yapılacak
duanızı eksik etmeyin benden
günaydın kızlar bugün doktora gidyorum 6 ayın sonunda tekrar tedavime başlıyorum cenazeler bayramlar ameliyatlar derken nihayet bugün doktoruma gideceğim birazdan çıkacağım havada soğuk ama bebişim için değer demi hepinizi öpüyorum umarım bu kadar zaman geçtikten sonra bir problemle karşılaşmam hepinizi kaydirigubbakcemile5
kızlar benım kan testımın sonucuda cıktı hepsı normalmıs cok sukur bır sorun yok dedı dr um
kızlar benım kan testımın sonucuda cıktı hepsı normalmıs cok sukur bır sorun yok dedı dr um
gunaydın canım oh cok sukur canım :)))
hadi hayırlı olsun canım, maşallah:)
firstmoonxxxx canım senı facebookta kabul ettım ekledıgın ıcınde tesekkur ederım
Çok sevindim canım,inşallah kucağına alana kadar annesini hiç üzmez bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?