sonucumu aldım kan değerim düşmüş malesef.ne diyebilirim ki allah verdi allah aldı.bu haber için iki yıl beklemiştim..yaşadığım sonsuz mutluluktan sonra kör kuyulardayım sadece...bu da geçer..insanoğlu nelere alışıp atlatmıyor...en azından dediğiniz gibi hamile kalabiliyormuşum...bundan sonrası için allah hayırlısını versin....hepinize sonsuz teşekkürler...
canımmm inşallah gerek kalmaz diger asamalara hemen gelir bebegin:) inşallahben geldimmmmmmmmmmmmmm kızlar 6 aylık bir aradan sonra doktoruma gittim biraz azar işittim 6 ay gitmediğim için ama sonuç güzel pko olmama rağmen kist oluşmamış klomen verdi 2 tane içeceğim günde 3 ay devam edeceğim sonrasında rahim filmi sırası olmadı aşılama olmadı tüp bebek inşallah onlara gerek olmadan bebişim gelir iyi dileklniz için teşekkürler
kızlaaar devlet pregnlyi ödemiyor mu?
kızlaaar devlet pregnlyi ödemiyor mu?
hayır canım ödemiyor diye biliyorum ben 2 kez yaptırdım ikisinde de hastaneye yaptırdım özel hastaneye o yüzden ödemesini yaptım ama 20 tl falan olması gerekiyor
sonucumu aldım kan değerim düşmüş malesef.ne diyebilirim ki allah verdi allah aldı.bu haber için iki yıl beklemiştim..yaşadığım sonsuz mutluluktan sonra kör kuyulardayım sadece...bu da geçer..insanoğlu nelere alışıp atlatmıyor...en azından dediğiniz gibi hamile kalabiliyormuşum...bundan sonrası için allah hayırlısını versin....hepinize sonsuz teşekkürler...
mrb canım arkadaşlarım
sabah anesteziyle kürtajım oldu
Rabbime binlerce şükür iim
9:45 te girdim ameliyathaneye 10:15 te ayılmış olarak çıktım
sonrasında da 2 saat serumumun bitmesini bekledim ve 1 gibi evdeydim
çok şükür hiç ağrım sızım olmadı halende yok
inş. da olmas...
dualarınız ulaştı bana hepinizden Allah razı olsun
ozmozcum üzülme canım sende
senle aynı şeyleri yaşıorus
Rabbim birdaa yaşatmasın ve dua etde kendi kendine düşsün
kürtaj olmak zorunda kalma
mrb canım arkadaşlarım
sabah anesteziyle kürtajım oldu
Rabbime binlerce şükür iim
9:45 te girdim ameliyathaneye 10:15 te ayılmış olarak çıktım
sonrasında da 2 saat serumumun bitmesini bekledim ve 1 gibi evdeydim
çok şükür hiç ağrım sızım olmadı halende yok
inş. da olmas...
dualarınız ulaştı bana hepinizden Allah razı olsun
ozmozcum üzülme canım sende
senle aynı şeyleri yaşıorus
Rabbim birdaa yaşatmasın ve dua etde kendi kendine düşsün
kürtaj olmak zorunda kalma
canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun alminas minikcan serselo zeyno1981 sultan1984 cetrefilli zazez kuzu84 özlem147 hepiniz saolun canlarımm... ewet arkadaşlar merak edenler içinsöylüyorum ben bu ay sabah aç karnına bal(karakovan balı)ve polen yedim bir tatlı kaşığı onun ardından adaçayı melissa çayı ve kantaron çayı karışımı yapıp onu içiyordum ama aç karnına akşam yatarken aynılarını tekrar içiyordum ve en önemlisi sanırım ben bir ay önce sigarayı bırakmıştım tabiki bunlar vesile herşey ALLAH tan şükürler olsun.. ben henüz doktora gitmedim inş. cumartesi gidecem bebişimin bu ay geleceği sanki içime doğmuştu hiç bir belirtim yoktu ama ben dayanamadım günüm geçmeden kan testini yaptırmıştım şu an sanırım 4 haftalık felandır kesin sonuç cumartesi belli olacak bebiş isteyen arkadaşlar dualarım sizinle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?