Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın herkese....çoooook kötüyüm.dün akşam kanamayla birlikte sanırım bebeğimi kaybettim...şu an son yaptırdığım kan testinin sonucunu bekliyorum telefondan....yıkıldım ben(((

canımm cok mu geldi kanaman, belki ufak bi kanamadır atlatırsın, dur hele sonucun cıksın bi, allah yardımcın olsun canım, çok geçmiş olsun, olumlu düşün ama koyverme kendini...

günaydın herkese....çoooook kötüyüm.dün akşam kanamayla birlikte sanırım bebeğimi kaybettim...şu an son yaptırdığım kan testinin sonucunu bekliyorum telefondan....yıkıldım ben(((

cıddımısın cok uzuldum ama bırde olaya su acıdan bak en azından hamıle kalabılıyorsun yıne denersın yıne hamıle olursun hem az daha bekle bakalım kan tahlılı sonucun gelmemıs ılk basta benımde kanamalarım olmustu oyle hemen umutsuzluga kapılma yatıp dınlen ıstırahat et hıc kıpırdama dr bana 17 gun rapor vermıstı 3 ay da gunde en az3 saat yatacaksın dedı

Günaydın canımm.Çok üzüldüm ama yinede Allahtan ümit kesilmez.Bu sitede kanaması olupta bebeğini kaybetmeyenleri çok duydum.Dua et bol bol,test sonucu yüksek çıkar işallah.

canım bı sonucun cıksın bakalım uzme kendını dualrımız senınle,

sonucumu aldım kan değerim düşmüş malesef.ne diyebilirim ki allah verdi allah aldı.bu haber için iki yıl beklemiştim..yaşadığım sonsuz mutluluktan sonra kör kuyulardayım sadece...bu da geçer..insanoğlu nelere alışıp atlatmıyor...en azından dediğiniz gibi hamile kalabiliyormuşum...bundan sonrası için allah hayırlısını versin....hepinize sonsuz teşekkürler...

canım unutma sadece saglıksız bebekler tutunmuyor yenıden denersın hem bır kez hamıle kaldıktan sonra gerısı cok kolay bence 2. ye hemen hamıle kalırsın yasadıgın olay gercekten acı ama lutfen umutsuzluga kapılma bız herzaman burdayız yapabılecegımız bırsey olursa lutfen soyle unutma yalnız degılsın:1hug:

günaydın kızlar..

günaydın sevdacım.. canım testlerin iyi çıkmasın çok sevindim. ikili test yaptırmıştın dimi? benim hamilelil korku filmi gibi devam ediyo canım :) kanamalarım oluyo yine. ben de çok korkuyorum tabi. haftaya kont. var bakalım kalp atışlarını duycakmıyız.

zehracım canım benim geçmiş olsun allah kolaylık ve acil şifalar versin.

ozmoz çok üzüldüm. ama kan sonucun çıkana kadar kesin deme. şiddetli kanaması olupda, bebeğini doğuranlar var inşallah Allah senin bebeğini de sana bağışlar.

serselo tedavin hayırlı olsun. inş. sıradaki hamiş sensindir.

son günlerde işler yoğun olduğundan pek yazamıyorum kızlar. o yüzden atladıklarım varsa affola.

öpüyorum hepinizi..

Ne desem boş biliyorum,yaşayan anlar ancak seni.Demek ki bu dünyada kısmeti yokmuş o bebişin,belki ilerde daha büyük problemler çıkacaktı.Bunları düşünüp kendini bunalıma sokmamaya çalış.İnşallah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geçirir,meleğine kavuşursun.

canım cok uzuldum ama herseyde bır hayır vardır nedıyebılrzkı demekkı hayırlısı buymus ama evet hamıle kalabılıosun ve Rabbım en kısa zamanda tekrar sana bu mutluluğu versın inşşş,kendıne cok ıı bak

canım sakın bu kadar kendini harap etme. üzülmemek elde değil tabi. ama Allahın zoruna gitmesin. verende alan da o. hem demekki bu bebek sağlıklı değilmiş. yiyecek ekmeği yokmuş. hayırlısıyla Allah en yakın zamanda yeniden nasip etsin inşallah..

bugün tekrar doktora gideceğim. biraz daha sakinleştim en azından.elden gelen bir şey yok...inşallah hep birlikte kavuşacağız bebeklerimize...saolun destekleriniz için. kendinize iyi bakın...

bugün tekrar doktora gideceğim. biraz daha sakinleştim en azından.elden gelen bir şey yok...inşallah hep birlikte kavuşacağız bebeklerimize...saolun destekleriniz için. kendinize iyi bakın...

canııım allah sabır versin gercekten de rabbim ne verirse hayırlısını verir, kendine dikkat et dinlen, kafanı bosaltmaya calıs, inşallah en kısa zamanda bebegin tekrar gelsin sana ve hep senle kalsın inşallah canım...

canım bana henüz doktorun söylediği bi tarih yok. Benim düzensiz olduğu için de bişey diyemiyorum ama sat e göre 22 şubat.

ben geldimmmmmmmmmmmmmm kızlar 6 aylık bir aradan sonra doktoruma gittim biraz azar işittim 6 ay gitmediğim için ama sonuç güzel pko olmama rağmen kist oluşmamış klomen verdi 2 tane içeceğim günde 3 ay devam edeceğim sonrasında rahim filmi sırası olmadı aşılama olmadı tüp bebek inşallah onlara gerek olmadan bebişim gelir iyi dileklniz için teşekkürler

zazez canım nasıl oldun kürtajın vardı bugün eve geldin mi geçmiş olsun tatlım
ozmoz hayırlısı olsum en azıdan gebe kalabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…