Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alminas canım benim ikili testinin güzel çıkmasına sevindim harikasın bu arada umutlu nerede yok yazdım onu

canım çok üzüldüm,inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder.herşey biz insanlar için.çok geçmiş olsun.

kızlar fena halde kar yağıyor bugün dondum ben dışarıda eşimde işleri dolayısıyla gelemedi benimle mutlaka araba kullanmayı öğrenmem lazım eşim süper şöför herkese öğretiyor bir bana öğretemiyor ben de onun yanında kullanamıyorum ehliyetim var şöförlük yok akşama balık yapacağım hamsi aldım onu temizleyeceğim biraz size takılayım dedim am siz yoksunuz nerdesiniz kızlar

canımmm inşallah gerek kalmaz diger asamalara hemen gelir bebegin:) inşallah

dilemyareee hoşgeldin hihoyyyt

ben geldım serselom cok sevındım ıns hıcbırseye gerek kalmadan dogal yoldan gelecek bebısın oo aksamkı menude guzelmıs valla ben sadece mercımek corbası yaptım pılavım ve tavugum var

:sm_cool:kızlar acayip yağmur ve dolu yağıyor.Gidip izlemek izlemek istiyorum penceren veya balkondan ama belim çok ağrıyor.

canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun alminas minikcan serselo zeyno1981 sultan1984 cetrefilli zazez kuzu84 özlem147 hepiniz saolun canlarımm... ewet arkadaşlar merak edenler içinsöylüyorum ben bu ay sabah aç karnına bal(karakovan balı)ve polen yedim bir tatlı kaşığı onun ardından adaçayı melissa çayı ve kantaron çayı karışımı yapıp onu içiyordum ama aç karnına akşam yatarken aynılarını tekrar içiyordum ve en önemlisi sanırım ben bir ay önce sigarayı bırakmıştım tabiki bunlar vesile herşey ALLAH tan şükürler olsun.. ben henüz doktora gitmedim inş. cumartesi gidecem bebişimin bu ay geleceği sanki içime doğmuştu hiç bir belirtim yoktu ama ben dayanamadım günüm geçmeden kan testini yaptırmıştım şu an sanırım 4 haftalık felandır kesin sonuç cumartesi belli olacak bebiş isteyen arkadaşlar dualarım sizinle ...

kızlae bende bu ay klomene başlıcam.klomenin yanında incir kürüde yapsammı diye düşünüyorum.yapan varmı?

teselli neye yarar dışı seni yakar içi beni diyorsun kesin ama yinede destek için burdayız allahın dedigi oluyo unutuluyo unutmazsak yaşayamayız allah yardımcın olsun cnım

mrb canım arkadaşlarım
sabah anesteziyle kürtajım oldu
Rabbime binlerce şükür iim
9:45 te girdim ameliyathaneye 10:15 te ayılmış olarak çıktım
sonrasında da 2 saat serumumun bitmesini bekledim ve 1 gibi evdeydim
çok şükür hiç ağrım sızım olmadı halende yok
inş. da olmas...
dualarınız ulaştı bana hepinizden Allah razı olsun

ozmozcum üzülme canım sende
senle aynı şeyleri yaşıorus
Rabbim birdaa yaşatmasın ve dua etde kendi kendine düşsün
kürtaj olmak zorunda kalma

Geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versinopuyorumnanaktan

zehracım cok gecmıs olsun

esemos inan seninn adına çok mutlu oldum opuyorumnanaktan bende aranıza yeni katılanlardanım İnşallah sağlıklı sıhatli bir bebişine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…